FIV in Ungaria 5
Raspunsuri - Pagina 18
Pis spune:
Andicu La multi ani ! sa fii sanatoasa, sa-ti dea DD un bebic sanatos si cuminte si tot ce-ti doresti tu sa se implineasca .
Pis
Mi-Ka spune:
andicutule si pentru toate celelalte andree, va doresc un sincer LA MULTI ANI, sa dea DD sa va implineasca visele la fiecare dintre voi!!!
andicule, tu sa ai parte de o sarcina usoara, fara probleme si de un sanatos, frumos, destept....si cu bani
liano30, tinem pumnii
pussilina
_
Printesa noastra,Alexia
crinuta71 spune:
Monica, Zori va multumesc de urari.
ZoRi ti-am trimis e-mail zilele trecute. Ai primit ce ti-am trimis?
Andicu si celelalte Andree, ca doresc LA MULTI ANI!
poze
pussi spune:
Saluti... sunt Z7 de stimulare, 7 foliculi... 2 peste 10, 2 peste 9, 2 peste 8 si ultimul de 7.9.........endometrul de 10.10...sambata merg din nou... si marti pe 5 am punctia. In tratament merg numai pe gonal ..150/zi..nu stiu unitatea. suprefactul l-am intrerupt in Z5 si merional nu am primit deloc.
La clinica m-am intalnit cu PIs si Liana...Pisse grabea sa mearga la pensiune...ii vine sotul azi ...nu mai continui ... despre probatul patului..cu Liana am stat mai mult de pove..e racita saraca.
Crinuta, andicu, Zori, Ioana, Zisa Cami mersi pentru sustinere.. oricum acum sunt bine.. o sa am BB in august 2007
PUSSI
Pis spune:
Pussi ce faci iubita ...ma dai de gol cu patu? sa stii ca patu este bun ...eu am respectat numai sfaturile dr.
La ce ora ai programare sambata??? Poate mai bag un nas pe la tine...
Am sperat sa fim "colege" de suferinta luni la punctie...dar poate e mai bine asa tu tii pumnii stansi luni si eu tin pumnii stansi marti
Pis
pussi spune:
PIS nu te-am dat de gol...lucrurile la mine decurg normal..adica cu o zi dupa tine..la fel si punctia... cu data nasterii te-ai hotarat??? sa stiu ca a mae e ziua urmatoare nu vreu pe 30 august...
Programarea e la ora 9 ora lor... dimineata..
PUSSI
internet spune:
Pussi, Pis ma bucur pentru voi, va tin pumnii sa fie totul bine . Va pup
Tia si Daria
pussi spune:
Tia multumim frumos Liana are aceeasi traducatoare ca is tine... cea bruneta.. si te-am pomenit azi la clinica...O sa fie bine... probabil o sa ma cunosti in 2007 ...si o sa cunosti o
PUSSI
crinuta71 spune:
Pussi, Pis, Liana va tin pumnii sa reusiti toate.
Pis am sa-ti tin pumnii pe luni sa vii cu vesti bune.
pentru toate
poze