Mamici de iulie - august 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Bun venit noilor viitoare mamici!

Monicutza, ce curajoasa esti! Bravo tie. Eu ma tot gandesc cum o sa ma descurc cu 2 copii asa de mici, dar cand am vazut ca bble tau are 5 luni, m-am mai inviorat.

Eu in sarcina am avut o perioada foarte fericita si mi-a placut enorm starea (chiar si greturile din primul trimestru pe care acum "le hulesc", dar o sa vedeti ca se uita repede). Intr-un fel abia asteptam sa fiu din nou . Si eu am avut o gramada de intrebari, de frici, de dubii, dar cred ca asta e tot farmecul. Odata cu mine a ramas insarcinata prietena mea cea mai buna (valen, pe care nici de data asta nu am lasat-o la greu ) si cateva alte prietene. Eu eram foarte stresata ca la inceput ma durea burta si le intrebam pe rand: "pe tine te doare burta, spatele etc?" si cand imi spuneau ca "da" nu mai puteam de bucurie; "minunat, imi spuneam, deci asa e normal".
Acum am alt stres, legat de racelile zdravene pe care le-am avut de la 4 saptamani pana acum. Dar sunt optimista si cred ca bb trebuie sa fie bine.

Alina 8+, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Claucia si sarcina usoara.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna dimineata fetelor, eu sunt mai matinala ca ma culc imediat ce adoarme si copilul!

Bine ati venit cony si monicutza si sarcini usoare.

Si eu am avut o prima sarcina fericita, calcam pe nori si dupa ce am nascut am zis clar ca mai repet macar o data experienta. Acum a fost sa fie fara tratamente si fara programari deci sunt de 2 ori mai fericita si abia astept sa simt bb miscand, cica la a doua sarcina se simte mai repede. La al treilea copil ma mai gandesc .

Ma duc sa mananc, azi am zi de control! O saptamana buna la toata lumea, mai ales ca este o saptamana scurta, yooohooooooo!

Peseu: a facut un user in yahoo, iulaug2007 asa cum m-a sfatuit si anya pentru grupul asta. Am cerut si inscrierea pe DC dar inca nu am primit nici un raspuns. daca vreti parola de yahoo, sa imi trimiteti PM sau direct email pe iulaug2007@yahoo.com si astfel vom avea o adresa de email comuna unde vom putea trimite prostioare. Sper sa se rezolve si userul pe DC daca vad ca nu primesc nici azi nici un raspuns, ma apuc sa stressez moderatatorii!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

salutari burticutze!
bine ati venit cony si monicutza!
sunt iar dupa o noapte de vise dar deja incep sa ma obisnuiesc,nici nu-mi mai aduc aminte ce am visat doar ca am visat iar urat...
trece si asta....
jadi super ideea cu adresa de trimis prostiute,poti sa-mi trimiti si mie pe pm parola.
meda eu sunt considerata de toti cei ce ma cunosc un pachet de energie si optimism,iar acum definitia mea ar fi o "persoana facuta varza".trecem noi si peste asta...
si eu as vrea 3 copii dar abia astept sa vad cum ma descurc cu unul....
eu va doresc la toate o zi buna,perfecte!

alina 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Sa dea Dumnezeu tuturor o saptamana frumoasa,lipsita de griji si incidente. Sa auzim de cat mai multe burtici fericite cu bebei sanatosi.

MEDA 6 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Am intrat doar sa va urez tuturor sarcini usoar si bebei sanatosi!!!
Sa fiti fericite si sanatoase si burticile la fel!

Pupicei, Ingeras 36+ Maya Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Azi la 18.30 imi vad iar samburelul!! Sunt tare nerabdatoare. Tre sa ma fac frumoasa pt marea intalnire
Ghinetz acu ma duc la Damaceanu, e o domnisoara batrana (vreo 45 de ani) si cica vine la orice ora ai tu nevoie si eu asta vreau. Doctorii la care am mai fost nu-mi dadeau nr de tel. Dupa aia fac si eu analizele. Poate le facem impreuna. Eu tot bazaiam la dr de fam ca vreau acid folic dar nu mi-a dat - cica imi da dupa ce vede rezulaltele la analize. Daca nu ai mers la medicul de fam, sa mergi macar la gineco si dupa aia poti merge si la med de fam.
Amameda, Alina un pic mai este si nu vom mai avea batai de cap cu hormoneii. Se zice ca in saptamana a 10-a placenta produce singura hormoni pt bebe. Asa ca, nu mai e mult. Eu intru in sapt a 7-a miercuri
La mine e prima sarcina si ma ingrijoreaza, ca si pe voi, fiecare durere sau intepatura. Ieri m-am simtit f bine - nicio intepatura sau contractie . Am reusit sa ma si plimb un pic pana la magazinul de la coltul strazii
Sa aveti o saptamana minunata, fara griji

nasica de moflea
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

Doamne , de cand nu am apucat sa mai intru pe forum s-a marit listuta considerabil. Ce ma bucur!!! Haideti la mai mare!!!
Felicitari noilor gravidutze si sarcina usoara.
Eu de azi de dimineata am o 'greata" sub nas de nu va pot povesti!Nu am vomitat dar am tot stomacul in gat! (azi avem 6 saptamani si 2 zile) . Apropos cum pun si eu la semnatura varsta lui bb? ca nu prea ma pricep....
Am fost vineri la ecograf si m-a speriat doctorita rau de tot . Va citez ce mi-a scris pe bilet la eco sa-mi spuneti si mie ce inseamna si daca este char asa de grav ca eu sunt in ceata rau de tot : " UTER- locuit cu sac ovular, cu contur sters avand diametrul de 13 mm corespunzator unei sarcini de 5-6 saptamani. Perisacular, zona transonica sters conturata " Asta mi-a scris pe bilet dupa ce initial mi-a spus ca sunt 2 sarcini apoi ca de fapt e o sarcina si un cheag de sange , apoi ca de fapt e o sarcina de 6 saptamani si una de 5 saptamani si ca la sarcina pe care o am utrogestanul ce-si va face efectul si Dumnezeu cu mila!, dupa care imi spune ca a vazut o gramada de sarcini ca a mea care au fost duse la termen! Vreau sa va spun ca atunci cand am fost aveam 5 saptamani si 6 zile.
As vrea sa ma mai duc la un ecograf sa vedem si parerea unui alt medic pt ca doctorita aceasta s-a contrazis rau de tot de nu am priceput nimic si cum m-am dus asa am plecat. Am aflat doar ca sarcina este unde trebuie , adica nu e extrauterina. E voie sa fac ecografe asa dese?
Va rog din suflet daca stiti ce inseamana acest contur sters spuneti-mi daca e intradevar asa grav pe cat mi-a spus doctorita ca am plecat de acolo pe 7 carari si nu de beata ....de suparare!
Pup burticile si mamicile!

sorina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Estecri cred ca, din pacate, ai nimerit la o dr de care trebuie sa ne ferim. Mai bine mai mergi la un ecograf bun si pana atunci nu te gandi la prostiile debitate de o incompetenta. Nu se intampla nimic daca faci mai multe ecografii, nu afecteaza embrionul.
Te asteptam cu vesti bune
Pt varsta bebeului, intra pe http://lilypie.com/trying_to_conceive.php
sau http://tickers.baby-gaga.com/pregnancy.php iti calculezi acolo DPN si altele si apoi iti creezi tickerul tau. Ti se da o adreasa pe care o atasezi la semnatura din profilul personal. Daca nu reusesti, iti trimit un pm cu detalii.
nasica de moflea
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Felicitari Monica! Sarcina usoara si bb sanatos!
Ce curajoasa esti! Eu sunt speriata daca ma descurc cu doi la diferenta de 3 ani! Wow!

Estecri, tin pumnii sa fie bine! Oricum, schimba doctorul! Numai bine!

Si eu am avut o sarcina minunata (la Cris), doar in primul trim. am avut o anemie puternica si de la ea niste dureri groaznice de cap ... insa dupa 1-2 sapt. au trecut. Trim. 2 + 3 sunt super frumoase ... prin luna 7-8 faceam concediu in Spania! Deci curaj fetelor, trec si greturile si o sa vina din nou pofta de mancare ;) ... grijile or sa dispara! ... si o sa avem toate bebei sanatosi si frumosi!

O saptmana faina burticute! Si pupici pe burtici!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & a2a minune ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput