*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 * (23)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Ciuf mersi mult! exact cadru din asta i-ar trebui, insa aici nu am vazut pe nicaieri. o sa mai caut pe net magazine poate reusim sa facem comanda in afara. Imi pare tare rau de Eva ca e bolnavioara...nu te invinovati ca e destul de greu sa te prinzi ce nu le convine. Mai un pic si o sa inceapa ei sa ne arate sau sa ne spuna. Pe al meu nu l-au durut urechile niciodata...face o tona de clei si am citit ca e antiseptic..poate de-aia nici nu-l dor. Oricum medicul de familie mereu il controleaza la urechi. E mai obsedat ca mine sa nu faca baiatu` otita. Ce grasan ers Luka la 8 luni! Papa mult?

Ada bravo! vezi sa nu ma dezamagesti! poate dai cu bata in balta de sarbatori! ati castigat la loto cu numerele Maiei?

Delia si io si io fac fetita la anu...poate ne intalnim iar la odisee Noi amandoua am vrut prima data fetite si avem doua mandreti de baietei! Insa poate a doua oara e cu noroc!

Cameliada astept poza de mamica mumoasa!

Roxi biscuitii aia sunt de la Rostar...sunt intr-o punga mov ca de napolitane Joe...eu i-am gsit la Intreex in Targoviste cand am fost pe la mama...Aici ii cumpar Hero si papa si 3 pe zi singurel.
Cat despre ananas am incercat si eu, insa cred ca e mai bine daca e un pic prelucrat..stiu si eu copt sau ceva...am facut suc si parca era acidulat...nu i-am dat lu` bebe ca asta i-ar mai fi lipsit!

Diana vai ce accident stupid...o sa iau si eu un dulapior sa pun sus absolut tot...am vazut si la supernany ca au inlaturat pericolele astea gen detergenti, medicamente...Eu sunt disperata ca al meu primul lucru...se dce la priza...si o trage cu totul din perete...la el in camera e pusa mai sus...cam la 1 m, insa nu pot sa=l tin doar acolo!

Stefana mie mama sa-mi traiasca si sa fie pensionara...ca doar asa am curaj sa fac bebe nr 2 asa repede!

Biuta nu am putut sa vad pozele cu Anthony Nu stiu de ce nu a mers link=ul ala de l-ai pus tu!

Noe e superba Bia cretulina!

Pupici!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Traian - - Ceela, Eduard - - Erika24

VESTE VESTE:NE-A IESIT UN COLTZISOR!!ACUM CHIAR CA L-AM SIMTIT BINE LA PIPAIT!!

aalina2003 sa stii ca si eu am visat rau inainte de a se imbolnavi Nick.Chiar si acum inainte de a incepe cu tusea.Tot prajituri visez ca vreau si-mi aleg prajituri.Din cate stiu eu ,asta inseamna amaraciune.

ama_kaly cand am vazut praji!!

Catrinel nu stiu la ce s-a referit cand a zis tuse mai ciudata.Ideea e ca Nick tuseste ca si cand ar avea flegma...probabil e de la mucutzii pe care ii are in gat si nu-i poate da afara.

Laura_Ioana sa dea Dzeu sa iasa totul bine!!

Noe vazut poze.impresionat tare!

mihaser noi nu i-am luat premergator.In schimb i-am luat masina de la Fisher Price (daca te uiti in albumul nostru o sa o vezi ca am fotografiat-o) si care poate sa stea pe ea calare dar se si deschide saua si devine un fel de cadru.Uite aici: http://www.fisher-price.com/gr/myfp/age.asp?age=10month (in dreapta sus e foto).Cadrul osa-l folosim cand va face primii pasi.Deocamdata o folosim pe post de masinuta.

Stefanna si noi ne-am chinuit cu dintzii.Abia azi i-am simtit bine de tot dintzisorul cand i-am bagat degetul in gura.Asa ca rabdarica!O sa-i iasa toti odata!

Ciufulet sa stii ca s-ar putea sa ai dreptate !Roseata de la fundulet poate fi de la infectia de la ureche.Ai fost la pediatra?Ce a zis?

Roxivan este vb despre o casuta.De fapt este numai un zid si cu o poarta dar are muzica,cand deschide usa zice "deschid",cadn inchide zice "inchid",are sonerie,cifre,litere,diverse.Uite aici in dreapta jos :
http://www.fisher-price.com/gr/myfp/age.asp?age=9month

Irina sanatate lui Andrei.Eu i-am dat lui Nick sa linga lamaie-vit.C naturala

dianad mie mi-a zis pediatrul din spital sa il curat tot timpul acolo (sa-i dau in jos pielea de la cocosel) ca sa nu se infecteze.
Am citit despre fetita aceea...vai Doamne draguta de ea!Sa dea Dzeu sa scape!Trebuie mare atentie si cu chimicalele,si cu aragazul,si cu sertarele in care sunt cutite...cand o sa inceapa sa mearga am zis ca o sa luam diverse sigurante chiar si pt colturile de la masa.
Am pus poze noi si un filmuletz nou.

Pozici:

http://new.photos.yahoo.com/gpoli_ro/#page1

Filmuletze:
www.dropshots.com/dpoli_gr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

ciuf / irina - pupam bebelacii bolnaviori ... sa le treaca repede ...

mihaser - n-am castigat mama, ca de castigam, eram pe o coasta acu', de azur, de fildes ... si va dadeam si voua!!! Da' n-a fost sa fie! Poate saptamana asta!

Fetili frumoasili, la noi totul e absolut anormal, am zugravit, apoi am montat o usa in hol, acum zugravim din nou .... ca deh, noi le facem cu curu-n sus .... Maia sta in fundulet dar sprijinindu-se in maini destul de mult timp, aseara a batut toate recordurile, ca tacsu a crezut ca o poate lasa asa cu orele , noroc ca m-am dus la ei, astazi a mers de-a busilea, dar ... in spate, ca racul . Dupa cum spuneam, la noi toate sunt pe dos!!! am vrut s-o filmez, dar cand a vazut camera n-a mai pedalat, a stat ca fotomedelu' la filmari ... dar o prind eu.

Ma duc sa mai adun ceva moloz si apoi sa-i pregatesc papica pentru ca se va trezi sigur.

Va pupam

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Cati ani are Maia mea ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Traian Eduard!

Traieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesc!Si inca bine,merci,chiar daca sunt un pic umflatica si rade Bubu de mine.A ras si cand m-a vazut ieri,pe scaunul stomatologului si,cand m-a vazut ca scuip(scarbos,dar sanatos)i-a venit si ei sa vomite.Un pic.Am crezut ca murim de ras!

Mihaser,dr. este unul dintre cei mai buni proteticieni ai momentului,este si prof.(are si ceva functie de conducere) si,pe langa toate astea,mai este si tanar si dragut.Si e prietenul nostru.

Noe,sus moralul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tu,deprimata?????Sigur ca o punem de-o...razbunare,asa,intre fete,dar tre' sa vii optimista la intalnire.

Laura,Noe,Mihaser,vad ca ati pus-o de-un fun club.Bravo!Asteptam si alti membri!

Laura,am facut ceea ce ar fi facut oricare dintre noi,pentru oricare dintre noi.Si,ca sa nu ma mai crezi buna Samariteana,sa stii ca am un interes:prieten(sau prietena) pt. Thea la Piatra Neamt!Da??????

Irina,imi pare rau ca sunteti bolnaviori!Sanatate multa si incercati biscuitasii,ca sunt deliciosi(merg si cu cafeluta,dar pt. parinti).

Diana,e groaznic ceea ce am citit.Tocmai am rugat-o pe soacra mea(care e farmacist) sa se intereseze de medicament.Sper sa se intample o minune si sa se adevereasca zicala conform careia ,,copii si betivii au D-zeul lor,,!

Polixeni,felicitari pt. ascutitul si frumosul DINTU MIC!

Iar sunt pe fuga,astept niste musafiri,maine vin altii,gatesc(ciorbita de fasole cu ciolan afumat,iahnie,salata de vinete si icre),deci sunt in priza.Thea doarme,asa ca am avut un pic de liniste.ba nu,ca s-a trezit.
Am luat azi mei si tapioca si vreau retete!
As vrea sa imi fac la semnatura un dosarel cu retete proprii si buuuune(Adar si prajituri pt. dieta ta),dar nu ma pricep.Poate se milostiveste vreuna din voi sa ma indrume.
Pup si revin mai tarziu,inainte de ,,Dansez pt. tine,, , a carei fana sunt.

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Salutare fetele!!
Intru si eu acum la sfarsit de saptamana sa va multumesc pentru felicitarile de 8 luni ale puiutului meu si sa va spun un weekend placut ca nu stiu zau cand mai apuc sa scriu. Si la mine, ca la adar, casa-i cu -n sus, parca nu se mai termina mizeria asta. Am terminat bucataria si acum am trecut la camera lui Iulia. De-abia astept sa o termin si sa va pun poze ... in capul meu arata tare bine .
Ciuf, vad ca si tu te-ai apucat de pictat camera lui Eva. eu sunt total pe langa pictira, m-am interesat in prima faza sa vina cineva sa-mi faca dar am gasit doar in Bucuresti. asa ca am ramsa doar la wall border, si asta trimis din America de niste prieteni ca aici nu gasesti nimic pe sfanta lume.
Adar, mi-am salvat si prajitura cu morcovi si tortul de zahar ars, tot ma apuc sa le fac intr-o zi ca al meu sot e f. mare amator de dulciuri. Eu le fac el le mananca ... noroc ca nu-mi place nimic ce-i dulce ca altfel as fi ca o balena. Vaz ca slabesc incet incet ... o fi de la alaptat ca de mancat mananc in prostie. Dar tot mai am vreo 3 mititele de zburat de pe mine .
Laura, ma bucur ca ai ajuns in Bucuresti si mai ales ca nu abandonezi. Va fi bine si la tine intr-o zi, DD nu poate sa te lase balta.
Andreea, un buchet de pentru tine. Am stiut eu tot timpul ca esti un om cu suflet mare. Tu oricand ai incercat sa ajuti pe fiecare, de-aia DD iti da si inapoi, pe frumusetea de Thea, pe sotul tau si sunt convinsa ca multi multi alti oameni din jurul tau.
Acum am scris asa din amintiri si am raspuns la cine mi-am adus aminte ca azi n-am reusit sa stau juma de ora legata la calc. Ba mai mult, acuma am simtit miros de ars ... imi pusesem o oala de apa la fiert sa-mi fac ceai si scrum s-a facut ... oala.
Psihic nu stau nici eu prea bine, nishte probleme de familie ma necajesc dar trec toate, noi sa fim sanatosi.
Va pun si cateva poze cu Iulia sa vedeti ce smecheroasa s-a facut:
o caciula smecheroasa ... cu o fetita pe masura
ne jucam, ne jucam ... si iar ne jucam
am golit castronelul si acum ne dam la el
Va pupacim

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Roxivan
Saluti... e nasol cu constipatia, si noi ne confruntam cu ea. Cand asta mica face KaKi, mie mereu imi sta inima ca tot capusoru se inrosesete si ii dau ochisorii in lacrimi.Am citit prin cartuliile de la Nestele ca cerealele care au roscove ajuta la asta problema. Am cautat pe aici si nu am gasit, si apoi am cumparat pur si simplu pulbere de roscove, pe care i-o pun in mai toate papicile, si s-a mai reglat, cel putin nu se mai chinue asa de tare.
Irina71

vezi ca de la secretiile din nas pe care le posibil sa iti trasneasca si o mica diaree.EU in nasuc i-am pus niste Pivalone, si i-a mers ff bine, si am scapat repede de blestemul mucisorilor. Mai are inca o voce oarecum gajaita, dar tot la distanta de antibiotic stam.
Sanatate grabnica si toate cele vesele si poznaje pt toate mamicile.
Stefanna si Printisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Na, am zis acum 2 zile ca intru mai tarziu si mi-a murit netu'. Aseara s-a rezolvat, azi am terminat de citit si ma apuc sa scriu. Inca sunt racita, tusesc dar ma tratez cu sirop homeopat de la Lab Boiron.

In primul rand am pus poze la semnatura, Poze facute cu telefonul, doar atat deocamdata si sunt unele si mai vechi, va dati seama dupa data, pentru ca si eu sunt pe Linux, asa ca de 2 luni pozele din aparat le descarcam in laptop, care e mai tot timpul la husband. Dar trebuie sa pun si din alea curand, mai ales ca am fost ziua lui Raducu (nasicul de 2 anisori), unde au venit clowni si o printesa care ne-au pictat pe fata (mai mult pe parinti decat pe copii) si ne-au facut tatuaje care mai de care mai haioase.

Aseara i-am cumparat Teodorei olita si azi dimi, cand am pus-o prima data a si facut pishu (intamplator, of course). Tot aseara i-am cumparat si costumatie de Craciunita (o vedeti in a treia poza), ii vine ca turnata si are blanita pe poale, manecute si la caciulita. MAi trebuie sa-i cumpar niste botosei rosii cu blanita si o sa fie o Craciunita pe cinste

Miha, uite aici ce te intereseaza pe tine http://www.varuna.ro/produse.php?v1=0&v2=1&cat=2&sub=0 , m-am gandit sa-i iau si eu lui Teo de Mos, cu toate ca noi avem premergatorul si cred ca pana la Craciun o sa-si cam dea drumul singurica sa mearga.

Catrinutza, felicitari pentru MAMA si pentru primii pasi ai Duracellului. Va dorim multa sanatate si liniste (ma refer la socrosenie).

Andreea, cand ai descris=o pe Theea cum se "manifesta" atunci cand ii e somn, parca o vedeam pe Teo. Iar cu TATA spus in soapta, asteapta-te in cateva zile sa zica si cu voce tare. Teodora si la mama si la tata mai intai a zis in soapta. Am vazut pozele. Multi pupici Theei frumoase foc, are niste ochi superbi !

Ciuf, cred ca primesti si cu o mai mare intarziere urarile de LA MULTI ANI pentru Luca. Nu ma pot abtine sa nu-i urez in primul rand sa fie sanatos, sa aiba noroc in viata si sa va aduca numai bucurii. Am vazut si pozele si am salivat la tortuletul facut de tine. Multa sanatate Evei ! Pupici!

Monica, am primit sms-ul tau, ti-am raspuns cu reply, sper sa fi ajuns. Abia astept sa rezolvati cu netul sa ne "auzim" mai des. Pup Mateiasul si Vladutul.

Noe, pupici Biei si felicitari pentru ridicatul in picioruse si in fundulet. Toyota Yaris are o prietena si e foarte multumita. Este o masina fiabila si numai buna pentru un Bucuresti extrem de aglomerat.

Mai Ada, pai tu ma termini cu retetele alea si mai ales cu pozele. Tocmai cand vroiam sa renunt la dulciuri tu vii asa si pui nu una, ci 3 retete !!! Pai e frumos? Felicitari pentru cele 8 kg date jos si la mai multe !

Revin !

Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos

"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Andreea, cate vizite mai ai pana termini cu stomatologul? Mai dureaza mult?
Aha, si zici ca fu si un pic de interes la mijloc cu Laurici? Ntz, ntz.
Asteptam semnatura ta cu bunataturi.
Irina, sanatate lui Andrei. Doamne, copiii astia o tin din raceala in raceala. Acum ma gandesc si eu ca o fi o congestie otica si nu neaparat infectie. Ca la naiba de nu ma gandesc la ce e mai rau. Am inteles ca ar fi niste picaturi homeopate pentru dureri de urechi si o sa le incerc. Numai ca ieri, de "ziua curcanului" fusera toate magazinele inchise. Si o liniste pe strazi de ziceai ca e oras parasit. Toata lumea petrecea cu familiile acasa.
Azi se deschisera magazinele, chiar de dim. devreme ca sa isi vanda reducerile. Sa va spun ca se fac cozi de la 4 dimineata ca sa apuce reducerile alea fabuloase? E lumea nebuna. Se imping ca nebunii ca sa apuce lucruri ieftine. Imi amintesc cum era in Ro. Dadeai din coatele ascutite ca sa iti faci loc. Nu e chiar asa dar nici departe de imaginea asta nu ar fi.
Nu putui sa vad pozele cu biscuitii.
I-am dat lui Eva niste cereale in forma de floricica care se topesc in gura. Eh, pai mi s-a inecat cu una din aia de ma apucase tremuriciul si ma gandeam ca nici nu stiu tehnicile de CPR.
Aseara am incercat sa ii dau mancarea mai cu bucatele, pai si nu o vru. Ajunse la gunoi.
Kim, voi sunteti bine? La voi cand a fost curcaneala? parca e un pic mai devreme. tot asa lumea nebuna dupa reduceri?
Anamaria, asteptam poze cu camera Iuliei. Poate ma inspir si eu. Ca in capul meu am atatea planuri si nu ma hotarasc. Dar am spus nici nu vreau sa cheltui mult.
Micuta e o scumpa cu caciulita aia alba. Imi aminteste de alea rusesti, cazacesti. Si cat ii pui tu in castronelul ala faimos ca sa pape? Sa imi fac si eu o idee cam cat mananca Iulia.
Stefanna, si eu la fel ma consum toata cand o vad pe Eva ca se screme sa faca caca. Si noi nu avem probleme cu constipatia. O singura data mi s-a constipat de la mazare si credeam ca e capatul pamantului. Nu am dormit toata noaptea, ca deh, nu facuse Eva caca de o zi. A doua zi dimineata imi venea sa sarbatoresc. "Iezact" (citat din Luca) asa am simtit.
Cu dintii ce sa zic. Am o prietena al carei baietel la 8 luni nu avea nici un dinte. Si apoi sa te tii explozie de dinti in gurita lui. Asa unu cate unu. Si cu plansetele de rigoare. Cred si eu, in asa ritm ...
Intrebai de descurcat. Ai asa de multa rabdare cand sunt ai tai, nici nu-ti imaginezi. Muti muntii din loc. Forte supranaturale. De multe ori am zis ca ar trebui sa imi astern pe hartie cam ce fac in fiecare zi. Sa am un jurnal intim. Dar cand sa imi mai fac timp si pentru ala???
Dar una peste alta, totul depinde de cat de organizata esti ca persoana si sa iti obisnuiesti copiii sa stea si singuri, nu in brate si sa ceara sa fie in prezenta ta mereu. Eu zic ca asta e secretul. Poze ne pui?
Adar, spor la trebaluit. Ca vad ca sunteti in plin lucru. Primit PM, saru'mana. Raportam. Poponeata nu mai este asa de rosie. Bubele incep sa se estompeze, iar de dim. caca nu mai fu asa moale. Sa speram ca suntem pe drumul cel bun. Parca nici nu imi vine sa o sun pe pediatra. mai bine mai astept. Si daca nu, mergem maine la urgent care, o clinica in program de urgenta unde te primeste pana la 10 seara.
Ce fain arata prajiturelele tale. Dar cand mai ai timp sa le faci? Ah, am uitat ca tu esti pasare de noapte. De multe ori ti-am vazut postarile la ore tarzii.
Poli, felicitari pentru coltisor. Intra in randul coltosilor al tau baiat. S-a lasat cu vreun plans, foit noaptea?
Vazui linkurile cu pozele. In linkul pus de tine, cu cadrul, sub poza aia e un catelus bej cu urechi albastre. Din ala a avut Luca. I l-am cumparat la un an. A fost fascinat de el. Si a costat numai $20. Cat costa la voi ca sa imi fac si eu o idee?
Sa spun ca prima jucarica care i-am cumparat-o lui Eva a fost acum o saptamana o floricica care are un bondarel pe o petala si scoate niste sunete? Tot ce are sunt mostenire de la Luca. Dar va trebui sa ii mai luam si ei ceva. Cadrul ala pe care l-a folosit Luca a ajuns la alt pitic.
Imi place mult poza asta .
Vrei sa spui ca Nick mananca tot ce era in castronul ala? Nu ma innebuni, te rog . Ca eu stau si calculez gramele cat papa sclifosita de Eva . Brrr, nu-mi vine a crede ce bine papa el .
Unde a fost vedeta noastra imbracat asa ?
Asteptam pozele de Sarbatori cu noile achizitionari.
Miha, parea grasan. De fapt asa sunt toti copiii pana isi dau drumul la mers. Apoi sa ii vezi ce supli se fac. Imi amintesc Luca ce picioare strambe avea. Paranteze adevarate. Cum a inceput sa mearga in picioare, ele s-au si indreptat. Si asta in decursul a catorva luni. fara exagerare.
Noe, scumpa foc Bia. Tu i-ai facut poze artistice? Ar fi pacat sa nu ii faci. ca e prea frumusica. Iar socrella ta arata super!
Delia, sa va dea Dzeu cate copii doriti voi. Ma uit ce frumos e sa fie mai multi. Aseara stateam la masa si ne mancam faimosul curcan, Luca era cu un ciolan in gura, iar Eva pe scaunelul lui il facea sa rada. Rasuna casa de rasetele lor. Nimic nu poate fi mai frumos. Parca l-as vrea pe al treilea, dar o iau si eu ca Mariana. Cand citesc de atatea boli si stiindu-ma ce paranoica sunt parca dau inapoi. Nu stiu daca voi aveti taria sa cititi cazurile de la Umanitare. Eu rar de tot intru. Pentru ca sunt slaba de inima si sufar pentru acei nevinovati si apoi ma gandesc ca ar putea si ai mei sa fie victimele unor boli grave.
Ana, nu mai comentez faza doctoritei. Ca sunt fara cuvinte. Eu as fi luat-o de gat sa fi facut asa ceva copilului meu, mai ales ca imi explicase auzi ca da decat cu un "puf". Sa ma ierte Dzeu. dar e de neconceput. In fine, fa-i baite cu sare. Cate 10 minute, apa calduta, nu calda. Sarea ajuta sa se vindece. Asa am facut noi lui Luca, la sfatul medicului. Si ce imi mai spusese el sa folosesc un unguent pentru rani care sa il ajute sa nu se lipeasca cuculetul de scutec si sa se vindece si rana. Incearca si asta.
Aici se cheama Neosporin, un asa unguent. Dar sunt convinsa ca se gasesc in Ro ceva creme pentru taieturi, rani. Sanatate multa micutului. Am vrut sa iti scriu de ieri, dar am fost atat de revoltata si necontrolota ca nu as fi vrut sa te superi pe mine vis-a-vis de actiunea medicului tau.
Roxi, incearca si tu cu bicarbonatul de sodiu pentru poponet. ca vad ca la noi functioneaza. Intrebai de jucarii. sa fiu sincera nu stiu ce sa ii iau Evei. Mai testez piata. Ca bani sa avem la ce industrie de jucarii au astia.
Diana, exact asa face si Eva. Nu e chip sa o tin la schimbat. Am zis ca o sa ii atarn niste jucarii pe sus ca sa se uite la ele si sa se intinda dupa ele. Ca altfel ducem lupte greco-romane.
E dureros ce i s-a intamplat fetitei aceleia. Mi se rupe inima. Doamne, ai grija de noi!
Laurici,, DD sa va implineasca visul cat mai repede!
Catrinel, nu iti lua cantar! Ca o sa te imbolnavesti de nervi. Asculta-ma. Lasa fata in pace.
Cameliada, cand ne pui poze cu noul look? Tudor are deja 10 Kg? Super. Luca al meu avea la un an 9,500 gr.
Mari, mortala poza asta: http://new.photos.yahoo.com/marybat_78/album/576460762329918986/photo/294928803422329741/4 Si o sa i-o luati? Cate kg are Teodora? Ca pare pufosica bine.
Felicitari pentru primul pishulica la olita. Ia sa vedeti cum va invatati.
Cred ca scrisei destul pe ziua de azi.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Si sa va mai plictisesc cu cateva poze:
1
2
3
4
Pup u all.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Stefanna, bine ai venit la noi ! Am citit acum mesajul tau si maine ma duc sa iau si eu Pivalone, ca Teo e putin infundata in nasuc (se simte doar cand suge). Multumesc ! Vrem poze cu Printisoara !
Ana, ufff, ce-ai mai patimit cu Cristian, saracutul. Doctorita nu ti-a dat nr ei de tel in caz de ceva sa o suni ? Nu stiu cu ce sa-ti zic sa-i dai, cel mai bine ar fi sa-ti zica ea, oricum un dezinfectant. Uite sotul meu in ianuarie anul trecut a fost operat de apendicita si tot asa curgea ceva (putin) pana sa-i scoata firele. Medicul (prietenul nostru) i-a spus sa stearga locul cu betadina. Stiu ca la bebelusi se foloseste pentru buricut, dar dizolvata cu putina apa. Sanatate !
Dianad, cunoastem, cunoastem...sa vezi cand se ridica in picioare, ca masa de infasat e langa un perete si se sprijina de el...eu ii dau o jucarie sau un pachet gol de servetele pampers sa se joace, insa de multe ori o schimb pe canapeaua din camera ei (ii pun sub ea un scutec absorbant - fixies de ex).
Irina, multa sanatate si tie si lui Andrei ! Sa stii ca nu papa din cauza racelii, probabil il doare si in gatut, dar se face bine si rade el castronelul cu papica. Incearca sa-i dai piureutul cat mai lichid, sa-i fie mai usor.
Poli, felicitari pentru dintisor ! Vazut si poze cu micul sofer si domul roade tot. Imi place caciulita ursulet !
Laura, asa ma bucur ca ai ajuns pe mainile dr Cezara Bucur, un medic si un om deosebit ! Pai cu ea si dr Marinescu , la anul pleci de pe portile Sp. Giulesti cu bebe in brate ! Sa dea Doamne Doamne ca de Sf Ion (de ziua ta) cel tarziu sa primesti vestea buna ca esti gravi !
Catrinel, multumim ! Stai mai linistita cu greutatea Oanei. Important e sa fie vioaie, vesela. Eu pe tine mereu te aud ca Oana papa tot. Asa e ea, poate are oasele mai subtiri si poate in ultimul timp a crescut mult in lungime si de aia i se pare moasei ca e slabuta. Sa te uiti la pozele Teodorei, cele recente, zici ca are 9300 grame ? Nu pare, doar ca ea are oasele grele, seamana cu tacsu'

Sa vedeti ce program si-a facut Teo de vreo 2 saptamani, la somn, ma refer : dimineata se trezeste la 6-7 sau 8(foarte rar), atipeste vreo 20 min la tzitzi pe la ora 9, doarme afara intre 40 min si 1 ora jum (iesim intre 11.30 si 14.30) si pe urma mai doarme neaparat de la 6 la 8 seara. Daca nu-si face somul asta, nu ne intelegem cu ea, e maraita. Dupa ce se trezeste, facem baita, papam cereale cu lapte din castronel si apoi ne jucam pana pe la 11 dupa care iar somn. Mie nu prea imi place programul ei, dar ea asa se simte bine.

Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos

"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"

Mergi la inceput