Blugii - noua tinuta de gala
Raspunsuri - Pagina 5
aileene spune:
Si eu sunt innebunita dupa ei :
www.bonprixsecure.com/fr/shop.htm?id=168453295733869399-0-45da07ae&nv=1|1438" target="_blank">jeans ! 
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene...Alexandre...
De ce toti spun ca eu sunt mic doar 7 ani am implinit...(22-sept'99)
amintiri
XIO spune:
Foarte faini , Ayleene!![]()
Eu sunt tare mandra de mine ca in loc sa-mi cumpar o pereche de blugi cu rupturi si cusatori mi-am facut eu.Am luat niste atza folosita la legat borcane de la bunica-mea si m-am pus pe cusut , voi face o poza ca sunt tare draguti.
aileene spune:
quote:
Originally posted by XIO
Foarte faini , Ayleene!
Merci

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene...Alexandre...
De ce toti spun ca eu sunt mic doar 7 ani am implinit...(22-sept'99)
amintiri
lilianasoare spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
imi place la nebunie combinatie de elegant + blugi. imi place ca pot imbraca o pereche de blugi cu un sacou pana in talie, cu pantofi cu toc si un top sexy!!aaaaaa si nelipsitele margele, gablontzuri...ca sa fie tinuta completa...
yeah

Cei care au modele de urmat in familie sunt cei mai bogati mostenitori
alin@ spune:
Si eu sunt indragostita de blugi, ii prefer oricarei alte tinute si ma simt cel mai bine imbracata asa.
Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru
"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"
NEM75 spune:
yees yes yes, merge
si pe mine m-ar interesa cei kare nu aplatizeaza fundul,despre care se vorbea mai sus, pt ka si asa nu is prea dotata
glont10 spune:
Dirigintele meu din liceu, om cu par alb si glume in program de ramaneai pironit, ne zicea ca suntem o clasa de vacari
ca eram toti, evident, imbracati in blugi.Zicea ca luam de bun ce americanii folosesc ca si carpe, ca ei folosesc blugii ca sa se poata tara cu ei prin praf la ferme
, nepasandu-le ca ii strica si noi ii purtam in oras.
ne-a lovit unde ne durea.
Sunt fan 100%blugi, ii multumesc zilnic lui nenea Levi pentru revelatia ce l-a pocnit.
Pantaloni, vestute, geci, fustite
.Niciun alt material nu ma face sa ma simt mai comod.
viana spune:
Prietena mea soseste acasa de Pasti DIN Wasington.M-a intrebat ce blugi sa-mi cumpere.Eu vreau blugi clasici, cu talie inalta caci am burtoi, sa-i pot purta cu o camasa si cravata.Nu stiu daca sa fie drepti sau evazati.Nu mai am idee cum se poarta.Poate ma ajutati voi.
teo1970 spune:
viana,
daca ai burta - blugii cu talie inalta o scot si mai tare in evidenta ; trebuie sa porti blugi cu talie medie (citiva cm sub linia naturala a taliei, sa nu intelegi cu talie joasa/foarte joasa)
NEM75 spune:
eu cred ca cei evazati sunt demodati. se poarta intotdeauna cei clasici,drepti, talie medie, care se pot asorta la orice, si..... pe langa ei, in functie de moda tot felul de zorzonele, incepind de la buzunarele, paiete, lanturi, margele, picturi,,rupturi, bratele, blugi cu fundul la genunchi, sau chiar la aer am vazut mai nou...eu zic ca clasici e cel mai ok.javascript:insertsmilie('
')