Mamici de iulie - august 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Ciao fetelor.
Jadiceea ce ai spus mai sus e perfect adevarat.
Dar fiecare are situatia ei.
Acum 3 ani cand am avut prima sarcina, nimeni nu mi-a interzis nimic, m-am simtit perfect, nu am avut greturi, dureri sau alte probleme. A urmat un avort spontan. Medicul mi-a spus: nu trebuie sa fii speriata, ceva nu a fost in regula, in 3 luni ramai din nou. Dar nu am ramas, mai mult ciclul a inceput sa se deregleze, am inceput analize, investigatii, histerografie, etc totul a iesit OK. Concluzia : nu este nici un motiv ca sarcina sa nu apara natural.
A aparut dupa 3 ani.La prima vizita la medic i-am spus ca este foarte importanta acesta sarcina pentru mine; asa ca mi-a dat lista de restrictii, utrogestan pentru sustinere sarcina si recomandare dublu/triplu test.
Sora mea este si ea acum insarcinata, la o saptamana diferenta. Ea este mult mai relaxata, are varsta mai mica decat mine. La medic alte concluzii : nu are nici o restrictie, nu trebuie sa faca analize suplimentare, teste, etc. Si bineteles i-a spus ca poate sa se vopsesca.
Si cateodata maica-mea ma supara ca ne tot compara. Am devenit paranoica?

Am aflat si eu de vopseaua fara amoniac, mi-a recomandat-o cuafeza, dar ar trebui sa-mi schimb nuanta la par.
Chiar ieri m-am epilat si mi s-a parut ca am suportat mai usor durerea.
In rest sunt bine.
Va pup si va doresc o zi buna,
Mioara 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

tocmai am bagat un bol de cereale cu lapte....si sa vedeti balonare dupa...dar de mi-a fost pofta de nu am mai putut!inainte de sarcina ma abtineam cat puteam de la lapte uite ca acum nu am mai putut!

alina
4+

Mergi la inceput

Alina sa-ti fie de bine...
Si eu beau destul de mult lapte chiar daca ma baloneaza.
In schimb nu mai mi-e pofta deloc de iaurturi; am incercat unul zilele trecute si am vomat.

Mioara 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

singurele iaurturi care imi mai plac sunt cele de la activia cu musli si piersici,cele simple nu-mi mai plac....
mioara deja incep sa ma umflu ....
da asa de bune au fost....

alina
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Salutare burticute si mamici burticoase! :)

Ne primiti si pe noi?
Va urmaresc din umbra si deja imi sunteti drage! Mortale rau!
Datele mele sunt:
UM: 25 Septembrie; DPN: 2 Iulie - dar s-ar putea sa vina in iunie, ptr. ca si Cris s-a nascut la 39 saptamini. Om vedea. Important e sa fie sanatos!
Chiar de sunt la a doua sarcina imi fac o mie de griji si parca sunt mai speriata decat la prima ... Doamne ajuta sa fie bine! La ultimul control ii batea inimioara, era la locul lui si exact de 7 sapt. si un pic.
Va doresc si imi doresc sa ajungem toate (in formatie completa) pana la capatul sarcinii si sa avem bb-i sanatosi, mancaciosi si neplangaciosi! Va pupic!

Irinusha & Cris (03.05.04)

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Mie mi-e raaaaaaau... Si am atata treaba ca nu-mi vad capul. Au reaparut greturile alea nasoale, nu pot nici sa vomit, abia stau pe scaun. Cand ma gandesc cate trebuie sa rezolv azi, si sa stau si in picioare la cozi, imi vine sa ma bag in pat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Mioara iti inteleg temerile deoarece eu chiar am trecut printr-o experienta oarecum similara, nu am pierdut nici o sarcina dar pana la primul copil nu am ramas niciodata insarcinata, mai mult spitalizarile si investigatiile nu ne puneau in incurcatura si pana la urma sarcina a fost obtinuta in urma unei inseminari artificiale iar pe la 16 saptamani am facut si un cerclaj pentru mentinerea sarcinii pentru col scurtat. Dar doctorita mea care este foarte tanara (eu ma incred in persoanele tinere, sunt mai bine puse la punct si cunosc in genere toate noutatile) nu m-a panicat niciodata. M-a incurajat sa privesc sarcina ca o fericire si sa nu ma abtin de la lucruri care nu sunt asa de periculoase cum "poporul" sustine. Ba chiar mi-a recomandat gimnastica prenatala si mult inot din jumatatea trimestrului II. Ba mai mult mi-a spus sa ma abtin sa bag in gura toate cele, sa mananc sanatos, sa ma feresc de paste si fainoase si sa incerc sa mananc strict pentru mine si nu pentru 2 persoane deoarece cresterea in greutate exagerata nu indica ca voi avea un copil mare si sanatos si foarte multe kilograme in plus dupa nastere. Am luat 14 kile si tot nu a fost multumita si acum inteleg de ce, stratul de grasime de pe stomac nici gand sa se duca asa cu una cu doua. E normal sa te feresti de toate cele nocive in sarcina dar eu va zic sa nu exagerati.

Bine ai venit Irinusha si o sarcina usoara! Nu ne urmari din umbra, fii activa si discuta cu noi ca uite vrem nu vrem ne facem noi subiecte de discutie.

Alea Alea,

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Bine-ai venit printre noi Irinusha!
Iti doresc o sarcina usoara!

Jadi mersi mult de incurajari.

Mioara 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Ce faceti dragutelor?
Ce frumos e afara ca imi vine sa ies la o plimbarica. Din pacate, numai ce m-am emotionat la gandul plimbarii ca ma si apuca un crampe. Tare e nasol cu crampele astea.
Va doresc multa sanatate tuturor! Si, vorba luiJadi nu va abtineti de la unele-altele, ca doar sunteti mamici nu bolnavioare . Poate faceti o plimbare si pt mine
Irinusha bine ai venit printre noi si sa ai o sarcina usoara ca un fulg.

nasica de moflea
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Buna ziua dragi si bun venit noilor fete care au aflat de bebei in burtici!

Dar ce viteza avetzi...! Eu nu am putut intra doua zile pt ca mi-a fost rau.Gretzuri,ametzeli...si din cea care mancam de 4-5 ori pe zi abea mai pot manca de doua ori si fortzat.Nimic nu-mi place, nimic nu-mi face bine.Offf....si la prima sarcina asa bine era...!Am stat o zi numai in pat. Noroc cu mama ca a stat cu Dani si tati care a venit pe la 18 si la dus la copii la club.

Cand va aud ca vorbitzi de pofte si de fel de fel de mancaruri...

Dar lasa ca trece si sper sa nu ma tzina mult.Din cate stiu gretzurile tzin pana la 3 luni dar am auzit si cazuri in care au tzinut pana la sfarsit! Groaznic.Nu vreau.Eu cred ca slabesc in loc sa ma ingras.

Oricum nu vreau sa iau mai mult de 9-10 kg pana la sfarsit.Data trecuta am luat 21 si am ramas cu 13 dupa nastere pe care le-am dat jos cam greu.Abea acum,de curand am scapat si mai aveam vre-o 3 in plus.

Una peste alta...trec ele! Vad ca vorbitzi de analize.Eu sambata viitoare le fac!

Intru si mai tarziu ca-mi vine sa

GeorGiana si Dani (17 august 2005)

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut prima minune

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput