Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (115)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Cand va aud cum va plnageti de socrii imi vine sa dau cu . Ori am avut eu noroc ori nu stiu ce sa zic. Eu am niste socrii de milioane, m-au ajutat intotdeuna cand am avut nevoie de ei, mi-au dat tot ce mi-am dorit si ma considera fata lor, imi iubesc copii foarte mult (dupa cate vad mai mult pe Sandra poate pt ca e mai mare si au avut timp sa stea mai mult cu ea), Sandra merge saptamanal la ei deobicei in weekenduri, ii cumpara haine, tot ce pofteste si ce nu pofteste.
Am avut pe vreumuri niste altercatii cu soacra mea dar s-au rezolvat pe cale diplomatica sotul meu fiind arbitrul spunandu-i ca fiecare e cu familia lui acum si nu trebuie sa intervina nimeni de afara in ciorba altuia (asta a fost demult..la inceputul casniciei). Odata stiu ca a venit la mine si s-a apucat sa imi mute bibelourile cum vroia ea ca nu ii placea cum le-am pus eu...M-am uitat la sotz, el la mine si s-a luat de ea si le-a spus ca unde le-am pus acolo sa le lase ca asha vrem noi, si in casa ei sa si le puna unde vrea si cum vrea..
De atunci nu am mai avut probleme majore, m-ar bate D-zeu sa spun ca nu ne intelegem bine si nu m-au ajutat cand am avut nevoie.
Imi e ca o mama, cateodata ma ajuta mai mult ca mama mea care e singura si dintr-o pensie amarata ce ne poate oferii...
Apropo de asta...a venit maica-mea zilele trecute la mine si a inceput sa planga spunandu-i ca nu stie ce sa ne ia de Craciun ca ea cu pensia ei de 4.5 mil ce ar putea sa le ia la copii si noua, ca are bani la banca dar daca tot scoate din ei cu ce ramane.....Saraca atat de prost se simtea ca ea nu poate sa ii ofere la Sandra ceea ce ii ofera soacra-mea, dar soacra-mea are 2 nepoti acum, pe cand maica-mea 4.
Of, of viatza asta...vorba ei..a muncit o viata ca sa isi bata astia joc de pensionari...saracii oameni...vin sarbatorile si nu au bani sa isi cumpere ce le trebuie de Craciun.
A..am uitat sa spun ca maica-mea imi plateste facultatea numai sa o fac ca sa nu raman asha fara scoala ca e greu in ziua de azi.
Pe mine Craciunul ma face sa ma simt altfel, sa vad viata cu alti ochi...
Ma scuzati daca am fost off topic dar chiar imi vine sa cand ma gandesc unde o sa ajungem si noi....asta daca da Doamne Doamne sa fim sanatosi si sa apucam batranetzea...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Giova, astept pozele. Sau daca deja le ai in album poti sa-mi spui care e linkul si iau eu poza.

Bianca, ai fost norocoasa .
Numai bine mamei tale .

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

In sfarsit am adormit-o ...
In legatura cu serviciul stiu ca se poate si mai rau. Ala care face service-ul la programul de contabilitate imi zicea ca toata lumea vrea sa plece de peste tot - cel putin contabilele,ca e f. mult de lucru,ore suplimentare si salarii mai mici decat al meu.Ca eu de bine de rau ajung per total (cu tichetele de masa si transportul) la fix 400 euro ... Asa ca nu ma plang inca foarte tare... dar tot mai bantui,ca ma distreaza deja ... dar numai la posturi d-astea de top o sa ma duc Sa imi mai aduca aminte vreun Ciorbea d-ala ca tre sa ajung la zi cu legislatia
MARAKI vezi ca is cumsecade socrosenii aia,imagineaza-ti cat de ciudata te considera ei pe tine ,eu intotdeauna ma pun si in locul celuilalat si asa nu ma cert cu nimeni (cu exceptia ta ca trebuia sa fie si o exceptie )
DENISA e valabil si la tine si cand nu mai poti cu ei,fa haz de necaz,ca iti trece.
BEE bine ca v-ati distrat si sper ca dupa ce termini cu bebeii nu te mai intorci tot acolo! Meriti mai mult! Sa stii ca aseara am pus un pic la Animal Planet si s-a uitat hipnotizata la tigrii!Pacat ca ghitz atot la tampenii se uita la TV
GIOVA eu am cantarit-o doar in pampers (cam plin erau),body,ciorapi si rochitza,astea or fi un kg,plus eroarea.Deci pot sa sper la 8 kg?
SILVI eu i-am facut analiza pentru anemie cand i-a luat din deget) si copro si au iesit ok ambele.
ANASOL Diana nu cred ca o sa poata urca prea repede,ca in primul rand nu vrea - ea vrea sa coboare si cum numai ce vrea face...

Si chiar nu ma mai chinui sa o invatz nimic,vad ca acu, tot singura a invatat sa coboare din pat.Acum vreo trei saptamani cand am incercat de vreo 3 ori sa o invatz faza asta - ciuciu, ca tot aiurea se intorcea cu fatza Deci n-are decat sa invetzze singura si sa mearga si animalele si ... tot Ca vad ca incet incet se descurca ea.
Acum daca ii zice mami "cine canta?" incepe repede sa lalaie si sa dea din mana...Daca o intreb unde e tata,se uita la el.Ma enerveaza ca nu arata cu degetul,dar din punct de vedere a politetzii cred ca e ok ca nu vrea sa arate asa Nu prea mai zice mama,in schimb ii place la nebunie sa vorbeasca in soapta! Daca ma pun eu sa vorbesc in soapta ci ea,incepe si ea sa bodoganeasca in soapta si e tare figura (taica-meu a inceput cu faza asta)

Am ametit deja,ia sa iau eu o pauza pentru o gura de cioco si sa ma uit la niste filmuletze p-aci!

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bianca tu esti una dintre norocoase. Si soacra e singura cu 3 mil. pensie, dar are draga mea euroi in banca, 2 tel. mobile, ap. pus la punct si zice ca nu are bani. Nu are pt. noi, ca pt. ea are.
Moni nu te mai chinui. Eu cat m-am chinuit in It. cu el cu mersul si uite acasa in 2 zile si-a dat drumul si merge tot mai mult singur.
Pampersul gol stiu ca este 50 gr. asa mi-a zis dr. plin habar n-am.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya, Italia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

la Filmulete Marco (3) am pus 2 filme cum merge singur. Maine mai pun, ca a inceput sa mearga tot mai mult si des.

fug la baita.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3),
nunta noastra , Antalya, Italia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Giova...pampersul plin are cat incape in el
Moni..dar castigi destul de bine draga mea...oricum meseria de economist inca nu e atat de platita in Romania dar cica va fi..
A..si un lucru ce l-am invatzat la facultate la Finante: intr-o firma cea mai importanta persoana e directoul economic ca ala stie toate smecheriile banilor si ce trebuie sa faca cu ei pe unde sa ii bage sa iese bine.. Acuma daca a gresit proful am zis si eu o prostie .
Soacra mea e contabil sef si sefa birou (fara facultate ) si castiga vreo 9 mil in mana cu vechime o tona...cand a cerut salar putin mare decat colegul ei economist tanar iesit de pe bancilefacultatii, directoul a spus ca deaceea au acelasi salar ca el si-a tocit coatele pe bancile facultatii si ea nu Logica de director...Mai are putin si iasa la pensie ca altfel ar fi plecat demult de acolo...
Tot ea mi-a spus sa fac orice meserie numai contabil nu, dar am crezut ca e ushoara contabilitatea, ca doar si eu la servici am facut conta primara dar...nu se compara Si tu mi-ai spus Moni dar..prea traziu

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Moni, tare faza cu soptitul Ai ametit si tu? Si eu ... numai ametite pe aici

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput

Gagici, multumesc ca ati citit povestea mea. Nu credeam sa va placa.. vroiam chiar sa o mai editez, ca uitasem niste faze cheie pe ici pe colo ... dar acum .. nu mai .. gata

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput

Gio, vazut filmulet. Bravo Marcolinooooo !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

quote:
Originally posted by Biancas

A..si un lucru ce l-am invatzat la facultate la Finante: intr-o firma cea mai importanta persoana e directoul economic ca ala stie toate smecheriile banilor si ce trebuie sa faca cu ei pe unde sa ii bage sa iese bine

Mie-mi spui? Ii baga in si se inmultzesc precum la CARITAS de 7 ori

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput