Da... si pe mine m-ar interesa jucaria "4".
Nu prea inteleg cum se transforma in premergator.
Se exprima ei prost! Nu se face premergator. Copilul impinge jucatia, ca pe un carucior.
Daca o cumperi i-mi spui si mie daca e buna te rog.
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Nu stiu cum e "jucaria 4" dar eu am comandat mai multe jucarii de la ei si mereu au fost OK.
Jasmine si
Radu (26.10.2004)
am primit si eu banii retur, dar comanda din noiembrie tot nu mi-a venit... dar nici nu mai sun dupa ea.
A, si am primit catalogul de primavara-vara fara sa-l comand.

am refacut pt a doua oara comanda pt catalog acum o saptamana. si tot nimic n-am primit.
www.babiesonline.com/babies/f/fratila
ALIC,trebuia sa citesti mai atent formularul de comanda.Scrie asa:"formular de comanda pentru pachetul de prezentare si pt. expeditiile ulterioare".Ma tem ca daca trimitem formularul semnat ne angajam sa platim si celelalte comenzi.
Eu nu l-am trimis,nu vreau sa intru in baza lor de date si sa imi trimita tot felul de oferte.
Mistral, sper sa nu patesc asta!!!
oricum, tot undeva pe formular scria ca prima comanda nu implica obligatia de a achizitiona si urmatoarele colectii, dar ca trebuie sa tranmsmiti telefonic sau in scris acest lucru;
deocamdata astept sa primesc primul pachet; pe urma om vedea...
Fetelor,cele care ati comandat de la Quelle,as vrea sa stiu daca culoarea produselor este identica in realitate cu cea din catalog.
va salut fetelor ,care ma ajutati ?cum sa fac comanda pt.un catalog QUELLE?SI INCA CEVA CATALOGUL COSTA CEVA?
Catalogul nu costa nimic.
Poti sa-l comanzi pe site www.quelle.com.ro sau la telefon 0361403403.
Jasmine si
Radu (26.10.2004)