Mamici de iulie - august 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

dragele mele burtici dragalashe,din pacate dr. a avut o urgenta si nici macar pt mine (ne cunoastem de ceva vreme ca am tot umblat la el) nu a putut sta.eu ii dau crezare ca de daca as avea o urgenta si eu as vrea sa vina prompt.
asa ca ramane pe zilele urmatoare,cabinet mai are numai luni.in ritmul asta pana ajung eu la dr nasc si o sa razbune samburelul meu dandu-i una in nas.
apropo de sex...eu ador fetitele ,si culmea si sotul meu.mi-a zis intr-o zi ca asa s-ar bucura daca ar fi fetita...bine,a corectat ulterior ca orice dar numai sanatos sa fie.dar...fiecare celula din corpul meu imi sopteste ca e baiat....dar chiar nu cinteaza,nici daca ar fi 3 fete sau 3 baieti.aaaa...nu v-am spus vreau trei dar el nu stie!
Doamne mai fetelor asa imi doresc sa ducem totul pana la sfarsit cu bine,sa povestim apoi de pampers,de colici....
andra sa-ti traiasca samburelul si la mai mare!
andicu chiar am un sot, un inger.dar de, suntem si la inceput...avem doar 4 ani si jumatate de cand suntem impreuna si 4 luni de casnicie....eu sunt aia rea!
va pup pe toate ,somn usor....
ps:desi m-as bucura daca ar mai bantui cineva pe aici ca nu mi-e somn....

alina
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Buna fetelor, azi inca nu e nimeni in zona?
Deja m-am obisnuit in fiecare dimineata sa citesc ce ati mai scris...
Eu sunt inca in concediu medical, e bine acasa...
Am inceput sa ma obisnuiesc cu noua stare; stiu ce mirosuri ma deranjeaza, ce e bine sa mananc ca sa nu ma balonez...Mai am pofte:)

Sotul meu isi doreste foarte mult o fetita ( el mai are 3 frati - au fost 4 baieti)si poate de aceea eu ma gandesc la baiat. Am mai citit niste articole despre faptul ca daca sarcina e asteptata de mult - noi de 3 ani tot incercam - va fi baiat. Vom vedea; sanatos sa fie.

Ce parere aveti depre vopsitul parului? Medicul meu mi-a interzis cel putin in primul trimestru. E adevarat ca trebuie sa ma decolorez pentru ca ma vopsesc blonda; el spunea ca doar cu un colorant e permis. Asa ca am decis sa mai stau.

Mioara +8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna dimineata fetelor! Ma bucur ca sunteti bine, felicitari pentru eco la fete si o sarcina usoara in continuare.

Eu sunt bine, ieri greturile m-au lasat in pace, cei drept am avut grija sa mananc atunci cand mi se facea foame si ca atare nu am avut mai nimic. Doar starile de prea multa mancare de dupa .

Eu as vrea fata dar nu ma dau in laturi nici la un baiat, ma gandesc ca fiind 2 baieti se vor intelege mai bine si se vor juca impreuna, mai tarziu!

Ma duc sa imi beau cafeaua ca nu pot sa stau cu ochii deschisi.

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Dragelor, va multumesc pentru raspunsuri.
Sunteti simpatice rau de tot cu locurile de parcare, casele prioritare si numele de bebelusi.
Eu va spun sincer ca nu-mi doresc sa stiu pana la nastere ce sex o sa aiba bb al meu. Toate rugaciunile pe care le inalt catre DD sunt de sanatate, sa fim toti sanatosi, bb sa se nasca normal si fara nici o problema si cam atat. In materie de nume, in schimb, noi avem cateva nume preferate despre care discutam de cand suntem impreuna ..... dar numai pentru baietel. Traiesc totusi cu convingerea ca numele perfect pentru bebelusul nostru ne va veni in clipa in care il vom vedea pe bb.
In rest, am foarte mult de lucru si incerc sa-mi reprim spaimele legate de diversele stari ciudate pe care le simt.
Pupici pe burtici la mamici si bebici si o zi buna tuturor.

Poze

Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

felicit fetele care au facut eco si ma bucur ca e bine! Maine ma duc si eu.

Sa va povestesc ce mi s-a intamplat ieri: m-am dus la medicul de familie sa-mi dea ce analize trebuie sa fac. Am intrat si vreau sa va spun ca am tat o ora la usa in situatia in care persoana care era inauntru intrase cred de ceva timp(am vazut din sala de asteptare ca era usa deschisa la cabinet , dupa care m-au vazut si au inchis-o). M-a preluat asistenta care m-a masurat, m-a cantarit, mi-a luat tensiunea ,i-a dus fisa mea doctorei inauntru dupa care m-am asezat sa astept!Dupa o ora nu am mai putut!Dintr-o data am izbucnit in lacrimi...dar ce sa va spun erau hohote de plans , mi se scuturau umerii ..ziceai ca mi s-a intamplat ceva groaznic. Printre lacrimi i-am spus asistentei ca nu mai imi trebuie nici control, nici nimic si sper ca pana maine(azi) la ora 16 sa termine cu acea discutie doctorita ca sa pot intra si eu. Si am plecat. Afara mi-a fost o rusine de nu va spun ...se uita lumea la mine si eu plangeam ....si plangeam...de ti se rupea sufletul si nu ma puteam controla. L-am sunat pe sotul meu sa vina sa ma ia cu masina cu toate ca eram la cateva stardute de casa. Saracul speriat a ajuns intr-o clipa si ma intreba speriat ce-i cu mine si ce mi-a facut nesimtita aia de doctorita(chitit sa intre peste ea) . Pe de o parte as fi vrut sa-l las macar sa o faca de ras ca statea la cafea si la barfe in timpul programului (sau probabil ma vazuse ca nu aveam nici o plasa in mana).

Moamaaaa ce m-am intins! Ati patit asa ceva pana acum ?

sorina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Sorina, biata de tine! sfatul meu : schimba-ti medicul de familie!daca-i asa nesimtita acum, inteleg ca va fi la fel toata sarcina, si nu cred ca ai nevoie de asa ceva! si eu m-am enervat pe a mea acum ceva timp, ca n-a vrut sa-mi prelungeasca concediul medical, desi stia ca sunt plecata din tara ca sa fac tratament pt FIV...m-am dus starnita sa-i caut nod in papura de data asta, dar mi-a trecut; e adevarat ca am asteptat-o si noi 5 min. sa-si termine tigara, dar avea o scuza ca nu mai era nici-un pacient inafara de noi.
Kitty, gandeste-te ca tot ce simti e normal in perioada asta! ocupa-ti timpul cu altceva ca sa nu te mai gandesti!
Mioara, si eu stiu ca in primul trimestru nu e recomandat sa te vopsesti. Poti sa folosesti eventual un nuantator fara oxidant. Eu am decis sa astept pana la 3 luni, chiar daca mi se vad deja bine firele de par alb ( si am destule).

Andreea 6+
Punctuletzul meu

Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Felicitari fetelor care si-au vazut/auzit bebicul. Abia astept sa-l mai vad si eu inca o data si sa-i aud inimioara.
Si eu sunt putin speriata si ma tot intreb daca durerile pe care le simt sunt normale. Eu sper ca da. Unde mai puneti ca ieri i-am umplut capul cu prostii sotului meu pt ca sanii nu-mi mai sunt asa de tari si de durerosi. Cred ca o iau razna.
Apropo de inimioara, cred ca de la atata sedentarism am tot felul de vedenii. Uneori am impresia ca simt o inimioara batand mai jos de abdomen. Calmati-ma, va rog
Si eu am o presimtire ca va fi baiat. Dar am aflat un procedeu interesant prin care se poate deduce care va fi sexul copilului: in functie de luna in care v-ati nascut, considerata luna dominanta. Daca luna in care ati conceput bebele e luna dominanta, atunci copilul va fi fata. Daca l-ati conceput intr-o luna non-dominanta, atunci e baiat. De ex iulie pt mine e dominanta, august- non-dominanta, sept. - dominanta samd. Ramane de vazut daca se adevereste sau nu.
PS Andicu explica-mi si mie cum ai pus trickerul acela cu varsta bebelului, ca mie nu-mi iese. Ma incurc la virgule

nasica de moflea
6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

estecri, saracuta de tine, , parca ma vad pe mine cand m-am dus la dr sa-mi dea a doua luna de prenatal, in plina vara; m-am infiintat la 8.30, eram a doua,la rand..dr binevoieste sa vina pe la 9.30, intru cuminte ( intre timp se adunase lume buluc printre care si batrani care, sa ma ierte D-zeu unii chiar nu au ce face decat sa palavrageasca la dr)si...ma ia dr la rost ca este f ocupata, sa vin mai tarziu!!!(erau 35 grade afara), eu ii spun ca am stat la rand, n-am intrat peste nimeni inainte, ea ca nu-i adevarat!!!in fine plec; pe drum il sun pe sot si ma podicneste un plans, sotul...ce a fost la gura lui, zice o sun sa vezi ce-i fac; i-am zis s-o lase balta, ca mergem amandoi;
vin peste o sapt cu sotul, care avea o fata de si ce crezi? dr si-a cerut scuze ca a fost nepoliticoasa, ca a stresat-o o batrana
i-am zis ca intr-adevar am stat la rand, nu mi-a dat nimeni prioritate;hartia a facut-o inca de atunci, nu-i lua decat 5 min amarate, daca nu-si cerea scuze, as fi plecat de la ea;
nicaieri nu se tine seama ca esti gravida si ca poate de-abia te tii pe picioare; ma rog, aproape nicaieri;
pupici!

anasia + Alessia Anca(14.08.2006)

pozici
intalnire 21.10.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

sorina e normal sa fim in perioada asta mai sensibile,eu plang si cand ma uit la stiri ma apuca asa din senin cand mai arata astia vre-o drama....si sunt f irascibila.ca soferita sunt fff rea,genul care da geamul jos si spune vre-o doua la nesimtiti! sa ma vedeti acum,parca sunt nebuna!barbatul meu tot imi spune ca ar trebui sa ma calmez ca dau maine poimaine peste vreun nebun....are dreptate,asta mi-ar mai lipsi sa-mi lipeasca unul una peste ochi....
mai fetelor dar parca nici o mancare nu mai are gust...ieri am mancat fortat,azi asa am ciugulit ceva....in schimb mananc mandarine non stop.numai cand vad mancare deja spun nu!
dr meu e plecat la cluj,asa ca abia luni ajung la el
si va pup pe toate
voi nu va intrebati cateodata oare chiar mi se intampla asta? eu o fac de 10 ori pe zi ...

alina
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Lorina mi-am facut calculul cu lunile si mi-a iesit fetita .
La servici fetele au un alt algoritm cu zilele de nastere a parintilor, si acolo mi-a iesit ca pana in 2008 numai baieti fac!!

Asa ca un pic de rabdare si vom vedea...

Andicu eu cu vopsitul voi mai astepta, in momentul de fata ma sufoc si de la lacul de par; mi-e frica ca daca incerc sa ma vopsesc nu rezist din cauza mirosului.Ce fac, ma spal dupa 2 minute???
Tot din acelasi motiv, nu ma mai parfumez, nu-mi mai lacuiesc unghiile; ma consolez ca e ceva temporar.

Va pup pe toate Mioara +8

Mergi la inceput