*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 * (23)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salut mamicile si ghioceii

Am fost saptamana trecute la Bucuresti unde, ajutata mult, mult, mult de AndreeaG mi-am facut analizele, am fost la ctrl la Cezara Bucur (mi s-a parut super OK) si, cel mai important lucru, am cunoscut-o pe ochioasa Theea A fost super, dar incalcit si aglomerat oras mai aveti, fetele de Bucuresti

Mi-am facut o multime de analize, printre care si cariotipul (eu si sotzul), dar dureaza mai mult pana imi da rez. In dec am programare la Marinescu (Andreea) si ma voi duce cu rez la analize (sper sa fie gata pana pe 13 cand e programarea). Abia astept sa merg!!!!
Va mai tin la curent cu "mersul anchetei" si sper sa iasa OK

Andreea sper ca ai supravietuit si zilei asteia (ma refer la cauza de dentist)!

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Laurici, tin pumnii sa fie totul in regula!
cat despre AndreeaG, ea are si recunostinta mea vesnica, pentru ca m-a calauzit catre Ionut

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

nshiro, merci ... aia este una dintre favoritele mele. Mia s-a facut bine acum a inceput deja sa aiba semne de buna purtare ... toata ziua este pe jos prin casa si mai trage cite o busitura, ce sa-i fac? asta este ... trece pina se marita :)
roxivan, aalina2003, polixeni, multumim din suflet pentru urari ...

aalina2003, noi nu am facut asa ceva ... nu mi-a spus doctorita de nimic ...

noi noutati nu prea avem, mia a inceput sa stea in picioare singura, nesprijinita citeva secunde bune, dar ii este inca frica sa faca pasi, in rest ia toata casa la circulat si inspecteaza totul ... va pup si ma duc sa ma relax ca, dupa 4 nopti de adormit la ora 1-2, mia doarme si este numai 10 jumatate, sper sa tina ....

Andreea & Mia (23 ianuarie 2006)
http://new.photos.yahoo.com/dea0277/albums/

Mergi la inceput

pentru cine doreste, si nu a fost pe faza capitolul trecut, puteti vedea poze cu Bia de 8 luni: AICI

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Noe Am citit despre treaba ca vrei sa soferesti si sa rupi Bucurestiul in doua

Poze Laura

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Laura Ioana

Noe Am citit despre treaba ca vrei sa soferesti si sa rupi Bucurestiul in doua

Poze Laura

hihi, maine incep parcarile!!sper sa nu am busola defectatu ai carnet, nu?asa'i ca nu-i imposibil? (zi ca nu-i, zi ca nu-i )

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Noe uelcam back! am o veste proasta ptr tine...chiar ieri vorbeam cu un taximetrist despre masini...a zis despre o toyota noua cu 10 000 de km pe care a condus-o ca i-a crapat motoru`. Husband a ramas si el mirat ca stia ca sunt fiabile. Cica sunt facute sa se mai si strice ca sa le inlocuiesti ca altfel o sa fie supraproductie in Japan.
Pe Bia cu cine o lasi in timpul orelor de soferie? Felicitari ptr ridicatul in picioare! Succes la scoala!

Laura chiar ma intrebam azi ce mai faci! sper sa mearga totul bine si sa iasa soarele ala si pe strada ta ca m-am saturat eu de asteptat, d-apoi tu! Pupici multi multi! Tinem pumnii sa mearga totul bine. Cat despre Andreea sa-i dea D-zeu sanatate ca tare de treaba e! I-am povestit si lu` sotu de ea...cat de mult o apreciez.

Fetele eu nu ii iau premergator la bebe ca husband e total impotriva...el merge deja singur pe langa pat, biblioteca, birouri...ce altceva as putea sa-i iau sa-l ajute sa stea in picioare in afara de premergator, hamuri si mainile noastre? Exista ceva carut, cadru la care sa impinga?

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

La toata lumea salut.Eii, voi mamici de martie cati dinti aveti la bebelusi.Nicola mea nu are nici urma de dintisor. Are e drept balutze, scanceala, mofurele, pe care le tot pun pe seama dintilor de vreo cateva luni. Prin vecinii mei, de la 6 luni au cate 3 dinti.. acum cred ca aia rod si picioarele la pat, numai fata mea e stirba.Incep sa imi fac griji, desi in carti scrie ca intre 7 si 9 luni apar.Dar fata mea nu are nici macar gingiile umflate. Cred ca de acum ma si injura saracu copil de cate ori ii tot bag degetul in gura sa ii caut dintii.Poate macar una dintre voi e in aceeasi oala cu mine !!!!!!!!!!!
Va pupic si sporuri.In ragazurile zilei am inceput sa ma delectez cu pozele bebeilor vostri, care toti sint niste adorabili.Inca nu i-am invatat pe toti, dar nu e timpul pierdut
Stefanna cu Nicola Printisoara( 22 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Andreea – 3 zile mananc prajitura cu morcov, uite www.culinar.ro/forum/index.php?s=9731f30c8cf1d9819bfe686e42d0de13&showtopic=13340" target="_blank">ASTA
E foarte buna, delicioasa … incercati-o … o sa-mi multumiti. Eu prima oara cand am citit reteta am zis ca ori e o gluma proasta ori va iesi o porcarie. Ei bine, S-A MANCAT FIERBINTE, DIN TAVA!!!! Dar daca ai o reteta buna, ceva nou, eu am inceput perioada de testari pentru copilaria fericita a Maiei . Tati e cobai, papa tot ce crosheteaza mami si pana acum n-a murit! Sa vedem mai incolo!

Roxi – eu ii fac mereu in jur de 100 ml , dar nu-l bea niciodata tot. 50-60-70 … pe aici. La mesele de lapte, dimineata la trezire si seara la culcare, bea mereu peste 180. Iar astazi de exemplu a baut 2 sticle de ceai de 250 …

Ama – Iote colea tortul de zahar ars … mie nu mi-a iesit aspectuos, insa a zis sotzu ca fost un deliciu. Data viitoare lucram mai mult la aspect!
www.culinar.ro/forum/index.php?s=6a194a648725f7d67e3e041239059778&showtopic=12280&st=0" target="_blank">TORT DE ZAHAR ARS

Mihaser – stai linistita, am mancat negresa ca imi era pofta de ceva bun, dar nu mananc, fiindca mi-e mila de mine … de tortul de zahar ars nu m-am atins, de prajitura cu morcov doar putintel … am grija, eu vreau sa mai slabesc nu sa ma ingras …

Nshiro – sarumana …….

Ripley – pai hai la Sibiu la o portie de negrutza, ca nu stai departe … eu voi face miercuri din nou, ca joi e ziua mea si vreau sa le dau clasa neamurilor.

Claudia – fata, daca tu esti bezmetica si ai incurcat luna in care ai nascut, EU sunt vinovata si negrutza mea ????

Aici negrutza mea , iar aici portia pentru voi

Noe – CUUUUUUUUUUUMMMMMMMMM???? Nu vezi superbul meu glow ?????????? ai pierdut toata dixtractia …
Iar despre Culinar … de ce sa tac, las’ asa, ca uite cate sunt interesate sa devina grase ca mine .Iar eu sunt mandra de mine ca am reusit sa le fac si da, MA DAU MAAAAARREEEEE !!!!! Siiiii?????

Laura – sa dea Dumnezeu sa fie bine

Mariana - pupicei pe burticei ...

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Cati ani are Maia mea ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Fetelor, intru repede sa urez la multi ani pentru Mia, Oana, Iulia si Sara! sanatate cat mai multa si o viata frumoasa!
Miha, eu am un premergator pe care o pun pe Eva din cand in cand, dar se pare ca nu-i place. Daca o tin cateva minute e mare lucru. Maestra la dat cu spatele. Nici Luca nu a stiut sa il foloseasca. Il tinea numai pentru marsarier. In schimb ea e mare fan in topaitoarea aia de se agata de tocul usii. Sta si cate o ora in ea si topaie, face piruete. Balerina o sa o fac! Cumpar tutu-ul si poantele si aia e.
Uite ce a folosit Luca foarte mult: http://good-times.webshots.com/photo/2378506060082837760bXUygn si http://good-times.webshots.com/photo/2953740750082837760wLEkcP .
Dar cel mai mult l-a ajutat cadru. Si ce ii mai faceam ii construiam ca un fel de culoar cu ajutorul scaunelor ca el sa paseasca si sa se sprijine de ele.
Mi-a mers la 10 luni. Pozele sunt facute la 8 luni.
Eu sunt suparata ca o banuiesc pe Eva de infectie la urechea dreapta. O doare cand o apas acolo. Maine o sun pe pediatra sa vad daca o fi in cabinet sa ne primeasca. Imi vine sa o iau pe pereti. Noroc ca o linisteste Tylenolul. Nu mai spun ca am facut noapte alba...
Eu nu stiu cum sunteti voi, dar pe mine cand ma obsedeaza o chestie, cum ca ar putea-o durea numai un organ pai numai la asa ceva ma gandesc. Sa nu amintesc ce complicatii sunt in capul meu. Eh, si uit sa ma uit la ce probleme anterioare a avut ea. Azi-noapte un moment nu mi-a trecut prin cap ca ar fi urechea. Intai am crezut ca e funduletul, dar nu facuse caca si se pare ca nu o deranjau bubitele, iar apoi m-am gandit ca o durea-o burtica ca imi face diaree cam de 2 sapt.
Iar azi incepura rotitele sa lucreze. Si imi trecu prin cap sa ii incerc urechile. La dreapta mi se stramba de numa. Acum sa vad ce zice si doctora. Dar simt ca o iau pe pereti. E groaznic sa iti vezi copilul suferind.
Catrinel, nu iti face probleme de greutate. Fetele sunt mai slabute. Stii ca si Viv a Ilenei e supla si ea. Stai linistita. Nu arata slabuta, asta e clar. Si papa bine, se joaca, e vesela, nu o lua si tu pe aratura ca persoana mea.
Pup ciuful Onichkai. Am vrut sa scriu de ieri dar nu am mai apucat. In schimb m-am gandit mult la voi.
Tu ii bagi cereale la laptic? Ca Eva asa papa la fiecare biberon.
Delia, curcaneala placuta!
Eu azi fusei singura cu plozii ca sotul repara masina. Am inchiriat una ca sa ne putem deplasa de colo-colo.
Noe, aici Toyotele sunt la loc de cinste. In general, japonezele. In vecii vecilor nu mi-as lua o masina americana.
Masina noastra e un model de lux de la Honda. Avem deja 350.000 km si merge super. Numai ca avem ceva probleme cu radiatorul. Atat. Si nu as da-o nici sa ma tai pe alta. Imi place absolut tot la ea. Comfort, design, putere.
Dar acum iti pun si eu o intrebare. Daca voi tot vreti sa plecati de ce iti mai cumperi masina pentru un an-doi? Reusesti sa o vinzi apoi? Ca masina a naiba e un lux, o cheltuiala. Sa nu mai zic de pretul benzinei.
Incearca si baga-te pe forumuri despre Toyota. Trebuie sa fie. Ca eu ma mai bag la un forum cu Acure si mai aflu una-alta. Sunt explicatii asa mai pe intelesul meu. Dar te ajuta mult.
Oricum imi place Yaris-ul, model fain pentru o dama. Iar pentru Buc cei 106 de cai putere care ii are sunt suficienti. E sedan sau liftback?
Hai ca plec. Pup
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput