Blugii - noua tinuta de gala
Raspunsuri - Pagina 4
Ramonika spune:
trebuie sa recunosc ca si eu ador blugii. insa numai pe cei albastri simpli, fara broderii, fara sa fie tratati etc. am avut noroc asta vara de mi-am gasit o astfel de pereche. 
Ramonika
si pisicile Vladutz
Bubulina
Maritza
Fulgushor
NinaR spune:
Ador blugii cei de toate zilele, nelipsiti din garderoba mea. Fetelor unde se mai gasesc blugi de calitate cu talie inalta?
Nina
Allure spune:
Nu orice blue-jean se poate purta la ocazii dar cu siguranta unii pot fi foarte eleganti. In principiu cei inchisi la culoare..
Eu am fost vineri de exemplu la un cocktail party imbracata cu ultima mea achizitie de skinny jeans (cei mai la moda in SUA) plus una bucata top sexi de matase si pantofi cu toc. Am primit multe complimente. Tinuta era foarte asemanatoare cu cea a lui Katie Holmes din linkul de mai jos
http://www.supereva.ro/info.asp?id=1004
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel. ![]()
dienutagraviduta spune:
si mie imi plac blugii, dar nici pe deparate asa de mult ca voua ... ii prefer la cumparaturi, in parc cu copilul si cam atat. a, si la calarie. in rest, mie imi place imbracamintea mai feminina, fustite, rochite, d-astea. chiar si pantaloni, dar de dama. si blugii, eu personal ii prefer pe cei accesorizati mai feminin, nu cei unisex. la comoditate, da au un buchet de flori de la mine.
ca tinuta de gala, insa ... no way ... asta daca "gala" isi pastreaza intelesul original. cand ma gandesc la o tinuta de gala, pe mine ma duce gandul la alte materiale : tafta, satin, brocart, catifele, dantele, voaluri ...
denisabia spune:
La ora actuala toata lumea cauta comoditate si blugii sunt la mare cautare.In garderoba mea predomina jeansii ,am toate culorile simpli, accesorizati si preferatii mei cu model ,care cu un sacou negru elegant merg excelent.Parerea mea ca barbatul va prefera intotdeauna o femeie imbracata intr-o rochie , fusta ,fie ca e casual ,elegant , urban , fiindca hai sa recunoastem asa-i sta bine sa fie feminina.Oricat de bine s-ar asorta blugul , cu un top si niste pantofi bine alesi nu pot inlocui ,poate doar substitui cu succes.
Atentie fetelor cu blugii si hainele in general nu tot ce e la moda iti sta si bine!
speed spune:
aaaaah,ador blugii! si ce bine ca acum poti sa-ti pui si o rochita deasupra si esti si la moda si comoda!![]()
anda141 spune:
quote:
Originally posted by dienutagraviduta
si mie imi plac blugii, dar nici pe deparate asa de mult ca voua ... ii prefer la cumparaturi, in parc cu copilul si cam atat. a, si la calarie. in rest, mie imi place imbracamintea mai feminina, fustite, rochite, d-astea. chiar si pantaloni, dar de dama. si blugii, eu personal ii prefer pe cei accesorizati mai feminin, nu cei unisex. la comoditate, da au un buchet de flori de la mine.
ca tinuta de gala, insa ... no way ... asta daca "gala" isi pastreaza intelesul original. cand ma gandesc la o tinuta de gala, pe mine ma duce gandul la alte materiale : tafta, satin, brocart, catifele, dantele, voaluri ...
poze
dienuta si bebe-luca
De acord cu tine, blugii numai pentur gala nu sunt. Destul c aii purtam peste tot, macar la gala sa fim elegante !! Atunci rochiile unde la mai purtam ??
Sa il ajutam pe Alexandru
XIO spune:
Buni blugii , dar la ziua cuiva , revelion , samd merg pe o tinuta eleganta. In club , oras , samd sunt ok cu accesorii elegante.
Allure, stai chiar in Toronto sau prin imprejurimi?
bb_yasmi spune:
imi place la nebunie combinatie de elegant + blugi. imi place ca pot imbraca o pereche de blugi cu un sacou pana in talie, cu pantofi cu toc si un top sexy!!

aaaaaa si nelipsitele margele, gablontzuri...ca sa fie tinuta completa...![]()