Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (115)
Raspunsuri - Pagina 24
monica70 spune:
BIANCA stia ala ceva ceva,numai ca e vorba de banii virtuali,adica de cifre cu alea se poate jongla,da
Bine se poate si cu banii ,daca ai cine sa iti trimita p-orma chiftele cu prastia 
DEEA o bagam si pe Bianca la ametite?
Daca tot vrea sa se faca jaf de contabila,macar sa nu strice linia...de ametite 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
silvi_2005 spune:
Hai ca in seara asta am zis ca ma culc devreme dar abia acum mi-am terminat treaba.
Giova, felicitari lui Marcolino, e tare dragut!!!
Moni, e super tare Diana cu activitatile ei.Alain in seara asta in timpul turului aducativ al casei
la faza cu:uite mami cum apridem becul si cum il stingem, a tras una de intrerupator de am crezut ca-l scoate din perete
si tot el era suparat ca nu-l mai las sa faca lumina si sa o stinga.Eu am reamenajat camera acum pentru el, am golit rafturile la care ajunge el si am pus acolo jucarii si alte lucrurile cu care are el voie.Nu e bine nici sa-i spui tot timplu ca "nu e voie", asat ii inhiba si nu mai sunt intersati de nou daca sunt tot timpul apostrofati.
Maraki are dreptate Moni ca sunt de treaba socrii tai la faza ca te viziteaza si sunt interesati de Angelo, gandeste-te ca te-ar supara si daca n-ar face-o.Eventual spune-le care e programul lui Angelo si cand ar fi mai potrivit sa va viziteze, nu cred ca s-ar supara.
Scuze, sper sa nu te superi, eu ti-am zis cum as proceda eu.
Eu una ma bucur ca socrii mei trec pe la mine, cand pot ei ca stiu ca sunt ocupati.Am avut si noi opinii diferite dar pana la urma ne-am inteles intotdeauna, le exlicam frumos ca au dreptate dar ca noi vrem altceva sau ca pur si simplu nu imi doresc lucru respectiv. Oricum amandoi ne-au ajutat f mult si stiu ca ne vor doar binele si pentru asat ii respect...mai greu imi e cu ai mei ca sunt tareee suparaciosi
. Cred ca sunt oameni si oameni, nu sunt socrii o specie aparte....de ex noi cand vom fi soacre cred ca vom fi cumsecade...
(Asta da filosofie de viata
)
Si sa nu uit ca m-ati distrat cu cantaritul la gramaj
Bee iti pun eu o dieta dar mie mi se pare ca esti tareeee bine, eu sa fiu asa m-as vedea
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
Biancas spune:
Tu acuma faci misto de mine Moni?
Daca asha a zis profu noah...eu acuma sunt la statiul de teorie si trebuie sa ii cred pe cuvant pe profi ca doar au experientza nu?
Si eu multumesc ca ati citit povestea mea 
Giova vazut pe plimaretzul Marcolino
Azi Dani s-a ridicat pt prima oara singur in tarc in picioare, nu stiu daca v-am mai spus dar pt mine a fost o bucurie, avand in vedere ca a cazut si vreo 3 sapt nu a mai vrut sa se ridice deloc
.
Pt cele cu copii plimbaretzi asta e.."frectie la picior de lemn" dar pt mine a insemnat mult, am fost foarte fericita ca de vreo 3 zile se ridica singur peste tot si incepe sa umble tot mai bine in picioruse.
Vreau sa pun niste poze ca am fost la prietena mea azi si i-am facut poze la fiul meu si finul meu
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme 
Giova spune:
Mi-a adormit si copchilul meu. a tras o joaca in cada cu tat-su, si cum a baut 300 ml lapte dus a fost in lumea viselor.
Eu am urat matematica, dar imi plac a naibii socotelile si nu uit nici un leu cand e vorba de bani
.
Deea si eu am uitat sa scriu in poveste ora la care s-a nascut Marco, dar asta e acum. Oricum a ta a fost altfel, ne-ai tinut cu sufletul la gura, nu ca a mea, ca m-am dus, m-am scremut de cateva ori si hop-top a venit minunea.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3),
nunta noastra , Antalya, Italia
silvi_2005 spune:
Moni, esti totala......
vezi ca poate te citeaza in vreo carte....
Giova, pupici lui Marco, s-a facut baiat cuminte.
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
Bee spune:
Giova, cu greu m-a lasat si pe mine fibra optica nou instalata sa vad pasii lui Marcolino. Tare simpatic. Lasa ca pana in Decembrie mai sunt cateva zile si trec repede si fara net. Eu din August am stat fara.
Silvi, multam ca mi-ai zis de palme si urechi. Pai daca-i asa Ana e anemica, fiindca e alba bine la extremitati. Noi ne gandeam ca o fi tenul ei asa deschis!
. Asa cum ne-am gandit noi dupa nastere ca avem o fata bruneta de portocalie icterica ce era (oameni destepti si noi si a stat fata cu icter o luna jumate de imi dau pumni singura si acum cand ma gandesc). Vad eu la analize ce-o iesi, maine sa sun sa vad daca sunt gata.
Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
monica70 spune:
GIOVA lasa mai ca mai bine a fost asa rapid,decat sa ai poveste palpitanta acum ![]()
BIANCA bravo pentru DANI,normal ca e un eveniment
Mai un piculetz si ajunge plimbaretz precum Marcolino 
SILVI perfecta ideea cu becul.Cam riscant avand in vedere ca tocmai mi s-a stricat aseara intrerupatorul la bucatarie si nu mai am lumina (noroc cu alea 3 incastrate in mobila,ca tot nu le foloseam -acum am ajuns la eal) S-ar putea sa le faca diana pilaf si pe celelalte,daca o las.Si fi sigura ca urla mai tare ca Alain,daca n-o lasi sa faca ce vrea ea! 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
Biancas spune:
Am pus 6 poze noi in Albumul Nostru sa vedeti unde s-a distrat Dani azi 
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme 
Giova spune:
Bianca felicitari pt. dani!!! Incet, incet va incepe sa mearga.
Ce faina e piscina aia cu bile!!! Sunt super dulci toti 3, iar filmuletul e mortal, cu ce pofta ii rade la tati.
Silvi si marco a a prins si a stins lumina la sora-mea, ca ajungea la intrerupatoare. Cand o stingea incepea sa planga, cred ca ii era frica de intuneric.
Eu in ap. nostru, nu pun nimic la nivelul lui. pe aici mai am cate ceva, dar il lasam sa umble. Oricum nu aveam eu chestii periculoase pt. el.
Bee asa e, draga de tine, ce mult ai stat fara net.
Macar daca ne-ar veni mobila mi-as umple timpul, dar asa...doar smotru la gresie, faianta si corpuri sanitare
.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3),
nunta noastra , Antalya, Italia

te ocupi