Mamici de iulie - august 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Mamaa, ce tupeu si obraznicie! si eu i-as fi zis vreo 2 !!! sa le fie rusine, ca astora le lipseste total educatia! pacat de scolile lor daca nu stiu sa se poarte cu oamenii! dar nici sa-i lasam sa ne calce in picioare nu e bine, ca de-aia isi permit atatea!

Andreea 6+
Punctuletzul meu

Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Andra, chiar nu gaseai alta asistenta care sa-si faca treaba fara comentarii? Stiu ca trebuie indurat orice pentru bebe, dar cred ca faceam urat de tot.
Daca te deranjeaza centura de siguranta poti sa nu o porti, regulamentul iti da voie, numai sa ai la tine o ecografie sau ceva de la doctor cand te opreste Garcea, ca sa te creada ca ai motiv. Pe mine inca nu ma deranjeaza decat cand se strange peste sani, dar cu siguranta o sa conduc cat de mult pot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Succes burticilor care merg azi sa-l vada pe bb la eco!
Da, Carla, ai dreptate cu mancarea . Eu evit sa intreb si mai ales sa citesc chiar si pe-aici despre mancare. Acum sunt in perioada de greturi si mi-e sila numai cand aud de anumite mancaruri. La prima sarcina am patit la fel cu multe chestii, pe care nu le-am mancat un timp dupa. Am fost de pilda la Cora si am luat divrse mancaruri gata preparate care in mod normal erau preferatele mele.Mi s-a facut atat de sila de ele, incat nici in ziua de azi nu vreau sa le vad.

Alina 8, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Si eu am mers la serviciu pana aproape sa nasc (e drept ca aveam mai putine atributii in ultimul timp), am nascut pe 19 oct si am avut concediu de la 1 oct. Am prins toata perioada de vara cu burtica, ceea ce a fost super: e mai simplu sa te imbraci, nu tremuri de frig, nu e sezon de viroze si nu in ultimul rand se vede bine si burta, care poate fi admirata in toata maretia ei. Am condus pana in urma cu cateva zile inainte sa nasc (am nascut la aproape 41 saptamani) si n-am avut probleme. Pentru mine cea mai "grea" a fost perioada asta de inceput, cu greturi si stari confuze, dureri de burta etc. Asa ca fetelor, stati linistite. Ce e mai frumos urmeaza.

Alina 8, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput

Anya, eu m-am nascut in 19 oct.
Stiu cum e cu mancarurile, mai ales ca pana acum eram campioana la greturi. Am fost mereu dependenta de dulciuri, si de vreo 2 saptamani nu mai pot sa le vad. Am in frigider cateva kg de ciocolata de care nu ma pot atinge !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Carla, din pacate era singura asistenta disponibila in clinica sa faca injectia. si cand a zis faza asta ea deja imi facea prima injectie.....ma durea...am strans din dinti si am mers mai departe. eu platesc doctorul, nu asistenta. si decat sa ma duc sa-mi fac controlul in spital, mai bine tac.

o sa mai port centura ceva vreme....dar adaca ma incomodeaza o sa o dau jos si o sa iau si poza de buletin a lui bb la mine ca sa vada garcea ca suntem 2in 1, ca detergentii....ar fi misto sa ma intrebe unde e.....ca in vacantza mare....

Andra
4+

"Cere si ti se va da!"
http://family.webshots.com/album/451122110ijEsvK
http://good-times.webshots.com/album/199397533PvSBWg

Mergi la inceput

Ce haioasa esti !!!

Inteleg faza cu asistenta, insa e cu atat mai rau cu cat s-a intamplat intr-o clinica si nu in spital. Mi se pare normal sa te trateze regeste la clinica, mai ales ca platesti destul serviciile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Carla, eu platesc serviciile dr....nu dau spaga la nimeni, cu atat mai putin asistentei....plus ca asta e un a de mereu vb gura fara ea...o las in plata domnului ca are DD grija de noi toti....

pai eu ma astept sa ma intrebe ce e cu poza aia....multi dintre ei sunt ok, chiar din ce in ce mai respectuosi si citit, dar altii te intrebi daca au capul pe umeri numai ca sa nu le ploua in gat, zau! sunt unii sub orice critica, de iti vine sa ii intrebi daca unicul lor neuron nu a murit cumva de singuratate!

Andra
4+

"Cere si ti se va da!"
http://family.webshots.com/album/451122110ijEsvK
http://good-times.webshots.com/album/199397533PvSBWg

Mergi la inceput

Ai dreptate cu asistenta, pana la urma e funduletzul tau

S-au mai civilizat unii, chiar am vazut femei la "controale de rutina". M-au oprit de 2 ori intr-o saptamana dupa ora 1 a.m., o data era si o femeie si m-a avertizat sa-mi schimb permisul ca e pe numele vechi. A doua oara erau 3 barbati care mi-au intins "fiola" cu tot cu mushtiucul pus dinainte. Am intrebat frumos daca n-au un mushtiuc sigilat si mi-au adus fara comentarii, oricum n-as fi suflat in fiola riscand sa iau microbii altuia. Ieri in intersectie la Pantelimon - Fundeni era un politist beat critza care dirija !!! Se scalambaia in cel mai dezastruos hal, tipa la soferi "bai, nu vezi, hai pe aici, mai repede..." si facea show. N-am avut o camera video, dar macar am ras.

Crema de vergeturi eu am de la AslaVital, insa pana acum m-am dat pe sani cu unt de cacao. Cand incep sa se vada vergeturile daca deja s-au format ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eu zic ca nu sunteti suficient de hormonite, sa vedeti peste 2-3 luni ca va certati cu toata lumea fara sa va dati seama. Eu aveam 2 of-uri, locurile de parcare pentru gravide si casele prioritare si atunci sa te tii, ajungeam acasa calma .

Eu pe asistenta aia sigur o repezeam! De aceea se poarta asa ca nu indrazneste nimeni sa le spuna ceva!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput