FIV in Ungaria 5

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

PIS Hai iubito... azi o sa fi graviduta si asa sa ramai pentru urmatoarele 9 luni, iti doresc de pe acum un BB sanatos si nastere usoara!!! Sa fie DD cu tine azi acolo la ET, sa ai incredere in DD ca o sa faca in asa fel incat sa fie mai bine pt. tine + pt. embrioni + pt. tatic!!!

Zisa Cami sa dea DD sa ne fie bine la toate si sa ne implinim visul!!! In august sa ne tinem BB in brate si sa fim cu totii sanatosi!!!

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Pis tin pumnii azi va fi bineee fatoooo..stai kinistita..unul si bun..ai sa vezi...
hai ca'ti fac galerie...haiiii Pisss..haiiii
si tie legaturoooo tin pumnii stransi..stransi pt azi cand vei suna..
va pupacesc pe toate...fuggg ca am multa treaba azi..
dar pumnii ii tin stransiii!!!stransii!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

Un fulg pentru seara de Craciun

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gyongyig spune:

Va salut
Am urmarit mesajele voastre pentru ca din pacate este un subiect care ma intereseaza si pe mine.Dar inainte de asta mai vreau sa incerc ceva,deoarece problema mea [despre care stiu]este o anexita cronica de care nu reusesc sa scap de citiva ani.Am citit despre un vaccin care se fabrica in Ungaria,si care ar vindeca cu mari sanse infectiile micotice si bacteriene ale vaginului ,uterului ,trompelor si ovarelor,reduce posibilitatea pierderilor de sarcina si a nasterilor premature ,deasemenea mareste reusita fiv cu 50 la suta.Nu este un medicament miraculos insa face adevarate minuni,am citit despre o mamica din Ungaria ,care dupa 10 ani de incercari ,6 inseminari artificiale,5 fiv-uri ,la 8 saptamini dupa terminarea tratamentului a obtinut o sarcina spontana si a dus-o la capat.Si mai sunt multe alte cazuri si marturii pe forumurile unguresti.Am ajuns si la intrebarea mea,daca vreuna dintre voi a fost cumva tratata cu acest vaccin ,va rog mult sa-mi raspunda.Va multumesc ca ma-ti ascultat si va doresc mult succes.

Mergi la inceput

am sunat si am 3 embrioni...maine sun pt. ET, nu stie inca cand il face...mai multi de 2 nu-mi pune

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steliana04 spune:

Ioana78, ti-am scris pe email. Esti foarte draguta.
Pussi si Pis, , sa ramaneti cat mai repede, venim si noi dupa voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

legaturooo e bineeee tin pumniii!!!
steliana
Pis sunt aci cu pumnii stransii..stransii!!!

alooo???alooo? szeghedistelor?? ati luat concediu? hai la prezenta ca mii dor de voi!!!
ileanaaaaa te vaz dupa perdea..hai indrazneste..doar stii cat de mult te iubim!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

Un fulg pentru seara de Craciun

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

steliana, legaturoooooooo ma simt bine...stiu ca avem primii nostrii BB...nu stiu ce o sa simt cand o sa fiu gravida ...sau cand o sa nasc...dar acum sunt deja fericita!!!

Pis sunt cu gandul la tine!!!

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana78 spune:

Pussi, Pis Ce mai, sunteti gravidute ! Sa aveti mare grija de voi si de
Steliana Imi pare tare rau , dar n-am primit mesajul... Nu stiu ce s-a intamplat. Mu ma prea pricep la calculatoare, am tot incercat sa vad daca poti sa obtii adresa mea, eu n-an stiut pe unde sa intru Am sa incerc sa iti trimit adresa mea ! Ma bag la PM sa vad daca reusesc ! Daca nu intru iar pe forum. Sa ma anunti daca ai primit adresa corecta, bine ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana78 spune:

Steliana ti-am trimis PM !
Fetelor, cum sa-mi fac si eu PM ? La mine nu apare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Cami,Liana,sunte-ti bine?
,MONI

Mergi la inceput