Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (115)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

http://www.dropshots.com/day.php?userid=205939&cdate=20061123&ctime=163038

Gen de nervi...

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Acum am terminat de citit de la pag 7..
LA MULTI ANI BEE!!
LA MULTI ANI ANDREI SI SABINA!!
Nico, mai multe nu-ti pot zice decat si sa ai incredere in Dumnezeu, eu cred ca Dariutza va mai avea un fratior sau o surioara! si curaj!
L-am vazut pe Razvan cu manelele, o scumpete de baietzel si ce ritm are in el gagiul..., pe Marcolino care merge tare frumos, bravo frumosule !, am citit povestile care le-ati scris, m-au impresionat si mi-am amintit si eu de a mea...ofof.
Maraki, pana la urma o sa-ti iubesti socrii...vad eu bine ca la asta o sa ajungi ..
Denisa, bine ai facut ca i-ai pus la punct, nu lasa pe nimeni sa intervina cu bocancii in viata ta privata. Sanatate tie si bebelusului din burtica.
Silvi, eu cred ca Alain e bine dezvoltat la varta lui, greutatea e ok. Ce ar fi sa manance si sa nu puna nimik pe el? Ca Diana? Cred ca ai fi superdepresiva...
Dana Ene, imi pare rau de Roxanica, eu de aceea n-am vrut sa-i fac analizele Dianei, de groaza acului si inca in vena... sa nu o mai doara!
BiancaS, bravo micutzului!
N-am vazut-o pe Ana de Bee si noile poze ale lui Tibi, urmeaza.
Diana azi a facut doar o data, deci am scapat, dar m-a disperat dupa masa de pranz, atata a plans si s-a catarat pe mine, nu statea locului, daca era in brate plangea, in pat la fel. N-am stiut ce sa-i mai fac, a adormit intr-un final si eu langa ea. Acum si-a defazat programul normal, s-a culcat pe la 8,30...cu o ora mai tarziu, dar de maine inapoi la orele normale de somn.
Scuze daca am uitat pe cineva, revin.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

BIANCA am vazut pozele.Baietzelul blondutz e concurentza? Ca pare mai mititel si deci usurel decat Dani,asa ca e mai normal sa se miste mai repede si usor.Si chiar e faina piscina!
INGRID o fi si la ea de la dinti sau ii era somn???

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Ingrid, bine ca a scapat Diana de floscaiala aia urata..
Moni...nu mi se pare ca face chiar asha urat Diana...am vazut copii care fac crize in adevaratul sens al cuvantului...Imi pare ca nu l-am filmat pe finul meu cand era mai mic sa vedeti cum urla...imi misca ciocanelul si scaritza in ureche Doamne fereste cum urla copilul ala si nu se calma nicicum...
Dani azi mi-a avut 3 scaune foarte foarte moi, nu stiu poate portocala e de vina sau poate alti dinti la orizont, el zilnic bea suc de portocale. Asa moale a fost ca i-a iesit din pampers pana pe body si acuma seara s-a si oparit si l-am dres cu Bephanten sper ca maine sa nu mai aibe nimic.
M-am inspirat si eu azi din meniurile vostre si i-am dat acum seara sa manance 270 ml lapte si a papat tot Decat 240 ml lapte + inca ceva, mai bine 270 ml lapte...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

giova, deea, micio, silvi, dana, andiaroro
va multumesc din suflet...nu mai pot...pediatra mi-a dat in searta asta glicerina boraxata...pot sa spun apa de ploaie ...ma doare sfarcul de nu mai pot...nu mai suport nici o bluza pe mine...si cica sa nu ma mai mulg ca stimulez lactatia...dar....copilul nu-l mai pot pune...celutin pana nu-mi mai trece, de muls sa nu ma mulg.....dar sanii mi se fac .....pamela anderson.

dana, poti pune si povestea noastra , te rog. iti multumesc.

fetelor, am si eu un anunt de facut.
mi-am reluat concediul de inggrijire copil...am fost in oct-noiembrie la serviciu si, datorita faptului ca programul devenise mult mai incarcata ca inainte si datorita unei neimpartiri corecte a sarcinilor de serviciu, mi-am reluat frumos concvediu sa-mi cresc copilul..

cu ocazia asta, m-am decis sa-mi deschid deva pe cont propriu, macar sa stiu ca daca ma stresez si muncesc, sa stiu ca o fac pt mine, nu pentru altii, care oricum nu stiu sa aprecieze.

asa ca acum sunt free.

denisa , te fericesc pentru bucuria ta. inca o data sarcina usoara.
care este cea de a doua graviduta?

vreau si eu bb2!!!!

bumbita si sebastian(03.01.2006)

aceasta este povestea noastra sebastian

poze noi sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ingrid ma bucur ca a scapat Diana de cufureala.
Bumbita cea de-a 2-a era Nico, tocmai ne-a instiintat ca a pierdut sarcina .

Ma nag si eu la tv, pe maine.
si usor.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3),
nunta noastra , Antalya, Italia

Mergi la inceput

BUMBITA felicitari ca esti din nou acasa si pentru planurile maretze! Cat despre rana,eu stiu ca mierea vindeca rapid orice rana.Poate zic prostii,dar daca se rezolva rapid,paote mai poti alapta dupa aia.
BIANCA asta e varianta soft,ca poate n-ai observat ,dar era pe jos,pe covor,nu in tzarc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Gata, am vazut pozele Anukai, s-a facut mare fata si e bucatica rupta din mami, frumoasa ca si ea ! Am vazut si un filmuletz cu Tibi care se chinuia sa rupa perdeaua (de ce esti rea si nu l-ai lasat Anas??) si poze cu el la raftuletzul cu biberoane, e baiat mare de acum, isi poate pregati singur lapticul..!
Bianca, totala piscinutza si frumosi copii ai ...sa vezi cand incep sa zboare bilele alea e acolo....
Sper ca am scapat, inca stau pe ace...
Moni, atata am ras la filmuletz...zau asa e criminala gagica..si ce suparata e cand nu-i convine ceva... mama pe ea!
Nu stiu, tot de la dinti o fi , cand ii este somn, se culca rpd.
Fetelor, am o intrebare? Ai vostri maraie? Ca Diana, cand e foarte preocupata de ceva si putin nervoasa, maraie, asa din gat, prima oara m-am speriat. Sau ne imita tusea si se prapadeste de ras, hai ca asta o mai inteleg...dar sa maraie? O fi caine in zodiacul chinezesc...dar nici chiar asa.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Fetelor eu merg la nani ca mi-e foarte somn.
Maine vine bunica-mea (are 88 ani impliniti) la mine cu verisorul meu, maine am si faculta(sa vad daca merg) trebuie sa fac mancare (tocanitza de vitel vreau sa fac cu pireu si ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat) Scuze
Noapte buna tuturor

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

INGRID daca te distreaza o sa mai pun ,ca de faze din astea nu duc deloc lipsa,dimpotriva

Si eu plec,ca maine iar la munca,bine ca e vineri ,numa sa mearga netul ca abonata p-aci sunt
Noapte buna!

Mergi la inceput