*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 * (23)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Catrinel,sa-ti fie gura aurita ca eu tare imi doresc ca la anul pe timpul asta sa fiu si mami de fetita si.....zau daca nu mi-am propus sa am 4 odrasle precum mariana1976,vorbesc forte sincer,da acu sa vedem cum vrea si dumnezeu.....De Craciun pentru ca e primul cu bebe vreau sa stam acasa,cel mult mergem cu colindul la cea mai buna prietena care sta la 2 minute de mers pe jos si in maxim 1-2 ore inapoi si cu bradul nostru de acasa.Pana sa vina Rudy ajungeam si de 4 ori pe an acasa,dar acum nu o sa mai umblu ca nebuna caci am si eu VIP-ul personal cu mine si mi-e imina intreaga,nu ma mai macina chiar asa de tare dorurile.Si ce,te-ai supara sa mai fi mami inca o data?

Noe,curaj!Zoe,fii barbata si spor la sofat,nu te lasa!Nu uita ca nu s-a nascut nimeni invatat si repetitia e mama invataturii.
Mariana1976,haide mai scumpa mea si spune-ne si noua ce ai tu in burtic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Ciuf Si eu am avut de curand fata cu diaree dar am avut din Ro SMECTA( un amestec de electroliti, ca sa nu scapi bebele la deshidratare). Aici nu am mai cautat, dar probabil ca daca intrebi la farmacie de solutii cu electroliti pt copii cu diaree, au. Ca astia pe aici cred ca il au si pe dracu gol...
Acum invidie pt Mariana si Delia... tu mariana il ai deja in burtica.Tu Delia l-ai visa pt la anu. Fratilor cum va descurcati?! Ca eu cred ca daca as mai avea unu cand Nicola ar fi de vreun an, as claca psihic si fizic.Va invidiez, si mi-as dori sa fiu ca voi, ca dupa capu meu as cam lasa minunea mea de copil fara pereche.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alorea16 spune:

Salutare fetelor! Bebe este cam marait!Doctorita ne-a zis sa-i facem baita dar parca noua ne este cam frica . Delia stii cumva el a facut chiar la fire ca un fel de mazga eu zic ca e ca puroiul nu stiu ce-o fi? Sunt ingrijorata ca nu mi-a dat nici un antibiotic . Este totusi o taietura . Mi-a zis doar comprese cu rivonol

ANA si CRISTIAN
UITE CUM CRESC
GALUSCA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

Salutare!

Noi ieri am avut din din nou meci la masa de pranz si colac peste pupaza a cazut si din pat, pe spate, direct pe parchet...
Ieri dimineata mi-a papat 90 ml laptic, la 10 a papat para, la 13 nu a vrut legume, a dormit s-a trezit la 17 si a papat trei sferturi de castronel de ananas blendat (multumesc Tania pentru idee), iar seara a baut o data 180 ml la lapte si la o jumatate de ora inca 150 ml. Darius e din nou constipat ,iar ne tratam cu Duphalac si, culmea, dupa ce ca nu face decat 2-3 bobite a facut o iritatie la fundulet.
Am facut programare la medic pentru marti, poate ii da si ceva vitamine.

Ciuf, multa sanatate Evei! Cum ii tratezi roseata de la fundulet? Am vazut pozele cu Luca, chiar aseara am testat piata pentru Mos Nicolae. Si noi vrem sa-i luam o masinuta cum avea Luca.

Delia, deja ai in proiect pentru la anu' o fetita? Si eu am in proiect una, dar peste vreo 4-5 ani, sa mai creasca Darius.

Stefanna, eu nu cred ca "m-ar mai tine curelele" pentru inca un bebe la interval asa mic de timp. O admir pe Mariana.

Noe, e o dulce Bia, ce bine ai prins-o in poze cu ochisorii aia dulci!!

Laura Ioana, o sa dea Domnul sa fie bine!

Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)

Mergi la inceput

Fetelor, voi ce jucarii le luati bebeilor de Mos Nicolae, Mos Craciun? V-ati orientat? Eu am cam intrat in "febra cumparaturilor".

Poli, parca tu ziceai de o jucarie de la Fisher Price,cu ferestre, e vorba cumva de un castel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Ooooofff.... noi suntem bolnaviori am avut febra (38.2 maxim), dar acum doar mucisori cat cuprinde si tuse umeda. Ne tratam (si eu si el) cu Ospamox (amoxicilina). Partea proasta e ca ii vin mucii si cum nu stie sa si-i sufle, ii inghite
Eu nu am avut febra, doar puroi in gat, m-am tratat o vreme cu paracetamol si vitamina C, am evitat antibioticul pana intr-o noapte cand m-am trezit ca Andrei avea febra si de atunci luam antibiotic amandoi. Il doare si pe el o ureche, doctora a zis ca e congestie otica, si ne-a dat Otocalm, o solutie vascoasa intr-o sticluta de plastic cu picurator. Se incalzeste putin pe baia de apa si se toarna la bebe in ureche cate 2 picaturi. Mi-a plans Andrei de numa', il durea saracutu'. Ia vezi, ciuf, poate iti sunt de folos informatiile astea.
Andrei e super marait, si nu prea mai mananca, ieri de ex, a mancat asa : dimineata 150 lapte, apoi la 12 cateva lingurite de paste cu branzica la cuptor, nu a mai vrut, am plecat la plimbare, cand am venit, la ora 14, i-am mai dat inca 4-5 lingurite de paste si s-a culcat. S-a sculat la ora 18, i-am facut mar + banana rase, nu a vrut decat 2 lingurite, apoi la ora 22 a baut 90 laptic si a adormit. Adica, doar o masa solida si 240 lapte tooaaaaaata ziua. El, care manca 500 lapte si 3 mese solide pe zi !!!!

Daca vreti sa vedeti biscuitii despre care vorbeste Andreea Giorgiana, vedeti aici : http://new.photos.yahoo.com/irinapopa2001/album/576460762325742255/photo/294928803744765818/99
precum si urmatoarele 2 poze (sunt 3 poze in total). Eu i-am gasit la chioscul de langa bloc.
M-am gandit sa pun poze, ca poate va inchipuiti (ca mine) ca e vorba de biscuiti clasici, la pachet dreptunghiular.
Inca nu i-am incercat, dar urmeaza.
Va pupa (fara virusi !)

Irina, mami de Andrei (03.03.06)

www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Ieri am scris 2 mesaje, dar nu a ajuns pe net niciunul. Primul a murit cand s-a luat curentul si cel de al doilea cand din greseala am inchis tabul in care scriam.Polixeni si Aloreea, voua v-au zis medicii ca o decalotare ar fi prevenit problemele pe care le-au avut baietii? Eu nu am mai lasat-o pe4 pediatra lui Alex sa umble pe acolo...Aalina2003, nici noi nu facem antirujeolicul acum. Pediatra nu a avut nimic impotriva, a zis ca vom face ROR-ul la un an. Ada, mama ce linkuri dai... sunt si eu la cura si-mi ploua ... dar ma gandesc ca e pacat de zilele in care am indurat ca sa ma arunc in prajituri...merg cu cura mai departe. Tu cum reusesti sa te abtii, ca eu numai cand vad pozele...Premergator, nu vom lua. Kinetoterapeuta chiar ne-a spus sa nu-i luam si mi-a zis cate ceva despre cazurile pe care le-a avut.DianaD & Alexandru(12 aprilie 2006)

Mergi la inceput

Irina, multa sanatate lui Andrei!
Nu am reusit sa vad biscuitii. Nu merge lunk-ul

Mergi la inceput

Mai pateste cineva ca mine: pe masa de infasat bebe se intoarce pe burta fie ca vreau sa-l sterg sau sa-i pun alt scutec. deja ne luptam unul cu celalalt. De obicei castig eu, insa dupa ce incerc sa pun scutecul unui bebe care sta pe burta .DianaD & Alexandru(12 aprilie 2006)

Mergi la inceput

Fetelor, ati citit subiectul asta? http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=88755&whichpage=2 Eu chiar daca sunt profesoara de chimie recunosc ca nu m-am gandit sa duc imediat la gunoi un ambalaj ce a continut substante periculoase.DianaD & Alexandru(12 aprilie 2006)

Mergi la inceput