Mamici de iulie - august 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

kitty, sunt normale durerile se spate, nu te speria. Iar petele maronii sunt inofensive, atata timp cat nu sunt rosii, cu sange proaspat. Tu parca luai utrogestan, nu?

Alina 8+, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Multumesc Alinei si Anyei pentru informatii.

MEDA 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

eu nici nu ma gandesc la nume!
le-am interzis tuturor binevoitorilor sa cumpere macar o suzeta pana nu sunt in luna a opta!
am niste emotii acum ma duc la medic.e nebunie la el,se intra si noaptea,dar numai in el am incredere....
asa ca pupici si ne auzim mai incolo cu vesti bune sper de la toata lumea.
meda cu placere si alta data.

alina
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor.
Am fost la eco si yesss!!! i-am vazut inimioara pulsand! are 0,78 cm si fix 6 sapt si 5 zile, iese exact la socoteli! acum sunt fericita si muuult mai linistita! sotul meu e mandru de puricele saltaret ( asa l-a numit) pe care l-a vazut la mine in burtica!

Alina, sa-ti traiasca sotul rabdator! al meu intai se enerveaza si pe urma isi da seama ca nu e cazul sa-si puna mintea cu mine perioada asta! multa bafta la eco! sa vii cu vesti bune!
Kitty, nu te ingrijora! am intrebat-o eu pe dr mea , ca si eu am niste scurgeri bej inchis si mi-a zis ca nu e nimic grav; s-a uitat si pe "batul" de la eco si a zis ca e ok. La fel si cu durerile de mijloc si de burta; e cazul sa ne ingrijoram doar daca avem sangerari.

Sunteti tari cu locurile de parcare si restul! nu zic ca la Constanta, eu una n-am vazut vreo casa speciala pt gravide si nici loc de parcare! asa ca sunteti norocoase ca le aveti si pe-alea!

Va multumesc pt sfaturile legate de cremele pt vergeturi!
Pheuu, am o stare de greata de vreo 2 ore....!!!m-am prins acum, eu am greturi seara! mi se intampla de vreo 3 zile incoace si cred ca in sapt. a6a au inceput la mine , clar! sper sa nu ma tina mult, ca tare nu-mi place!
Am fost la supermarket si spre disperarea sotului meu am umplut cosul cu tot felul!nu mai zic ca stateam cate 5 min. la fiecare produs sa nu aiba multi conservanti sau E-uri, sa nu fie contraindicat, etc! mi-a zis ca ma asteapta afara de-acum incolo, ca el cedeaza nervos!

Andreea 6+
Punctuletzul meu

Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!

Mergi la inceput

Andicu, felicitari pentru "puricel". Tot pe la varsta asta de sarcina i-am vazut si eu inimioara. Dar nu era asa inaltut, avea "doar" 0.67cm. Probabil o fi fetita, ca ele sunt mai delicate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Fetele, am fost la eco in seara asta.....
Avem 0.28 cm si suntem in fix 4 saptamani si 2 zile. Suntem mici, de abia ne-a gasit ecograful, dar speram sa ne facem mari de tot si sa fim sanatosi, ca toti bebicii din toate burticutele.

Eu sunt stresata acum de povesti cu sarcini oprite din evoultie......cred ca de aia nici nu ma duc sa fac bhcg....din teama.....
peste 2 saptamani ne ducem iar la ecografie, iar vineri ma duc la dr pentru tratamentul de sustinere.....

va urez o seara buna si linistita!

Andra
4+

"Cere si ti se va da!"
http://family.webshots.com/album/451122110ijEsvK
http://good-times.webshots.com/album/199397533PvSBWg

Mergi la inceput

Merci, ALina! tu ai intrat in 8 sapt., ce bine de tine! inteleg ca vrei si un baietel? da e taaare frumos si sa ai 2 fetite! parerea mea!
Andra, felicitari pt puiut! sa fie sanatos si sa stea cuminte la mamica lui in burtica inca 8 luni!

In seara asta n-am mai dat iama prin frigider! m-am multumit cu un iaurt! nu ma lasa greturile astea deloc!

Andreea 6+
Punctuletzul meu

Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!

Mergi la inceput

Andra, bine ca bb e la locul lui. Nu te mai gandi la tot felul de povesti, ca fiecare sarcina e complet dieferita de celelalte. O sa fie bine si asta e tot ce conteaza.

Si eu am fost stresata tare la inceputul primei sarcini, tot din acest motiv. Multe prietene de-ale mele pierdusera sarcini si stateam cu frica in san tot timpul. Ma trezeam dimineata si-mi spuneam:"ok, nu s-a intamplat nimic. A mai trecut o zi de sarcina cu bine". Pana cand am realizat ca in loc sa-mi fac atatea griji, mai bine sa ma bucur, ca nu te intalnesti cu momente ca asta in fiecare zi. Mergeam pe strada si imi spuneam:"Eu chiar sunt gravida si sunt cea mai fericita. Mii de femei si-ar dori sa fie acum in locul meu.Asa ca am toate motivele sa ma bucur".

Mergi la inceput

Andicu, la prima sarcina mi-am dorit sa am baietel. Asa de tare ca nici nu concepeam sa fie fetita. Am aflat pe la 14 saptamani sexul copilului si in sinea mea speram sa se fi inselat dr. Nu ma intreba de ce, dar in conceptia mea (proasta!) parea ca daca ai o fetita nu e deloc placut. Adica, ce e aia o fetita?! Bineinteles ca acum mi se pare ca nu exista un copil mai minunaat ca al meu. Asa ca acum nu mai am preferinte. Vreau doar un copil sanatos. Sigur ca e frumos sa ai pereche, dar nici o fetita nu mi-ar displacea.

Mergi la inceput

Da, Alina, sa stii ca si eu sunt cam la fel si cred ca o sa mi se intample ca tie : imi doresc taare mult o fetita, ca si tati, si mi-e cam greu sa ma gandesc la ce-o sa ma fac daca e baietel( mi se pare mai greu de ingrijit si educat), si parca vad ca baietel o sa fie! e adevarat insa, n-o sa fie nici-o problema, sanatos sa fie ! nu zic ca la mine se punea problema de gemeni, ca am avut 3 embrioni in burtica la FIV, dar azi s-a confirmat ca e numai unul! deja ne gandeam cum o s-o scoatem la capat cu 2, dar trecand peste teama de "a vedea dublu", am fi fost fericiti si asa!

Va pup si somn usor!

Andreea 6+
Punctuletzul meu

Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!

Mergi la inceput