Cirese de Mai-Iunie 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Bine-ati vevit in livada Cerasala si ciresica Maia -Alessia.
Numai bine pe 19 mai locul era gol in lista ,asa ca-l ocupati voi.

Ildi

Mergi la inceput

quote:
Trimise - 21/11/2006 : 18:03:57
--------------------------------------------------------------------------------

Inca ceva, voi branzica i-o combinati cu piureul de legume sau fructe , nu? Nu i-o dati goala!

Eu de Seby (27 aprilie 2006)

Poze mami, tati si Seby

Erik Sebastian

Branza eu i-am dat-o cu banana ,2 zile i-am dat pana acum . Chiar m-am gandit si eu cu ce s-ar mai putea combina?

Mergi la inceput

quote:
Trimise - 21/11/2006 : 19:02:33
--------------------------------------------------------------------------------

Hai sa ma laud si eu! M-am muls 60 ml si i-am facut cu Milupa, orez porumb si tapioca si le-a ras! Si inca in viteza maxima! Nu stiu daca i-au placut in mod deosebit cerealele mai mult decat cele de la Nestle sau Humana sau pozitia: i-am dat tinand-o in brate si cu lingurita de metal. Asa i-am dat si supa la pranz si a devorat-o. Oh, de-ar tine-o tot asa!

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas) & Timeea (18.05.2006)

TIMI tine-o tot asa .Se pare ca cu lingurita de inox e mai gustoasa mancarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Amonar cum i-ai facut broccoli? Am uitat sa te intreb..Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

ildi eu i-am mai pus si in piureul de legume.Luana incerc si eu maine cu usturoiul sa vedem cum reactioneaza, poate il accepta asa.Mersi frumos! Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

Hmmmmm, nu e chiar liber pe 19 mai - suntem si noi acolo, dar mai primim si alte ciresici, uite o pentru ciresica nou-venita.

Wapi
Stefanita (19 mai 2006) http://good-times.webshots.com/album/554873877UjOwYh

Mergi la inceput

Ama chiar acum vroiam sa o intreb si eu pe Amonar de broccoli ,ca tot citesc din urma si pana sa raspund uit .

Luana sper sa nu te superi ca-ti spun ,dar cu kiwi cred c-ar mai trebiu sa astepti ,eventual sa-i scoti semintele (eu si la banana scot mijlocul ala cu seminte),pt ca poate nu face acum alergie dar cu timpul poate da . Si-ti spun de ce te sfatuiesc asta pt ca stiu din proprie experienta ce nashpa e sa nu poti manca o gramada de alimente ca te umbli de urticarie( ca piscatura de tantar si te manca ca naiba) . Eu de exemplu nu pot manca capsuni , oua , ciocolata (cacao) la toate fac alergi. Dar sa sti ca nu tot timpul imi iese urticarie (deci mai imi permit foarte foarte rar sa mananc cu riscul ca o saptamana ori voi fi plina de bube ori de data asta am scapat). Am inteles ca ficatul face figurile astea ,dar nu am nimic la ficat nu sunt bolnava ,dar bubele ies depinde de cat de solicitat a fost ficatul in perioada respectiva cu alte mancaruri ,si cand numai suporta erupe. Sper ca nu te superi ,nu incerc sa te lamuresc ,doar ti-am descris situatia mea .

Mergi la inceput

quote:
Trimise - 21/11/2006 : 22:57:34

Hmmmmm, nu e chiar liber pe 19 mai - suntem si noi acolo, dar mai primim si alte ciresici, uite o pentru ciresica nou-venita.

Wapi
Stefanita (19 mai 2006) http://good-times.webshots.com/album/554873877UjOwYh

Imi cer scuze de greseala pe 20 mai nu avem pe nimeni ,sunt aiurita ,scuze inca odata . dulce lui Stefanita ca sa nu se supere pe mine .

Mergi la inceput

Ildi eu am alergie la smanata si tot la fel, ma umplu de bubite din alea Eu ii dau banana de cand am inceput diversificarea, dar tot la fel, ii scot mijlocul cu seminte.Unii cand le spun ma intreaba mirati: da banana are seminte?Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Sugestie de papa pt bbei:Orez cu mere coapte
de la 4 luni, bun si pentru copiii cu probleme stomacale
Se pune apa la fiert intr-un ibric. Cand fierbe se pune orezul (cam o mana) si se fierbe bine, pana 'infloreste'. Se aleg doua mere mari, se spala, se sterg de apa si se pun intr-o tavita la cuptor, la foc potrivit. Dupa ce s-au copt se alege miezul, se paseaza cu furculita si se amesteca cu orezul fiert si scurs de apa.
Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput