Mamici de iulie - august 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor.

Irinusha , bine-ai venit si sarcina usoara!
Azi am facut 7 sapt. si suntem f fericiti ca a mai trecut 1 saptamana si suntem bine ! eu ma grabesc sa mananc ceva de cate ori simt ca ma roade stomacul, ca imediat ma apuca greata! si la Constanta e frumos azi, sunt 17 grade si astept sa-mi vina sotul sa ies si eu la aer un pic.

Andreea 7+
Punctuletzul meu

Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

salut, gagici!
io-s cu gretzuri pana peste urechi, da nerabdatoare s-ajung maine dimineata la doctor. seara, cand ajung acasa, nu stiu in ce sa ma-nfig din frigider, si p-orma nu mai nimeresc lamaile. la serviciu, mi-e din ce in ce mai greu cu starile astea, caci, vorba ceea, tre' sa mai si functionez, iar astia nu stiu inca nimic. asa-mi vine sa-mi bag un medical, sa stau sa zac..., da nu'sh daca mi-o da cineva. energie nu mai am nici cat negru sub unghie si nu ma mai mobilizeaza nimic.

wknd frumos la burtici!

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna ziua fetelor

Va urmaresc de cand a aparut subiectul "mamici de iulie-august" in speranta ca ma alatur si eu voua aici. Si iata ca dorinta mi s-a indeplinit.
Ma treceti si pe mine pe listuta? UM - 18 nov, DPN - 25 iulie (aprox, cu calculatorul de pe DC), sarcina are 5+, varsta - 26 ani.

Va pup
Clau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

imi pare rau ca o duceti rau cu greturile, incearcati sa mancati putin si des, nu foarte fierbinte, mai bine caldut sau rece. Eu ma bazez pe sticksuri cand nu pot manca mai nimic.

Bine ai venit Clau, felicitari si sarcina usoara! Am trecut totusi la UM 18.10 ca altfel erai cea mai rapida viitoare mamica de pe aici .

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Buna fetelor, vad ca ne inmultim...
Am si eu cateva vesti bune. Am fost astazi la doctor (Ina Moldovan - Municipal). Mi-a dat o lista de analize care mi s-au parut cam putine
-gr. sang. + rh
-hiv
-rbw
-toxo
-cmv
-rubeola
-secretie + cultura col:garnerela, mycroplasma, ureaplasma, chlamydia
Nu vi se par prea putine?
Le-am facut deja si am platit in jur de 3 mil. O fi bine?
Am facut si eco transvaginal. Bebele e bine, are 15mm. I-am vazut si inimioara care batea de mama focului.
Mi-a mai scris niste chestii acolo, dar nu inteleg nimic.
Uter:AV
86/55/56mm
miometru omogen
endometru transformat decidual
sac ovular 33.5mm
bce vizibile
vezica vitelina vizibila
col 30mm cu o.i. inchis
fds-lama de lichid 14mm
vgus- 7s+6z

Poate ma ajuta si pe mine cineva cu mai multa experienta. Please!
Mie mi-a zis sa iau acid folic de 5mg, dar eu parca am citit pe undeva pe aici ca doza zilnica ar trebui sa fie de 0.5mg. Voi de care luati?
Hai ca v-am innebunit cu cifrele.

Andreea 7+
pregatiri nunta...

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

quote:
Originally posted by jadi

imi pare rau ca o duceti rau cu greturile, incearcati sa mancati putin si des, nu foarte fierbinte, mai bine caldut sau rece. Eu ma bazez pe sticksuri cand nu pot manca mai nimic.

Bine ai venit Clau, felicitari si sarcina usoara! Am trecut totusi la UM 18.10 ca altfel erai cea mai rapida viitoare mamica de pe aici .

Iertare iertare, ai dreptate: UM este 18 octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Andreea cred ca sunt ok valorile alea mai ales daca asa a zis si doctorita, eu nu stiu sa iti zic decat de col de lungime 30mm, inchis adica e bine. ti-a dat sa faci analizele de imunitate, cele specifice in sarcina, alte analize nu stiu ce ar trebui sa mai faci, eventual cele normale pe care ti le da doctorul de familie.
Acidul folic se gaseste in 3 doze, 0.5 mg, 1 mg si 5 mg. Fiecare doctor prescrie altfel, nu cred ca e gresit sa iei 5 cum ti-a zis. Corpul absoarbe cat vrea si restul se elimina prin pp.

Clau am banuit bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Andreea, hai ca incerc sa te ajut eu. Datele tale corespund pentru o sarcina de 7 saptamani si 6 zile si totul se incadreaza in limite normale: dimensiunile uterului, aspectul structurilor uterine, vezicula vitelina din care se vor forma mai tarziu anumite formatiuni ce tin de fat si de anexele sale,bataile cordului fetal. Sunt termeni medicali cu care nu are rost sa iti incarci memoria. Important e ca e bine.
Singura chestie pe care nu reusesc sa o traduc este:"fds-lama de lichid 14mm", pt ca in mod normal as interpreta ca exista o lama de lichid in fundul de sac Douglas (ceea ce nu este tocmai ok, dar nu vreau sa te sperii), dar poate nu ai scris tu termenii corect sau nu ma pricep eu suficient la termeni ecografici.Oricum, daca era ceva in neregula, ti-ar fi spun dr care a facut ecografia.

Alina 8+, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Irinusha, Claucia bine ati venit! Sarcini usoare si bb sanatosi!

Poze

Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Da, da, da, bun venit noilor burtici!!!

Mie mi-a mai trecut raceala, dar acum raul de sarcina continua. Mi-e f greata si sila de aproape orice mancare. Chiar si de apa. Uneori ma ia o foame groaznica si incerc sa mananc cat mai repede ceva de care simt eu ca nu mi-ar fi prea sila. Abia astept sa scap de perioada asta, ca apoi vine partea cea mai frumoasa.
De vopsit eu nu m-am vopsit in sarcina, dar m-am epilat cu ceara de la 5 saptamani pana aproape sa nasc.Am luat si eu utrogestan pana la 12 saptamani (sau 14, nu mai stiu exact), iar dr. acum mi-a zis sa-l am in casa in caz de probleme. Am avut dureri mari de burta la inceputul sarcinii, pe care de data asta nu le-am mai intalnit.
Of, daca n-ar fi greata asta...

Alina 8+, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput