Blugii - noua tinuta de gala

Blugii - noua tinuta de gala | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

Un articol dragut de la Supereva.
http://www.supereva.ro/INFO.ASP?id=1004

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
NOU:www.supereva.ro

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

si mie imi plac la nebunie blugii.Cred ca am cel putin 30 de perechi, dar acum doar cateva mai pot purta, din cauza , dar le voi da repede jos
cat depre blugi ca tinuta de gala, eu am fost la multe nunti cu blugi si sacou, si asta demult.Depinde cum stii sa ii asortezi pe fiecare model sau culoare.
Nu cred ca as mai putea fara ei, mai ales ca prima pereche am primit-o in 84,de la o matusa din germania, erau lee, aveam doar 6 ani, si de atunci port blugii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamy_taty spune:

Intradevar!!Blugii ii poti purta cu foarte multe ocazii..si eu ..undeva la vreo 8-9 perechi de blugi..unuii ii am doar pentru a iesi in park "la joaca"cu copii,unii pentru club,cu paiete si sclipici,..etc..dar cei mai preferati ptr. mine sunt cei cu mai multe floricele de diferite culori pe car ii pot asorta cu usurinta la diferite bluze,plovore,genti si pantofi..i-am facut "rost"facand schimb cu o prietena de a mea

mamy_taty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Channi spune:

Heeeeh... jeansii...
As purta oriunde...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

si eu tot cu blugi...

ex- gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Si mie imi plac tare mult. Daca ar fi posibil as sta numai in ei,comozi, moderni ,ce mai sunt favoriti mei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Io cred ca m-am nascut in blugi! Si daca mor, asa sa fiu ingropata! Si...daca s-o gasi unu' sa ma ia de nevasta, sa stie de pe-acum ca in rochie de blugi ma va duce la altar!

Si blugii merg bine cu bocani soldatesti!

Apropo: giciti cu ce sunt imbracata acum!

Chiar m-am gandit intr-o zi sa fac cumva sa ajung la mormantul inventatorului blugilor: sa-i pun o floare in semn de multumire!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noël spune:

Intr-adevar, ce viata ar fi aia fara jeans!
Imi plac cam toti, dar cel mai mult, imi plac cei drepti si mati, de preferinta bleumarin. Eu ii asortez mai mult cu pantofi/cizme /ghete cu toc.
Vara cu sandale cu toc subtire!
Cam asa ma imbrac si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

Chiar m-am gandit intr-o zi sa fac cumva sa ajung la mormantul inventatorului blugilor: sa-i pun o floare in semn de multumire!

_

Tzuni dc ai nevoie de partener de drum ma ofer cu drag. Numai ca eu o sa iau un buchet imens de flori pt omul ala, ca dc nu era el, eu umblam in "trei litere" gol.

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Iote aci fetele:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by papadie

Iote aci fetele:)

He he he, io chiar Miss Sixty am, d-aia cu manseta roz-bonbon!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput