Mamici de iulie - august 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

salutari burici!
bine ati venit irinusha si claucia!sarcina usoara si bb sanatos!
fetelor visez groaznic!vorba alinei abia astept sa scap de perioada asta ca parca nu sunt eu...

alina 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Multumim de primire si sa aveti un weekend frumos.

Eu nu ma simt rau, nu am greturi decat seara putin dar nu se materializeaza ca sa zic asa .

O singura zi si o noapte mi-a fost tare rau dar poate din cauza unei indigestii, nu stiu. In rest fac tratament de sustinere (vestit al doctorului meu) si ma simt foarte bine.
Inca un pic si fac 6 saptamani. ce bine!

Clau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

'Neatza fetele!

Vrem si noi pe listutza! UM 29 octombrie....DPN cam 3 august ca la mine menstruatia e in medie la 27 de zile iar ovulatia cam la 15 zile inainte de urmatorul ciclu. Eu sper sa ajung macar in iulie cu bebe....ca nu am pretentie de 3 august ...pe Daria am nascut-o la 35 de saptamani si 2 zile ca domnisoara n-a mai vrut in burtica la mami pana pe 15 august cand aveam DPNul! Am avut noroc ca a fost sanatoasa si luptatoare desi s-a nascut cu 2 kg si 43,5cm!

Felicitari Giana pentru bb2!!!Suntem din nou "colege" la mamici de iulie-august....reloaded !

Am un test pozitiv inca din ziua a 24-a....ceva pete bejulii tot atunci de credeam ca-mi vin uratii si ca e gresit testul......la noi e prima luna de incercare de bb2, ma simt bine deocamdata...sani tensionati, uter la fel de m-am aprovizionat cu No Spa cand si-o ia mare-n cap, intepaturi in burtica am avut pana-n ziua a 24-a ...de atunci doar senzatie de apasare perfect normala pentru ca bebe creste si uterul trebuie sa se adapteze, pofta de mancare teribila.....bag si eu acum cat mai pot (la sarcina trecuta au aparut greturile pe la 8 saptamani....nu rele, dar suficiente incat sa nu manac mare lucru si sa slabesc in primele 3 luni 2 kg in loc sa pun pe mine), somnolenta cu carul si cam atat!

Hai ca v-am facut capul calendar!

Pupicei mamicilor si burticilor!

Irda cu 2 - 4 saptamani
si Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Neata si bun venit noilor burtici!
Anya20 starile mele de rau seamana perfect cu ale tale, dar parca in saptamana 6 au fost cele mai nasoale. Acum s-au mai domolit un pic in sensul ca atunci cand ma simt bine chiar nu mai exista pic de greata. Inainte era prezenta non-stop intr-o proportie mai mica sau mai mare.
Mie doctora nu mi-a recomandat sa iau altceva in afara de acid folic, iar voi mai luati nospa si utrogestan. De ce nu mi-o fi zis si mie sa iau?

Pupici

Andreea 7+
pregatiri nunta...

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Felicitari noilor burtici!
Alina, ce bine ca ai amintit de visuri. Si eu visez foarte urat de ma trezesc noaptea sa-mi revin. Sotul meu nici nu ma mai lasa sa ma uit la orice la televizor, asa ca programele mele frecvente sunt cele cu desene animate si club zone. Acum visez personaje din desene animate

nasica de moflea
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Fetelor, eu nu stiu ce sa mai cred...sunt in ziua 29, CM pauza (desi vine in ziua 28 la ora 11 mereu), teste Femina in zilele 22, 23, 28 nici cal nici magar (a doua dunguta extrem de palida dar aparuta mult peste cele 5 minute) -nu-s facute cu pishu de dimineata, teste Barza (Z25), Surecheck(Z24) negative. As zice ca-mi intarzie dar am o tensiune in sani (ii simt mai grei) de vreo 8 zile care mi-aminteste de prima luna cand am fost insarcinata cu Ozi. Nu ma astept la greturi (n-am avut nici la prima sarcina nici in aprilie cand am pierdut-o pe a doua). Stiu ca va bat la cap aiurea dar asa imi doresc sa fi ramas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Felicitari Irda si o sarcina usoara!

gratiela sa fie cu ochi! E totusi devreme dar eu zic sa ai speranta!

Eu am fost la epilat, manechiura, pedichiura! Cat am stat acolo, o coafeza era gravida, a mai venit o clienta care povestea ca a aflat ca e gravida de curand si inca o clienta care avea copil de o seama cu Vlad al meu... deci ma invart intre mamici si viitoare mamici! Pe drum am pescuit niste mini prajiturele sa vad daca pot sa mananc ceva din ele. Si nici nu stiu ce sa fac de mancare ca avem frigi sexy spre nud!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Gratiela, mai fa-ti maine dimineata un test si eventual mergi luni si fa o dozare de beta-hcg.Si eu vreau sa fii .

Alina 8+, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eles spune:

Buna fetele! Sunt si eu o mamica de iulie 2007, UM 10.10.2006; DPN 17.07.2007. Va citesc de mult timp, dar nu am avut timp sa ma inscriu si eu( va citesc de la servici ). Eu marti o sa fac 7 saptamani, dar deja simt ca m-am ingrasat, voi cum sunteti? De vre-o saptamana nu ma mai lasa greturile, imi este rau toata ziua, dar nu vomit.
Elena ~7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Si la mine greturile cele mai grele au fost in saptamana a 6-a. Maine intram in sapt. a 9-a daca e totul ok, insa ieri mi-a fost groaznic de rau. E adevarat ca n-am putut baga in gura decat suc de lamaie, insa l-am vomat si pe ala.

Iar de visat... azi-noapte conduceam un autobuz... plecasem de undeva de la mare si ajunsesem intr-un peisaj ca cel din jocurile video

Saptamana viitoare vreau sa merg la primul control si inca nu m-am hotarat la doctor. Prefer sa merg la cineva de la Elias, fiindca vreau sa nasc in apa acolo. Ma ajutati cu un sfat ?

Mergi la inceput