FIV in Ungaria 5

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Acum am venit din oras...m-am intalnit cu Zori si cu Auburn am avut o partida de povesti programata si calculata in asa fel incat sa raman eu gravida..sper ca cele doua de mai sus sa fi fost suficiente ca nr. si ca mobilitate incat sa ma lase...Auburn e bine cu....am pus mana pe burtik sa-mi poarte frumos si am si dupa ea..sa raman si eu La Zori sa-i tin pumnii in dumblu exeplar..sau poate triplucu tot cu din burtica mea cand face ea Fiv-ul.

Andicu, Crinutale-am transmis si salutarile voastre...si voi le primiti pe ale lor

Piscum esti??? cum e sa fi vin si eu dupa tine

Ioana nici eu nu am PM..dupa ca te lamusti sa-mi spui si mie

Liana

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Pis si Pussi,.Sa fie cu ochisori la amandoua!

Lianoooo,pe tine nu te smotocii de mult mei darga mea!Uite colea de la mine si de la Rudy
Mei,da de flebetile mele,Laurici si Sheri,mai stie careva ceva????Ca mi-e dor di ele.Transmiteti-le ca le pup si sunt cu gandul la ele!
Alexi22,stai bre cumintica,nu zice nimeni sa nu dai fundu jos din pat dar.....nici de sarit coarda sau elasticul prin casa nu e bine sa te apuci acum.Fii si tu mai puturoasa.Nu ti-e somn?Ca eu in primele 3-4 luni,de la progesteronul injectabil aveam niste somnuriiii de dormeam cate 16-18 ore de nu-mi venea sa cred.
Va pupam la gramada pe toate!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steliana04 spune:

Ioana, am primit PM si ti-am trimis mail.
Fetelor, m-am intalnit astazi cu o "colega de suferinta" si mi-a zis ca a auzit de un vaccin GYNEVAC, care ar faci minuni pentru noi, aspirantele la . Cine stie Ungureste sa ne traduca si noua prin cautare pe google ca cica e foarte, foarte eficient. Colega mea la intreban pe medicul de la Debrecen si spune si el ca este bun. Atunci de ce naiba nu ne spune si noua nimeni. Cine poate obtine informatii de la Szeged, sa ne zica si noua.
Pussi si pis, sa va gaseasca Mosu cu in pintecel.
Crinuta71, nu ne mai spui nimic? Te-a gasit Mosul sau esti foarte ocupata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns profa spune:

andrabirni,

am vorbit ieri cu o cunostinta de-a mea care e cu fiv-ul in derulare la Szeged si mi-a zis ca sotul unei colege de-a ei are azoo si va face ICSI,la Szeged,evident,si ca va costa cam 2500E,asa ca,se poate,dar nu stiu sa-ti dau detalii.si mi-a zis ca se fac si inseminari,si ca si ea a facut 2 dar fara succes,si astea costa cam 150E.Ea merge tot la dr.Zadori,si din cate zicea ea,el stie si franceza.
Despre traducator,mi-a povestit ca sunt 2 tipe care contra 30E vin sa-ti traduca,daca citesti pe postarile mai vechi,o sa gasesti detalii si nr.de telefon[pe la cap. 2-3),dar ca alea lasa anunturi la masinile cu nr.de Romania,asa ca...bafta multa!

Pussi,iti tin pumnii,sa ai mult,mult noroc,si Mos Craciun sa-ti aduca ceea ce-ti doresti tu cel mai mult,iar noua sa ne pui poza unui test cu 2 liniute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

am vorbit cu proaspata Pis..e foarte bine..si tocmai isi invata embrionasii alfabetul...adica sta cuminte in patut si citeste!!!

Pis sper ca nu te-ai suparat pe mine ca am dat raportul

Profa, steliana, deliama bucur ca sunteti alaturi de mine si va multumesc pentru asta...

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Pis si eu sunt alaturi de tine
Sa stai cumintica si sa ai grija de sau din burtik

Pussilina, te pupacesc mult de tot

_
Printesa noastra,Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Pis asa mama sa stai cumintica...daca te prind la calculator vin cu nu ai voie acum..vei avea timp destul 9 luni de acum incolo
legaturoooo io banuiesc cand iti va face ne'a Chivu ET dar tac..tac..da tin pumniiii!!!aaaaa uratooooo uitasi sa le pupi pe Zori si pe Auburn si din partea mea???
Moniiiii ce s'a intamplat mama???par io ca nu sunt bine?ia uitate la mine???? oauuuu vezi cat de bine sunt?
ioana trebuie sa intri la "Profil personal" si vezi ca e pe acolo o rubrica sa iti activezi mesajele private...offf nu mai stiu nici eu asa binee ca sunt aniii..de cand le'am activat
steliana,,crinuta..Mika,,profa,,
aaaaaaa si bun venit zarii pe cineva nou..uitai numelesa'mi fie cu iertare..mama io nu am auzit ..da vaz ca profa auzi..poate gasim pe cineva si ne traduce si aflam mai multe..multa bafta!!!sper sa nu ai nevoie de Fiv si sa ramaii cat mai repede gravidutza..
Delia moamaaa ce'mi place smotoceala..mai vreu..mai vreauu!! da mama scuze ca indraznesc...mataluta nu le cam incurcasi?ca alexia e pe dincolo la Fivoase de capitala
aaaa stai ca o ceti si pe aci..nu'i bai e bine primita
Lachiii si Sherita sunt bineeee..prima sta cumintica acasa departe de net..iar a doua nebuna cum o stiii
cred ca mai uitai pe cineva ..aaa da pe andicu pe care o pupacesc..hai ca va pupacesc pe toate..toate ca dehhh mai uit si io ca am imbatranit mama..am imbatrnit

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

Un fulg pentru seara de Craciun

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

fetele ma puteti ajuta si pe mine sunt in ziua 3 de la ET ma simt f rau sunt balonata ,imi vinee sa vomit si ma dor tare ovarele este normal ?

alexi22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

ete na..vorbesti de lup si lupu la usa
alexi mama io nu am facut asa ca nu stiu prea bine..dar din ce am auzit pe'aci ca am tot ascultat pe la usi io zic sa stai linistita ..sau mai bine maine sa suni dc sa'i spui..te puppp si tin pumnii!!!
Deliaaaaaa revin cu lamuriri..cele Lachi si Sherita vor face testul luni..amandoua tinute de manutza

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

Un fulg pentru seara de Craciun

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana78 spune:

'Neata, gagici !
E interesanta chestia aia cu vaccinul ! Am sa-l intreb pe Zadori, marti; sunt tare curioasa ce va zice...Am sa incerc intre timp sa intru in google, asa cum a zis Steliana , il pe socru-meu sa traduca si va dau de stire !
Liana, Crinuta ati incercat voi sa ma instruiti , dar n-aveti pe cine, ca-s paralela . Am tot butonat pe-acolo si vad ca mi-a aparut un Y si o floare... Ceva tot am ispravit
Pussi, Pis cum va simtiti ? Sa aveti maaaaaare grija de voi si de sau !
Pupici pt toate

Mergi la inceput