Quelle 4

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Fetelor,dar catalogul "scena modei" cum il pot comanda?Si am vazut in noul catalog ca mai este unul "marimea mea" si nu-l vad nici pe acela pe site..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

ori am stat prea mult in fata calculatorului ori nu stiu ce se-ntampla.... nu stiu sa comand exemplarul gratuit; in mod normal, trebuia sa-l primesc acasa, dar nu stiu de ce anul asta n-am primit nimic;
aaa....mi-a dat o prietena un catalog de la quelle, nu stiu exact ce nr. e; ma duc acasa sa vad si va zic maine; oricum, are atasat un pliant cu un concurs: trebuie sa razuiesti pe pagina din interior si sa gasesti cat mai multi asi; castigurile constau intr-o mapa cu un nr. de carti despre animale si un multigame pt. care trebuie sa platesti 9.9 ron....adica un superpret....
voi ati primit asa ceva? ma gandesc ca merita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

O colega a mea a avut la ei cont , primea lunar reviste despre animalutze , iar partea nasolal a fost ca tot cresteau pretul de la o luna la alta , cand a vrut sa renunte i-a fost tare greu , trebuind sa faca tot felul de cereri si formalitati .
Cum sa comanzi catalogul ? Dai click pe cel care-l doresti , adauga in cos , apoi te duci la casa si completezi adresa ta si ... gata .

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Da,alic , este vb. de ultimul lor catalor, adica cel de primavara-vara 2007.Si eu l-am primit sambata si avea atasat in interior acel talon pt. concurs.Da, intr-adevar daca acele brosuri despre animalute sunt la pretul asta, se merita, ar fi interesante cred, dar daca este asa cum spune anacezara..
Nici nu stiu ce sa mai cred despre ei.Eu nu am facut niciodata comanda la quelle si ce aud de la fete..
Eu tot incerc sa va cum se poate comanda acel catalog"scena modei"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

quote:
Originally posted by vl-ad

Eu am facut de o luna comanda pt catalog(on-line)si nu l-am primit inca.Sa mai astept?

------------------------
http://s145.photobucket.com/albums/r237/VL-AD/?sc=3

cel mai bine e sa-l comanzi telefonic.

sau, si mai bine, sa nu-l comanzi deloc ... ca sa nu fii tentata sa comanzi !
din punctul meu de vedere: Quelle = produse proaste si scumpe si servicii proaste
nu mai comand in viata mea de la ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Atentie la vrajeala aia cu "razuiti zona sa vedeti cati ASI aveti".Toate,absolut toate fituicile alea au 4 asi.Asa-zisele carti cu animale sunt compuse din 4 pagini mari si late.Poti comanda o carte de 60 RON care se numeste "Descoperiti minunile lumii" sau cam asa ceva.Seamana mult cu sistemul Reader's Digest,adica te asalteaza cu pliante,oferte...multa maculatura,iti cer sa tot decupezi de colo si sa lipesti dincolo,sa le trimiti niste plicuri care se numesc "Raspuns DA" si "Raspuns NU",e o intreaga invalmaseala care are ca scop sa comanzi niste carti/brosuri scumpe.Ignorati pur si simplu toata partea asta,e cel mai bine.

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

eu am trimis formularul de comanda si talonul de concurs pentru mapa si cartile cu animalute, fiindca pretul mi se pare foarte bun; in plus mai este si un "multigame"); asta nu insemna ca ma prind in joc; in fond, nu ma poate nimeni obliga sa fac comenzi mai departe; iar daca imi vor trimite pachete ulterior si nu le ridic de la posta, ma gandesc ca oricum se vor intoarce la destinatie fara sa fiu nevoita sa le scriu sau sa le telefonez ...
astept sa vad cand voi primi pachetul si va povestesc continuarea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Oare se poate face deja comanda din catalogul de primavara/vara 2007?
Sau cel vechi e valabil pana la 31 ianuarie si trebuie sa mai astept?

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Da, se poate face.
Am intrebat eu sapt trecuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!

A comandat cineva jucarii? Pe mine ma intereseaza de la pagina 436, jucariile "4" si "9". Stie cineva daca sunt rezistente?(sa nu fie dintr-un plastic de 2lei).

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput