FIV in Ungaria 5
Raspunsuri - Pagina 10
Liana30 spune:
Cami La multi multi ani fericiti impreuna!!
Steliana "La multi ani!!"
andicu multumesc din tot sufletul...
crinuta cred ca o sa te sun zilele astea..am racit..sunt cobza..nu mai stiu ce sa iau si ce sa fac??deja sunt ingrijorata!!!sper din tot sufletul sa scap si sa nu cumva sa se amane iar..iar...offffff
ZoRi te puppppp..
Pis pe 30 pe la ora 10.30 o sa ma vezi prin fata clinicii cum vorbesc singura..strig..pis..pis..pis..
legaturoooo daca berbantu nu va fi obosit..o sa'l rog sa ne oprim macar 10 min ca sa te vaz..
ioana multa bafta pe 11..eu nu cred ca voi mai fi acolo..
Auburn.Mika..Leliuta
internet tu nu mai zici nika?
ileanaaaaaaaaaaaaaaa si asa sunt ragusita!!!vrei sa raman fara glas??
mirabela
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
Un fulg pentru seara de Craciun
"Nimic nu-i imposibil!"
pussi spune:
ZisaCami, Pis va tin pumnii stransi..nu mai fac nimic azi!!!!
Eu azi sarbatoresc 5 saptamani fara fumat!!!
PUSSI
Liana30 spune:
oauuu bravooo legaturoooo..
tin si io pumnii stransii..stransiiii!!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
Un fulg pentru seara de Craciun
"Nimic nu-i imposibil!"
zisaCami spune:
Ziua 11 de la ET:
Beta HCG = 46,82 mUI/ml
Progesteron = 16,04 ng/ml ( interval de referinta 10,25 - 44 ng / ml )
Estradiol = 191 pg/ml ( interval de referinta 215 - 4300 pg/ml ) - estradiolul ma ingrijoreaza - e un pic sub limita.
Revin imediat ce-mi revin!
Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!
pussi spune:
FELICITARI!!! SARCINA USOARA!!!! BEBE SANATOS!!!! SI NASTERE CUM VREI TU ..NUMAI SA FITI BINE AMANDOI .... TOTI TREI!!! si vezi cum tragi cu piciorul ca trebuie sa ma agat si eu de el
PUSSI
andicu spune:
Doamne ce ma bucur pt Cami! bravo! felicitari inca o data si aici!
Fetelor, multa bafta!
Pis, sa vii cu vesti bune azi!
Liana, multa sanatate! fa-te repede bine! poti sa iei Oscillococcinum, e homeopat si merge luat si in sarcina! si sa stii ca e bun, are efect rapid in caz de raceala si gripa!
Pussi, cand mergi la eco ?
Andreea 7+
Punctuletzul meu
Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!
pussi spune:
Andicu maine merg la eco... stiu ca tie la primul eco nu ti-a zis nimic, m-am gandit ca daca nici mie nu-mi zice nimic atunci o sa merg maine seara la dr. meu din Tm la eco macar sa-mi zica cati sunt si de ce dimensiuni.. si endometru..
Dupa ET, tot am vrut sa va intreb ce inseamna acel fara efort... nu am voie sa duc de ex. 5 kg??? cate kg? in rest stiu nu fac nimic decat incet.. fara sport...
PUSSI
pussi spune:
Pis cum esti??? vreau sa stiu
Legaturooooo multe ceaiuri + supa calda... hai ca treci tu peste raceala asta
PUSSI
andicu spune:
Pussi, dupa ET eu nici sticla de 2l nu prea am ridicat-o. Nu am stat mult in picioare, nu am facut mancare decat de vreo 2 ori , de fapt, n-am prea facut nimic! am stat in pat, ridicata pe perne sau culcata, sau la marginea patului, mai faceam ture pana la baie sau la bucatarie, am citit, m-am uitat la TV si atat. Infara de mese, pe care le luam ca tot omul pe scaun, in bucatarie ( mai putin in primele 48 ore cand mancam in pat, imi aducea sotul), am stat mai mult in pat. Nu stiu, poate ca am exagerat, a fost coincidenta sau nu, dar acum a mers.
Pe de alta parte, e o fata care a facut cu 2 zile ET inaintea mea la Zadori, si era prietena cu prietena gazdei, a reusit si ea ,din prima, si a stat in pat doar in primele 3 zile! a avut concediu, dar s-a plimbat, s-a dus in vizite, a iesit din casa...nu prea a avut mare grija! tu faci cum crezi ca e mai bine, in asa fel incat, la sfarsit, sa fii cu constiinta impacata.
Andreea 7+
Punctuletzul meu
Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!
pussi spune:
Andicu am sa stau... clar... trebuie sa te urmez cu mancarea o sa fie o problema... ca nu ma de gand sa mananc numai cartofi pai... dar o sa ne descurcam noi
PUSSI