cati copii ati vazut?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bcorina spune:

eu sunt o mamica adoptiva,de cca 7 luni.suntem fericite impreuna si incercam sa ne cunoastem zilnic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bcorina spune:

mi-am cunoscut fetita adoptiva anul trecut in octombrie,si abia anul acesta in aprilie,pe 14,tribunalul mi-a incredintat-o.ne-am"curtat"destul si zilnic incercat sa ne cunoastem.suntem doua bune prietene,nu prea rasfatate,dar destul de iubitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Salut, iar mi-am bagat ochiul aici, la voi.
O mamica cu care merg eu la plimbare si care a adoptat un baietel mi-a spus pe scurt povestea ei. Avea demult dosar, voia sa adopte numai din America, ceea ce e mai greu. A trebuit sa scrie citeva mii de scrisori la medici ginecologi din toata America si apoi sa astepte raspuns de la vreo pacienta care nu vrea sa pastreze copilul. Nu mai stiu cit a durat, dar intr-o zi a primit telefon ca exista o candidata care urma sa nasca in citeva saptamini. Conditia era sa se hotarasca in citeva ore. Cam asa decurg cam toate asoptiile aici.
Iti dau informatii legate de familie, dar obvisouly alegi copilul pe nevazute, ca doar inca e nenascut. Parca si cu copiii deja nascuti tot asa se procedeaza. Ai toata istoria familiei, poze, dar nu-l vzi pina cind nu te hotarasti daca e al tau. Probabil ca sa evite traume emotionale.
Numai bine la puiutzi!

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leov spune:

quote:
Initial creeata de ioanaalice

Sunt foarte noua in acest forum de discutii despre adoptii. Asa incat va spun mai intai "Bine v-am gasit!". Sunt in faza in care astept sa mi se dea atestatul de adoptator. Pentru etapa urmatoare, de cautat copil, am foarte multe intrebari, asa ca o pun pe prima: Cati copii ati vazut pana cand ati zis "uite-l pe puiul meu?". Unul singur? Doi? Cinci? Multumesc anticipat!

Hello,
sint nou pe acest forum si va spun tuturor bine v-am gasit!
intreabarea este aceeasi pe care ne-am pus-o si noi!
in cazul nostru am fost sa vedem un bebelus si am avut ocazia sa vedem 2. Am fi vrut o fata, insa cind l-am vazut pe El, dintr-o data totul s-a schimbat! Si noi si el la fatza. Practic, el ne-a ales.
a fost ceva ce nu se poate descrie in cuvinte... iar noi de atunci sintem in al noulea cer! L-am luat in plasament pe cind nu avea nici macar o luna si speram sa terminam cu actele inainte de a ne expira atestatul. Oricum cel mai important lucru este ca il avem acasa si-l ingrijim si speram sa nu avem probleme...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

CORINA,LEOV,bine ati venit !
Sa va traiasca puiutii si sa va bucure !

SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cons spune:

Noi doar pe bb-ul nostru l-am vazut. Avea o forma mai ciudata a capului deoarece il scosese cu forcepsul (asa ni s-a spus). Dar am stiut, am sperat sa fie al nostru si asa a fost. Drept sa spun cred ca mi-ar fi greu sa aleg intre mai multi copii. Acum este frumos, sanatos si tare destept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_k spune:

Noi am vazut mai intai o pereche de gemeni ( fata si baiat ) si inainte sa-i vedem , eram siguri ca ai nostri sunt.Toata viata ne-am dorit gemeni si eram siguri ca e mana lu' Doamne-Doamne.
Imi amintesc si acum ce emotii aveam cand ne-am dus sa-i vedem .Numaram orele pana la intalnirea cu asistenta sociala.
Am ajuns in sfarsit acolo si cand s-a deschis usa si i-am vazut , stupoare.Nici macar nu mi-a venit sa-i iau in brate , eram parca intr-o vizita la prieteni si ma jucam cu copii lor fara sa ma pot gandi vreo clipa ca ar putea fi ai mei.I-am spus asistentei exact ce v-am spus si voua , ca pur si simplu nu am simtit absolut nimic cand i-am vazut si mi-e greu sa cred pana si eu asta pt ca eram asa de sigura ca sunt ai mei inainte sa-i vad....
Apoi am vazut-o pe Maria si nu ne-am hotarat pe loc ci a doua zi .
Acum suntem f fericiti dar as minti daca as spune ca uneori nu ma mai gandesc la gemenii aceia , asa pur si simplu ma intreb ce mai fac etc.
Stiu ca au fost adoptati f repede si ma bucur enorm.
Dupa ce ne-am hotarat ca Maria e a nostra , am primit un tel de la o prietena sa vin in alt oras ca are la maternitate o fetita bebelus , sanatoasa etc.Imi aduc aminte ca i-am multumit si i-am zis ca deja imi vizitez copilul si sper sa-l iau acasa cat mai repede.
By the way , sapt asta implinim un an de cand am luat-o acasa de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaalice spune:

... si ca sa-mi raspund mie ( dar nu numai ...) eu am vazut un singur copil: pe Mihai Alexandru. M-am rugat ca primul copil pe care urma sa-l vad, sa fie si ultimul si sa fie cel ales. Am stiut ca e al meu fara sa-l vad, din momentul in care am aflat ca-l cheama si Mihai si Alexandru, acestea fiind numele pe care le doream baiatului meu. Asa ca am luat-o ca pe un semn. Si a fost bine. (paream usor dusa cu pluta, dar in curand nimeni nu va mai tine minte cum a ajuns copilul nostru langa noi).

ioana, mamica de boboc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilvanaPopovici spune:

Intrucat legea s-a schimbat si e infinit mai greu sa adopti acum (din lipsa de copii si multitudine de proceduri), precizati-ne si in ce perioada (aproximativ) ati cautat copil, cati ati vazut si in cat timp ati finalizat adoptia.
Pe mine, una, ma intereseaza daca anul trecut, spre exemplu, v-au aratat mai multi copii sau doar cate unul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Nu stiu daca te ajuta cu ceva informatia asta .Eu am adoptat dupa legea veche , atestatul l-am avut gata la sfarsitul lui august 2004 ,in octombrie pe 21 aveam copilul acasa ,numai ca l-am cautat noi pt ca la noi in sector nu erau bebei adoptabili .Adoptia a durat pana in septembrie 2005 ,iar certificatul definitiv l-am avut in 13 martie 2006 ( intai s-a schimbat numele ,apoi prenumele ,pt ca asa era pe legea veche ).Deci in total ,a durat cam un an si 5 luni .

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput