Mamici de iulie - august 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 8
kitty_nic spune:
IanaA tu nu mai zici nimic?
Poze
Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.
CarlaV spune:
Jadi, pe locurile pentru gravide parcheaza "handicapatii" cu jeepuri si multi bani
Eu oricum ma cert cu lumea daca e ceva in neregula, astept sa vad cum o sa fie peste 2-3 luni...
X-ray spune:
eu nervi nu am de pe acum nu stiu ce o fi mai incolo...norocul meu e cu sotul care e un inger...de fiecare data cand o iau pe "aratura" imi zambeste asa intelegator si-mi spune"lasa ca stiu eu ca voi femeile gravide sunteti mai sensibile...te-ai calmat?" e criminal....si-mi trece instantaneu.el se tot intereseaza in dreapta si in stanga ce se intampla.plus ca-mi pune milioane de intrebari...
dar pe bune sunt ff irascibila...parca nu am rabdare de nimic!
alina
4+
AndraZ spune:
Vai, jadi....ai atins un punct sensibil....locurile de parcare pentru gravide si casele prioritare saptamana asta am parcat la loc de cinste, la loc de gravide...se uita unul ciudat la mine dar m-a lasat in pace....probabil ca si-a dat seama dupa fata ca daca ma streseaza mult il si bat....oricum aveam textul pregatit in cazul in care ma intreba de ce am parcat acolo.ii spuneam ca sunt gravida....si daca punea la indoiala, il trimiteam sa cumpere un test de sarcina si sa ma duc sa il fac sa ii arat ca sunt gravida....sotul meu deja o luase inainte cand a aflat ce aveam eu in cap.........oricum el de multe ori spune: nu ma pun cu nebuna....
Carla, ai dreptate...asa e cu "handicapatii" astia cu bani....
cat despre certat....nu cred ca exista momente in care sa nu ma iau de vanzatoare sau de aia care stau la coada......va dati seama ce va fi cand mi se va vedea burta....Big Mama in actiune!
Andra
4+
"Cere si ti se va da!"
http://family.webshots.com/album/451122110ijEsvK
http://good-times.webshots.com/album/199397533PvSBWg
Anya20 spune:
ha, ha, ha, Jadi, si eu tot cu locurile de parcare si cu casele prioritae aveam niste maaaari probleme. Eram dispusa sa ma cert cu toata lumea pt dreptate.
Alina 8, mamica d-rei Anya (1 an)
kitty_nic spune:
Mai fetelor, eu cand n-am nimic ma plang, cand simt cate ceva ma panichez ca daca e de rau.
Sunt in continuare suparata ca eu n-am greturi "de-alea rele", in schimb de vreo 3-4 ore am o durere in mijloc, exact in zona de "intalnire" cu coloana.
Va intreb, pe voi cele cu o sarcina experienta la activ, cat si primiparele: "este normala durerea asta?","face parte din categoria intinderii ligamentelor?".
Si mai mult decat atat, aseara iarasi am avut o scurgere din aia bejulie-maronie. Poate avea vreo legatura cu aceste dureri de mijloc?
Poze
Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.
ghinetz spune:
Va ganditi deja la nume pt bb? Eu sunt intr-o mare dilema. Si ideiile mele nu sunt deloc pe aceeasi lungime cu cele ale sotului
Oana DPN - 26 IULIE 2007 si Stefan-Vladimir - 11 MARTIE 2003
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
http://www.pragmaafterschool.ro
jadi spune:
Cam devreme pentru nume, noi aveam pregatite numele pentru primul bb dar din ce pregatisem noi a ramas numai Vlad, ca la spital ne-am razgandit. Asa ca acum am ramas cu numele de fata dar vom discuta la spital probabil ca si data trecuta!
Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2
amameda spune:
Sunteti tare haioase. Imi imaginez iesind din masina o doamna draguta intrebandu-l pe nea' Caisa care-i treaba lui ca a parcat pe loc de gravidute si trimitand aratarea la farmacie dupa test de sarcina. Eu zic sa aveti unul ,gata facut, la purtator si sa-l puneti pe bord dupa ce parcati. Il aratati si lui Garcea pe drum ca intelege si el mai bine testul decat ecografia.
Nu stiu daca imi amintesc bine dar am citit pe undeva ca aceste creme pt vergeturi nu ar fi tocmai sigure in sarcina. Cautati si vedeti daca e real.
Kitty nu stiu ce sa-ti spun. Poate au vreo parere mamicile care au trecut prin asa ceva.Nu plage ,spera ca va fi bine. Ai fost la medic?
MEDA 5+