Blugii - noua tinuta de gala

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Moartea mea blugii! Parca m-am nascut in ei.. E adevarat ca vara te cam coci in ei... dar eu am vreo 2 perechi subtiri, plus inca 2 trei-sferturi.
La o tinuta de gala totusi sunt obligata sa renunt.. nu de alta dar sotul la costum si eu in blugi.. nu prea "merge"...

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Si eu am devenit adepta lor..mai ales LEE ...sunt favoritii mei...se potrivesc perfect cu mine, efectiv sunt indragostitta de blugii LEE

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Mi-am luat o pereche de blue jeans care se poarta acum (cel putin pe continentul american...nu stiu in Europa): skinny

http://www.levi.com/canada/en/products/product.asp?p=11503-0221

Imi vin suuuuuupeeer!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelika spune:

caut de ceva vreme un anume croi de blugi:la spate, arata ca un chilot "tanga" ,iar bucile sunt oarecum mai pronuntate -sa nu-ti faca fundul palt-....habar nu am unde pot gasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutzza spune:

blugii sunt o necesitate pt mine
port blugi aproape oriunde
am o prietena care are un magazin de blugi si imi iau cel putin o pereche pe luna st prima atunci cand aduce marfa
,am o gramada de modele acasa dar ma plictisesc f repede de ei,unii nici nu prea i-am purtat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

sg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Imi plac blugii, port blugi, ma simt bine in ei si-mi stau si bine.
DAR..de aici si pana la tinuta de gala e cale lunga!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianas spune:

Blugii tinuta de gala... hmmm... nu cred ca se pot impune ca si tinuta de gala oricat ar fi de glamur! Imi plac si mie blugii la nebunie, sunt tinuta mea de baza, nu ma simt bine in altceva, dar ca si tinuta de gala, categoric NU!

M-am riscat anul trecut si m-am dus la o petrecere la un hotel de 4 stele cu blugi (asortati la niste pantofi foarte eleganti si o bluza finuta) si m-am simtit prost toata noaptea. Am simtit ca-s mai prost imbracata decat femeile care venisera in costumele lor de gala din anii '90!!!

Orice le-ai face, oricum i-ai asorta, blugii vor avea mereu o tenta sport si nu au ce sa caute la o intrunire simandicoasa. Categoric blugii nu-s de gala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karmina76 spune:

Asta da veste.Ador blugii!!!!!!!Ce m-as face fara ei??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianatele spune:

blugii-tinuta de gala?? in nici un caz. eu ii port doar in wkd si in cartier din cauza biroului unde lucrez. da. mi-ar placea sa-i port si la birou dar.... asta e, sunt reguli si pe unele chiar trebuie sa le respectam. si uite asa am ajuns sa-mi fac fuste mulate fara numar, bluze, camasi, dresuri mmmmm, toate ca sa ma simt EU bine. deci a fost si un castig din respectarea regulilor. ca sa nu mai spun de pantofi!

Mergi la inceput