Quelle 4
Raspunsuri - Pagina 9
lgireada spune:
Deci sa inteleg ca daca comand la ei doar catalogul nu mai trebuie sa platesc taxe postale? Atunci cand am facut eu comanda la ei nu avea optiunea de a comanda si cataloagele. Evident n-as da 99 ron doar de curiozitatea catalogului ...
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
catrinik spune:
quote:
Originally posted by Missy
A comandat cineva produse TCM de pe site-ul importatorului? Ca as fi tentata de produse, dar as vrea sa stiu ceva experiente cu livrarea produselor, serviciile etc.
www.babiesonline.com/babies/f/fratila
Dar care site-ul importatorului ? Merge facuta si comanda online?
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by lgireada
Deci sa inteleg ca daca comand la ei doar catalogul nu mai trebuie sa platesc taxe postale? Atunci cand am facut eu comanda la ei nu avea optiunea de a comanda si cataloagele. Evident n-as da 99 ron doar de curiozitatea catalogului ...
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
catalogul e gratis.
Jasmine si
Radu (26.10.2004)
Missy spune:
[/quote]
Dar care site-ul importatorului ? Merge facuta si comanda online?
[/quote]
http://www.happyshop.ro
anda141 spune:
E fain site-ul asta de la TCM dar eu nu vad marimile, ma tentau bluzele ptr. copii la 10 ron. Oare numai atat? Or fi bune de ceva? A luat cineva de la ei?
Sa il ajutam pe Alexandru
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
Missy spune:
Nu pot sa nu va zic: saptamna trecuta m-am inscris si eu sa primesc catalogul quelle - cel nou, desi am cumparat de la ei recent jucarii, deci ma au in baza de date (plus cei care citesc subiectul stiu faza cu colacul de wc).
ce gaseste sotul meu acum 5 minute imprastiat prin curte: revista cu hainele de copii valabila pana in 31. ianuarie '07 si oferta promotionala pentru iarna! e drept ca nu mi le-au mai trimis pana acum, dar ce sa fac cu ele cu 3 saptamani inainte sa expire?
daca n-as citi la acest subiect, as zice cau ceva cu mine!
www.babiesonline.com/babies/f/fratila
Lorenza spune:
Eu am comandat si era piele,cam grosuta ce e drept!Spune-mi ce model vrei,poate pot sa ma orientez cam ce tip de piele este,mai finuta sau mai groasa!
gio spune:
Buna
A primit cineva coletul prin curier? Cum procedeaza, suna inainte sau te trezesti cu ei la usa? Si lucrurile vin tot asa, in mai multe transe?
Georgeasca, daca te ajuta cu ceva eu mi-am luat cizmele acelea din piele intoarsa cu 130 ron si pielea e buna, grosutza. captuseala nu arat nici pe departe ca in poze (ei zic ca e balnitza de miel dar de fapt e amestec cu poliester) dar sunt calduroase si la ce iarna a fost..
37 +
catrinik spune:
Da, eu am primit lucrurile prin colet.
M-au sunat cu 1 zi inainte si mi-au intrebat la ce ora sint acasa a 2 zi. Nu stiu daca vin tot in transe ca eu am comandat numai 2 produse ... si cred ca ar fi fost culmea sa le trimita in transe.
Iar hainuta pe care am vazut-o .... eu ma uit numai pe net, nu in catalog si nu am cum sa va zic ce model e, nu merge pus nici link.
Este o jacheta, care pare grosuta si pare ca e din piele. Dar vroiam sa fiu sigura, nu sa ma trezesc cu vreun scai...