Mamici de iulie - august 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 15
andicu spune:
Salut si eu pe azi gravidutzele!
Felicitari proaspetelor
si bun venit printre noi!

Azi am program de vizite, sper sa rezist cu greturile , ca tare nu-mi plac! am descoperit ce-mi face bine la greata : sucul de mere si cel de lamai verzi de la Pfanner! sunt cam pretentioasa ( ca-s destul de scumpe), dar sotul meu nu comenteaza nimic!
Daa, si eu visez aiurea noapte de noapte! oricum, am probleme cu somnul! seara nu pot sa adorm, iar dimineata pe la 8-9 sunt in picioare; cum sunt in concediu medical, mi-as dori sa-mi fie somn mai des, ma mai odihnesc si eu, dar nici-o sansa!
Ma retrag ca e ora de Utrogestan .
Andreea
7+
Punctuletzul meu
Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!
jadi spune:
Felicitari Eles si sarcina usoara! Sa scrii repede 10 mesaje sa scapi de moderare!
Si eu beau suc de la Pfanner, dar de portocale, eu am o zi mai buna, una mai proasta dpdv al greturilor dar nu am dat la boboci pana acum!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
lorinaoo1 spune:
Eu nu am greturi dar am o sila pt mancare. Mananc numai daca ma roade. Mananc des dar cate putin ca nu-mi vine sa mananc. Daca tineam cura de slabire eram multumita. Am mai slabit in loc sa pun ceva kg pe mine.
Voi fetelor cum rezolvati problema vietii amoroase? Ati pus-o la cutie, la naftalina, sau e ok?
nasica de moflea
6+
irlandeza spune:
Fetelor, cum arata sau a aratat secretia voastra la 4 sapt. de sarcina ?
Noi 2 singurei
jadi spune:
Mai abundenda, eu mai aveam asa ceva dupa ovulatie cand probabil se eliminau diverse chestii. dar fara culoare si miros!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
ghinetz spune:
Buna. Eu sunt o graviduta fericita. Nu am greturi. Nici la prima sarcina nu aveam. Sa de Dumnezeu sa nu pocesc. In schimb imi e soooomn! Si foooame!
Cat despre
- lorinaoo1 - de ce sa o punem la naftalina?! Ba din contra!
A! Sunt in schimb foarte irascibila. Iar acum trec printr-o perioada lacrimogena. Plang si daca ascult o melodie frumoasa, plang cand ma dragaleste stefanel...
lorinaoo1, la ce medic mergi tu?
Eu nu am ajuns inca nici la medicul de familie. Oare e prea tarziu? Sunt oare inconstienta?
Daca da...insistati va rog sa nu mai aman!
Oana
DPN - 26 IULIE 2007 si Stefan-Vladimir
- 11 MARTIE 2003
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
http://www.pragmaafterschool.ro
amameda spune:
Felicitari noilor viitoare mamicute!
Eu am probat lehamitea fata de mancare ( fara greata), somnolenta, visele agitate, sanii care sunt parca mai putin durerosi si am ajuns la depresie si mutitate. Se mai intampla cuiva ? Pe mine ma termina fiindca eram o fire vesela si vorbareata.
MEDA 5
+
X-ray spune:
salutari burtici si bine ati venit celor noi!
dragele mele nu mai dorm . deja mi-e groaza sa pun capul pe perna,asa visez de urat.ma trezesc noaptea cu transpiratii reci pe spate....
ieri ce am apucat sa dorm 0 ora dupa-amiaza,cred ca a fost cea mai buna ora de somn posibila.lucrul il incep abia pe 15 ianuarie,as putea dormi cat vreau dar nu pot.si sunt superstitioasa,daca visez copil mic am senzatia ca se va intampla o nenorocire cu al meu....nu mai rad,nu mai vorbesc,pe mine abia ma puteau opri din vorbit,nu ies din casa...nu scap de sentimentul asta ca se ceva rau...da meda eu te inteleg,parca nu mai sunt eu!nu mai am energie sa fac nimic,zac ca o leguma.ma enerveaza chestia asta!
si sa va zic de sotul meu ca a luat-o razna cu "protectia" NU
pana dupa trimestrul unu,ca daca se desprinde ca acum e fff sensibil bb...sa nu-l pierdem....pai toata viata mea e data peste cap si nu vroiam asta!
va pup,eu oricum nu sunt intr-o stare prea buna....si nu vreau sa va molipsiti.
alina
5+
claucia spune:
Alina imi pare rau ca te simti asa.
Cat despre
si trimestrul I...eu nu am intrebat dr-ul (s-ar putea sa il avem pe acelasi?
) insa am mai citit ca in primul trimestru ar putea fi amenintare de avort spontan - presupun ca din cauza agitatiei? ![]()
Eu nu stiam in primele 2 saptamani si jumatate, am prestat cu simt de raspundere si dupa, am simtit o durere cumplita ca de CM insa ca si cum ar fi venit atunci, ca o gheara. Nu s-a intamplat nimic, insa acum ca ma gandesc, nu as vrea sa o repet.
Si mie imi pare rau si o sa intreb doctorul data viitoare- adica peste o saptaman si un pic.
Sentimentele de ceva rau pot fi date doar de agitatia hormonilor, nu este nimic premonitov sau ceva de genul asta, nu te mai gandi, si eu am zile rele cand imi vine sa stau incruntata si nervoasa, dar capul sus, se pare ca in trimestrul II va fi bine!
Cica se numeste perioada Luna de miere a gravidei - care tine 3 luni!
Va pup si alungati gandurile negre, mai ales ca nu putem face nimic nimic acum, adica intre 2 vizite, doar sa stam cumintele si sa avem speranta.
Va pup
Clau 5+ (maine 6sapt !
)
cony77 spune:
buna fetele!
si eu sunt o mamica de iulie-august 2007: Um 2 oct- dpn 9 iulie.
va citesc de cind s-a deschis acest subiect,
totul a fost bine, prima echografie am facut-o pe 16.11 masuratorile corespundeau cu virsta sarcinii.
pe 24.11 seara am avut o scurgere f mica de culoare maronie; pe 25 toata dimineata nu a mai fost nimic, dar dupa -amiaza tot asa f. putin. La insistentele sotului care in noaptea aceasta pleaca in delegatie pt 3 zile si care vroia sa plece linistit, am fost aseara la spital. M-a vazut medicul de garda, mi-a facut echografie intravaginala: bebe este bine, dupa masuratori are 7 sapt si 5 zile, i-am auzit si inimioara care bate normal, dar am o mica desprindere in partea superioara.Mi-a dat tratament Utrogestan 200 mg la 8 ore si gravibinon 1/ la 2 zile.
am inceput tratamentul de aseara. astazi la aproximativ 2 ore dupa Utrogestan am avut niste ameteli foarte puternice....
La voi tot asa este????
La mine este a doua sarcina, am un baietel de 3 ani si cu toate ca prima sarcina a venit dupa trei ani de tratamente a decurs foarte bine , nu am luat nici un medicament.
de aceea acum sunt cam speriata....
va pup
sa aveti grija de voi si mai ales de comoara din burtica!