Mamici de iulie - august 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 18
Anya20 spune:
Jadi, multumim pentru user. Pana ajungem la pagina 20 poate ni-l "aproba".
Estecri, ce ti-a spus tie dr. poate insemna orice si in fond mai nimic. E doar o imagine ecografica mai mult sau mai putin reala, in functie de aparat si de ochiul care vede. Si eu sunt de parere sa mergi la altcineva. E plin Bucurestiul de doctori capabili. Mult succes si nu-ti face griji degeaba.
Succes celor care astazi merg la control si sa ne anunte si pe noi rezultatele.
Alina
8+, mamica d-rei Anya (1 an)
estecri spune:
Multumesc Anya, Irinusha si Lorinaoo1 pentru incurajari .
Lorina001 nu reusesc sa trec varsta bb - ului la semnatura , nu stiu unde gresesc. Am intrat pe cele 2 site-uri. Pe al doilea selectez data ultimului ciclu si imi spune ca sunt in saptamana 40 . As vrea eu!
Va pup, parca acum nu imi mai e asa de rau cum mi-a fost de dimineata!
sorina 6+
andicu spune:
Bun venit noilor burticutze!
Monica, te felicit si eu pt curaj! sa ai distanta asa mica intre bebei inseamna sa ai mare putere, curaj si rabdare sa rezisti! bravo tie! si sarcina usoara! aa, si sa-ti traiasca Alex, e un scump!
Sorina, verifica daca ai trecut si anul ultimului CM ; eu asa am gresit prima data, si-mi zicea ca ar fi trebuit sa nasc deja
; sunt sigura ca doctorita aia nu stia pe ce lume se afla daca ti-a imbalmajit asa aiurea! daca te simti bine, si bebe e bine, stai linistita!
Jadi, poti sa-mi dai si mie pe pm, te rog, parola pt adresa comuna? 
Azi sunt bucuroasa ca a mai reusit o fata de la subiectul FIV; doar ce-am aflat vestea si sper sa i se confirme ca totul e ok, ca sa ni se alature si ea!
Andreea
7+
Punctuletzul meu
Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!
kitty_nic spune:
Dragelor, in primul rand felicitari noilor viitoare mamici, sarcini usoare si bb-i sanatosi.
Despre mine nu pot sa va spun decat ca sunt foarte ocupata la munca, cu o gramada de probleme de rezolvat si a inceput sa-mi fie si destul de rau; nu-i vorba, sa-mi fie rau, sa-mi fie cummi-o fi, lui bb sa-i fie bine, si sper ca ii este. Raul la mine consta intr-o ameteala de nu ma pot tine ca lumea pe picioare si cu o greata, dar destul de usoara, si care nu se "materializeaza" decat la spalatul pe dinti.
Acum ma intorc la munca mea si va urez numai bine.
Pupici la mamici si burtici.
Poze
Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.
jadi spune:
Si eu m-am intors de la control, vestea buna e ca bb e ok, bate inimioara si are 10 mm. Partea proasta e ca in ianuarie fac cerclaj. De fapt nu e foarte proasta vestea ca asa am facut si la prima sarcina avand colul scurt acum mai este si deschis oi 3.7 mm. O fi mult o fi putin dar domnul Vlad s-a lins pe bot de luat in brate si alte activitati asemanatoare.
In rest nimic nou. Va rog nu ma puneti sa va dau PM ca mi-e lene... da-ti voi si va raspund, hehe
. Mi-e somnnnnnnnnn
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
Anya20 spune:
Estecri, imi cer scuze. Acum am vazut ca esti din Deva si nu din Bucuresti (cand am scris de medici, eram sigura ca esti din Buc. si nu m-am mai uitat).
Cu siguranta ca si la Deva poti sa gasesti ceva mult mai bun decat dr. in cauza.
Alina
Anya20 spune:
Jadi, ma bucur ca bb e bine. Si eu mi-am propus sa n-o mai ridic pe Anya f des in brate, dar n-am ce face, caci stau toata ziua cu ea.
Alina
mereutac spune:
N-am mai avut cand sa intru pe forum. Joi am fost la control. Totul e bine, am crezut ca imi sare inima afara din piept la ce emotii am avut. Dorctorita in schimb...hmmm, nu o recomand. Am ajuns la ea (Amelia Bot se numeste) pentru ca la medicul meu nu am reusit sa imi fac programare decat pe 13 Decembrie. Foarte expeditiva si repezita, de parca nu ar fi avut timp de mine... si la urma urmei era cabinet privat. In fine, cred ca e important sa ajungi la un medic care e dispus sa-si aloce timp pentru tine, sa te incurajeze si sa iti demosntreze cat de cat preocupare. Dar nu mai conteaza, BB e asezat unde trebuie deci nu-mi fac griji.
De la 6 sapt si 3 zile au inceput si greturile... si tin de dimineata si pana seara. Nu pot sa sper decat ca o sa treaca odata si-odata.
estecri Incearca sa mergi la alt medic, ceea ce scrii tu nu pare decat o citire "chioara" a imaginii date de ecograf. Un medic bun reuseste sa interpreteze imaginea si sa vorbeasca pe limba ta. Eu zic sa nu te stresezi, ca asta nu face bine.
Multa santatate tuturor burticilor!
mereutac
6+
estecri spune:
multumesc mereutac
Abia astept sa ajung joi la eco iar sa vedem ce mai zice si alt doctor. Oricum multumesc tuturor pentru incurajari.
Sper sa fie totul ok
Va pup
sorina 6+
ghinetz spune:
La cate saptamani ati facut ecografie?
De fapt...eu tot nu sunt lamurita cum se calculeaza cate saptamani am? ba gasesc ca de la data UM, ba ca de la dat ovulatiei, deci posibila data a conceptiei. ma lamureste cineva, va rog! Ca sa stiu si eu cate saptamani are bblina.
Oana
DPN - 26 IULIE 2007 si Stefan-Vladimir
- 11 MARTIE 2003
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
http://www.pragmaafterschool.ro