Mamici de iulie - august 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor.

Mie mi-a interzis clar dr , cel putin pana la 10 sapt. Probabil ca la mine fiind sarcina obtinuta mai greu, isi ia toate masurile de precautie. Oricum n-am nici-un gand pana nu trec de primul trimestru! n-o fi foc acuma, na, la cat ne-am chinuit pana acum!
Alina, incearca sa te gandesti ca e normal sa visezi mult, ciudat si chiar urat in perioada asta! am citit ca e din cauza hormonilor! linisteste-te si nu-ti mai face atatea ganduri negre, ca nu-i faci bine lui bebe!

Si eu sunt f emotiva, stiti reclama aia de la Coca-cola cu Mos Craciun ? cand am vazut-o prima data am bocit cu lacrimi de crocodil. Acum inca ma impresioneaza, dar nu mai plang. Insa tot ce e legat de Sarbatori, sau de lucruri frumoase in perioada asta, imi provoaca emotii si plans, de zici ca cine stie ce e! si mai sunt si usor iritabila ; m-apuca nervii imediat, daca ma deranjeaza ceva.
Asta e, e normal, si nu putem decat sa asteptam sa treaca perioada asta!

Andreea 7+
Punctuletzul meu

Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Buna dimineatza burtici.....mai pe la pranz asa!!

Multumesc pentru felicitari si urez la randul meu viitoarelor mamici sarcini usoare, bebei sanatosi si norocosi!!!

Despre pot sa va spun din proprie experienta ca in primele 2-3 luni la sarcina cu Daria am avut episoade de sargerari usoare dupa contact, da' noi suntem mai..."sportivi" asa....asa ca am lasat-o si noi mai moale o vreme si ne-am iubit mai ....delicat oleaca!

alina.a, treaba cu visele aiurea e normala....furtuna de hormoni din noi trimite semnale ciudate la creierash.....si eu visam numai prostii, dar ziua ma "bombardam" singura cu idei pozitive si era mai bine!
Trebuie sa gandim pozitiv !!!

Irlandeza, daca pana sa aflu ca-s insarcinata secretia mai era cum mai era (normala, zic eu) acum nu mai e deloc!!!!

Pupicei fetelor si burticilor din dotare!!

Irda cu bb2 - 4s+ 1z
si Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Salutare burticute!

Wow, ce primire!
Bine ati venit Clau, Irda, Elena! Sarcina usoara si bb-lusi sanatosi!
Gratiela, tin pumnii sa fie cu ochisori!

Despre vit.: mie mi-a recomandat dr. acid folic 800 micrograme/zi (se poate si mai mult ca nu dauneaza, dar nu mai putin) si iod 200 microgr/zi. Neaparat si iod!
Mi-au facut si mie o mie de analize, dar nu ma pricep sa va spun ce si cum ... ma bucur ca sunt imuna la rubeola (la Cris n-am fost si am stat cu morcovul bagat ... mi-am facut vaccin dupa nastere si am avut toate simptomele dupa el ... groaznic, dar barem a meritat). In restul totul ok cu analizele.
Sarcina asta e altfel decat prima. In primul rand am pofte si greturi (fara sa vomit). Am zile cand imi este f. bine, zile cand nu ... mai ales seara, dimineata sunt bine-merci. Ma balonez din orice si arat ca in luna a 5 a.... stiu si eu ca la a 2 a sarcina se vede mai devreme sarcina, dar nici in halul asta!
Ptr. ca am bagat in mine ca intr-un butoi (barem la inceput) am avut probleme cu fierea ... stai si fa tratament cu ulei de masline ... acum e bine, dar presupun ca am avut greturi si de la fiere.
M-am dat cu digestia total peste cap (posed si o minune de colita ulceroasa, deci stiu de unde mi se trage) si de abia astept sa vina trim.II ca asta nu-mi place! ;)
Gata, ca am exagerat ... si nu vreau sa va sperii din prima ;)
Pupici pe burtici!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & a2a minune ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Irinusha, sarcina usoara si bebel sanatos!

Hai ca noi speriem fetele pe-aici, da' daca am mai trecut o data prin asta ...cica suntem mai "rodate" in ale sarcinii!
Eu sper din tot sufletul sa fie o sarcina mai fara probleme decat prima ca altfel......am incurca-o....cum va vad si cum ma vedeti!!!

Ma duc sa scot printesa la plimbare ca mi-a adus ghetutzele si geaca

!

Pupicei

Irda cu bb2 - 4 s+1z
si Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

multumesc fetelor,sunteti niste ingerasi!
"teorie" stiu si eu destula, dar ce sa fac ca "psihicul" ma omoara!
e prima sarcina,degeaba,oricat de pregatita am crezut ca sunt sunt putin "depasita"...lasa ca trece si asta asa-i?
va pup pe toate si sa fie DD cu noi sa se termine bine!

alina 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Ciao fetelor,
ma bucur mult ca lista noastra creste, si le urez sarcina usoara noilor venite.

Cony77 in legatura cu utrogestanul, si eu cand l-am luat oral imi scadea tensiunea si eram foarte ametita. Acum il iau vaginal si il suport mult mai bine - poate si m-am obisnuit cu el.

Dar as avea o intrebare pentru fetele care iau si ele utrogestan; de vreo 2 zile, dupa ce l-am introdus am simtit o durere in dreptul ovarelor. E normal? sau ar trebui sa vorbesc cu medicul. Eu iau acum 2 pastile pe zi, una dim si una seara, doza nu e mare. Si mai am de luat cel putin o luna.

Mioara +8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Irlandeza, daca pana sa aflu ca-s insarcinata secretia mai era cum mai era (normala, zic eu) acum nu mai e deloc!!!!

Mersi mult. Menstra mi-a intarziat 4 zile si incerc sa-mi dau seama daca sunt sau nu insarcinata dupa secretie. Si a mea e cateodata lipicioasa , alteori mai groasa , alteori aproape ca nu-i. Testul de sarcina din prima zi de intarziere a fost negativ. Mai astept cateva zile si mai fac unul daca nu vin uratii pana atunci.
Sarcina usoara in continuare.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Am venit si eu sa ingros randurile viitoarelor mamici de iulie-august
Am un test pozitiv in dimineata asta, UM 28 oct, DNP 4 aug (daca nu vrea mai repede, cum a fost la Alex)
Aaaaa... si sunt actuala mamica de iul-aug, am un sufletel de 5 luni care isi roade un pumnulet acum la mine in brate.

Pupam sambureii si mamicile in devenire

Monica 2+ si de Alex (18 iunie 2006) si taticul Marian
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Bine ai venit Monicuta bb, sa-ti traiasca puiul ca tare scumpic mai este!
Irlandeza te asteptam, ne-am intersectat la multe topicuri, te pup si abia astept o veste buna.

Multumesc pentru urari fetelor, si eu sper sa fim multe multe sa speriem tara (si lumea) cu lunile cele mai prolifice la adus pe lume bebei.
Pupici multi

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Multumesc Alina, faptul ca cineva undeva mai simte ce simt si eu ma linisteste. Stiu ca hormonii fac tumbe si ca e normal, dar parca daca ma asigura cineva ca se mai intampla si altor burticute ma mai linistesc.
Adicu,acum o ora boceam si eu la reclama cu Mosul si mi-a fost o rusineeeee. E clar ca puricelul salta mult si foarte bine la amandoua.
Mioara ,eu iau Utrogestan intravaginal 2/zi (dim si seara) dar nu am facut legatura intre medicament si dureri de burtica. Ce-i drept am mai avut dureri dar m-am gandit ca e normal sa le am. Nu cred ca exista vreo legatura, cred ca e doar o coincidenta. Astepta sa-ti raspunda Alina mamica micii Anya, fiindca am eu impresia ca nu o lasa insensibila obst-gineco.

MEDA 5+

Mergi la inceput