Mamici de iulie - august 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

fetelor, daca vrei sa va vopsiti este o vopsea fara amoniac, am uitat cum se numeste farmacia (doar acolo se distribuie), dar este langa hanul lui manuc, chiar pe colt la trecere de pietoni, tot de pe forum am aflat, ;

anasia + Alessia Anca(14.08.2006)

pozici
intalnire 21.10.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Cum sunt calculele astea cu lunile si cu anii parintilor? M-as distra si eu putin....
Imi povestiti si mie? Pleaseeeee

Poze

Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Slaba miscarea pe aici astazi! Eu sunt la servici si astept sa plec acasa.

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Profit ca e liber calc si mai citesc ce ati mai scris de la amiaza. Mioara, de metoda aceea de calcul nu am mai auzit. Oricum, daca ar fi sa aleg, as vrea o fetita. In familia sotului sunt numai baieti si vorba lui, m-am saturat de golani (sunt cuvintele lui)
Mi-am facut programare pe luni la 18.30 la dr si vedem atunci ce mai zice. Pana una alta, m-am mai linistit cu temerile mele. Voi sunteti ca un panaceu. Va citesc si deja ma simt mai bine.
Sa aveti o seara frumoasa!

nasica de moflea
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Lorina, vad ca ai reusit cu tickerul. Acum citisem si ma pregateam sa-ti explic .
Eu am calculat, dar nu iese la fel pe nicaieri. La aia cu luna dominanta imi iese fetita, la aia cu anii si data nasterii ( pe care o face soacra-mea) iese baiat. Asa ca va fi cum vrea Domne-Doamne, sanatos sa fie!

Andreea 6+
Punctuletzul meu

Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Andicu dupa calculul meu ar iesi ca e baiat. Acum nu stiu strategia soacrei tale...
Cu tickerul am reusit pana la urma, ajutata si de Oana_b, ca incepusem sa strig pe unde apucam ca nu-mi iese. Imi dadea de furca [/img] - ul de la sfarsit.
fetelor, va intreb pe voi, poate stiti mai bine. Cum se calculeaza varsta sarcinii, ca mie imi ies date diferite peste tot. Sunt nauca de cap.

nasica de moflea
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Moamaaaaa, MANCAV-AR MAMA DE BURTICUTE, da stiu ca n_ati pierdut timpul...
mai fetelor voi ma bagati in toti speretii cu ce povestiti, cu starile voastre...eu n-am nimik, nici greata, nici nervi(ba dincontra sunt de un calm...),nici nimik, nimik, nimik...
azi merg si eu la medic sa vad ce zice, si sa incep sa fac analizele.
unde mai spun ca m-am si vopsit acu 4 zile, cand nu stiam de sarcina....
ioiiii ca nu mai am stare acuma, merg sa fac un dus si sa dorm nitezel la mine aici e 6 dimineata, la ora 13 merg la medic
pup fetele

http://photos.yahoo.com/frezia_2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Alina, cand citesc ispravile tale ca soferita parca ma vad pe mine la volan
Sotul e mult mai calm decat mine de obicei, eu sunt aia cu gura mare peste tot, dar azi de vreo 3 ori a lasat geamul din dreapta si le-a explicat "partenerilor de trafic" cat de dobitoci sunt. Cred ca starile din timpul sarcinii se iau daca stai prea mult cu cineva...

De vopsit parul stiam si eu ca nu e voie, insa daca te duci la o coafeza profesionista ea stie exact ce ai voie si ce nu, fiindca au aparut foarte multe tipuri de vopsea. Eu una prefer Henna, o data pe an, care imi si trateaza parul.

Cu greata am inceput sa reusesc sa o scot la capat, dupa 2 saptamani cumplite. Mai greu e cu mirosurile... dintre toate parfumurile nu-mi mai suport decat doua, unghiile inca le mai pictez dar suport cu greu, am o multime de geluri de par, ceara, spuma etc pe care nu suport sa la mai miros... Plus ca de vreo 2 saptamani am nevoie de aer, ceva de speriat. Sotul meu, dupa ce stau o jumatate de ora in camera cu el, zice ca i-am mancat tot aerul. Peste tot pe unde intru deschid larg geamul, la masina nu mai suport ventilatorul dat pe cald si deschid geamul, noaptea dorm cu geamul deschis... Oare are bebele nevoie multa de oxigen in perioada asta ? Noi duminica intram cu voia cu DD in saptamana a noua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna dimineata fetelor ca eu inca nu am baut cafeaua deci e mai dimineata decat de obicei.

Eu cu sofatul m-am calmat acum cativa ani cand era sa mi-o iau de la un participant in trafic asa ca atentie! Nu stiu ce probleme ar fi cu vopsitul, doctorita mea mi-a spus ca ma pot face si blonda daca vreau, nu am interdictie. In plus m-am epilat toata sarcina, nu vad care sunt problemele in aceste cazuri. Am mai vazut ca unele fete intrebau si de deodorante. Calmati-va, nu sunteti bolnave ci doar gravide!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

sa vezi ce m-ar potoli si pe mine o palma peste ochi de la un nebun...dar odata era sa-l bat eu pe unu...poveste veche.ce sa fac la volan simt ca ma descarc,asa ca birjarii sunt copii mici pe langa mine la injurat.dar trebuie sa ma calmez!
voua nu vi se schimba gustul?

alina
4+

Mergi la inceput