Quelle 4

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allisi spune:

iti multumesc JASMINE pt raspuns.fetelor ati comandat careva din revista ?sunt la fel de frumoase si par calitative in poze ,dar care e realitatea produselor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micalondra spune:

quote:
Originally posted by mistral

Fetelor,cele care ati comandat de la Quelle,as vrea sa stiu daca culoarea produselor este identica in realitate cu cea din catalog.

Nu la toate produsele. Am comandat o fusta si un pulover violet, sau cum spun ei "pruna", fiindca in revista pareau a fi de aceeasi nuanta, dar in realitate difera si din comoditate nu m-am mai deranjat sa-l trimit inapoi, cu toate ca eu am o bluza ce s-ar fi potrivit mult mai bine fustei! Si la 2 pulovere ce le-am comandat pentru sot nu corespunde culoarea cu ce e in poze. Asa ca e la risc. Eu nu cred ca mai comand haine de la ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

as vrea sa comand de la ei din catalogul nou pg 402 covorasele alea de baie cu fluturasi dar eu nu vad cod pe fieccare piesa in parte iar setul nu contine si cel cu forma speciala...cum procedez?si inca ceva: preturile sunt in ron nu/??ca eu nu am mai comandat si nici nu am mai vazut pana acum catalogul lor

multumesc

IEPURASII

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Preturile sunt in RON.
Codul este dat acolo pe pagina. De obicei te uiti ce numar e imaginea si dupa asta te uiti la detalii( de obicei sunt date pentru mai multe produse)
La fiecare produs sunt detalii: marimi, cod, culori, etc.
Comanda o poti face prin telefon, trebuie sa ai codul produsului.
In cazul tau detaliile sunt in dreapta pe pagina 402, ar veni cam i ncoltul de jos al imaginii cu produsul pe care ti-l doresti. Acolo scrie 1 in cerc si dupa asta detalii.

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Fetelor, mie mi-au venit pana acuma 3 cataloage identice. Asta de primavara/vara.
Asa ca daca cineva vrea, si nu l-a primit, eu ii pot da.
Stau in Berceni,Piata Sudului.Scrieti-mi pe PM.

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

lilia multumesc frumos pentru raspuns.

as vrea sa mai intreb in general vorbind cam in cat timp vine o comanda?

IEPURASII

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Eu vreau sa-mi cumpar astenrut de pat din saten elastic (asa scrie ) , dar nu stiu daca e un materialul sau nu . Mai exact , nu sunt prea incantata de gandul ca ma trezesc noaptea toata transpirata , si nu de placere .Mi-a mai ramas gandul la o pereche de sandale cu auriu , dar in poza arata ok , confortabil , si langa scrie ca au tocul de 10 , desi nu arata din nici o parte....
Si -a luat cineva pantofi de acolo?Corespund marimile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

quote:
Originally posted by XIO

Eu vreau sa-mi cumpar astenrut de pat din saten elastic (asa scrie ) , dar nu stiu daca e un materialul sau nu . Mai exact , nu sunt prea incantata de gandul ca ma trezesc noaptea toata transpirata , si nu de placere .Mi-a mai ramas gandul la o pereche de sandale cu auriu , dar in poza arata ok , confortabil , si langa scrie ca au tocul de 10 , desi nu arata din nici o parte....
Si -a luat cineva pantofi de acolo?Corespund marimile?

Asternuturile au niste marimi ciudate: 155*210 si nu prea corespund cu ale noastre.

Eu am luat o pereche de pantofi, dar barbatesti. Au corespuns marimile.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nushulica

lilia multumesc frumos pentru raspuns.

as vrea sa mai intreb in general vorbind cam in cat timp vine o comanda?

IEPURASII

INGRID

Eu am comandat o data, in noiembrie si mi-a ajuns cam intr-o luna. Dar banuiesc ca atunci a fost perioada inainte de sarbatori, a fost mai greu cu livrarea.

Mergi la inceput

m-am hotarat sa comand setul de covorase cu fluturasi si setul de prosoape cu fluturasi o sa trimit maine comanda pe net

la haine nu prea m-as baga din cate am citit cu prea ati fost multumite si prefer sa-mi iau din magazin

in schimb pentru casa o sa mai comand cand si cand

apropo astia au vreodata reduceri sau oferte??pe bune

INGRID

Mergi la inceput