Cirese de Mai-Iunie 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 6
ama_kaly spune:
Exact doroti, sa nu te superi pe noi,Si eu eram nedumerita de ce ai trecut, credeam ca ai incurcat sau inteles gresit, dar dupa aia m-am prins ca tu ai trecut bine numai ca noi nu stim ce inseamna.
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
26octombrie spune:
ellax, ama, io stiu ca nici nu e bine sa punem fular, e o cloaca de microbi, unde mai pui ca se umezeste de la saliva si ramane asa. nu stiu ce sa zic, eu am decis pas la fular, le-am dat pe toate cele primite.
doroti, ma bucur ca iti mai fac si eu cate o bucurie mica, dupa cata munca faci matale cu listuta. ce sa zic, mie mi-e deja aproape imposibil da citesc ce scrieti, asa ca ma gandesc cu admiratie si uimire la povestea cu listuta. avem, la 6 luni fix 8,5kg si ...73 cm. yuppi!
dinti nu posedam inca, tot pe hold.
in fund stam
de bombanit bombanim all day long.
de papam papam un teanc de chestii. printre noutati ar fi iaurtul, ce nu ne-a placut initial, da cu bananaaaa....
usturoiul ramane o constanta, parfumeaza papa si ne place.
ramona, sarumana de lista aia minune. intrebare: aia e pentru bebei sau e lista cu legumele minune in general? adica dam la bebei tot ce-i acolo? si mazare?
noi papam conopida la greu, si aia e cu parfumatul, ca are o aroma nemaipomenita.
pireul de legume e cam yukk. daca apare si dovleacul in el atunci fie, treaca mearga.
am si eu o intrebare: fiica-mea, cu care m-am tot umflat in pene ca vai, ce copil cuminte e, cum doarme ea de la o luna jumate de seara, de pe la 9, pana dimineata la 8.. s-a deochiat. adicatelea: de fo trei saptamani e teroare!!! se trezeste de circa 10 ori pe noapte, isi pierde suzeta (de care nu a avut niciodata nevoie cand doarme), face scandal sa vina ...tata (ca ma-sa e mai nesimtita si a avut prezenta de spirit sa evite locul din pat cel mai apropiat de copil...), da mi-e mila de barbatu-meu, ca dimineata e zombi. culmea e ca, atunci cand a fost in delegatie 4 zile fiica-mea nu s-a trezit deloc (sau sunt eu mai surda decat ma stiu si o fi vazut ca n-are spor si a adormit la loc; glumesc, as fi auzit :-))
intrebarea era: mai trece si altcineva prin asta?? mai dureaza mult??
noi stam afara cam trei ore, zilnic. avem schimburi, mancare, jucarii, carte (pentru mine cartea, pentru fiica-mea schimburile, nu confundati!!)
nu mai stiu ce voiam sa zic..
a, am luat un carut de la cora, la uimitorul pret de... 29,99ron. lonis parca. e minunat pentru cat a fost, mie imi trebuia ca alternativa, cand nu merge liftul, cand iau un taxi, drumuri scurte etc. sunt incantata.
stie cineva o reteta de biscuiti de casa pentru copii?!
cerasela, bine ai venit!
aa, mi-am amintit. ce minune credeti ca a mancat hora alaltaieri, de m-am crucit? i-am facut de papa, am gustat si am decretat ca n-are cum sa-i placa, era peste masura de acru. si, zic, hai sa incerc, macar sa stiu ca am facut-o si pe asta si pe urma ma duc sa dreg.. i-am dat sa guste si a facut o gura maaaaaare... mi=a mancat peste 200, mi-era teama sa nu plezneasca!!! asadar: am fiert orez, bine. apoi l-am amestecat cu 4 (PATRU) kiwi, da din alea verzi, tari, ca nu prea iau coapte, plus una para, cruda, pasata cu tot maclavaisu aista. era ..agurida, da tare i-a placut. m-am crucit. cine mai intelege gusturile copilului?! e, eu kiwi il dau ca atare, nu scot nici un sambure, nimic. imi propusesem io, da i-am dat prima data cu totul si, daca n-a avut nimic, la ce sa mai curat de samburi?
papa, mi-e dor de matale, ai plecat in lume?! 
cand oi avea nitel timp imi schimb si io semnatura, ca vine primavara peste mirosul meu de toamna...
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)
ama_kaly spune:
Luana nici pe mine nu ma tenta fularul, cel putin nu de pus la gura.
Cum ii dai usturoiul ca i-as da si eu?
Si da..si noi trecem prin aceeasi teroare cu trezitul noaptea de ..vreo 3luni asa ca ne-am obisnuit.
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
camelia.t spune:
Luana daca tot vorbesti de semnatura, eu insist: pune si niste poze mai din zilele noastre cu balerina!
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO
26octombrie spune:
puiudana, io stiu tot asa, de la niste prieteni, ca o problema a piciorushelor/soldurilor se regaseste in cutele asimetrice, insa cutele asimetrice nu inseamna, de cele mai multe ori, nimic. deci reciproca nu e valabila!
camelia, 
dianaR, io am crescut pe langa noi un adevarat dracushor, asa-mi place sa vad fetze buimace cand aud ca mancam usturoi da nu portocale (de exemplu).. iar maniera in care iesim noi din casa, hora si prietena ei daria, de un an, trezeste uluire, ca si ma-sa e la fel de deranjata ca mine cu imbracatu'. in ceea ce priveste mofturile, io as incerca sa depistez ce-i place mai mult si as pune in toate mesele cate putin din acel aliment. spun prostii?
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)
26octombrie spune:
camelia, pun, pun, asta seara asta fac!!
ama, sunt doua variante: eu bag legumele in blender si adaug si jumatate de catel de ustoroi (eventual un sfert la inceput), dupa care mixez totul. nu e iute absolut deloc, ramane doar parfumul (daca sunt persoane ce nu suporta usturoiul scuze, mie imi place si consider ca e chiar parfumat, in mancare); daca nu ii place asa poti incerca sa il bagi oleaca la cuptor, pana devine usor translucid.
anyway, in conditiile in care toate vasele sunt spalate cu apa de la robinet usturoiul tine giardia departe!!!
ma simt mai bine ca nu-s singura cu copil noctambul, da ne-or mai tine mult????
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
io tot cresc
camelia.t spune:
quote:
Originally posted by 26octombrie
ma simt mai bine ca nu-s singura cu copil noctambul, da ne-or mai tine mult????
Luana siHora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
io tot cresc
Luana nu vreau sa te descurajez, dar faza asta la mine a tinut pana pe la 2 ani cu cel mare. Asta mic e un somnoros de numa.Mi-am facut norma cu primul....asa ca mult succes la cine vrea bb nr.2.
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO
LYLY809 spune:
Luana, abia acum ii vin lui Alexandru bandanele... ii pun seara, dupa baie, cate una, mai ales din cele rosii... e haios rau Dulcetzica cu asa ceva pe scafarliutza
N-am reusit sa mai slabesc, dar nici nu ma ingras. Mananc ce vreau si cand vreau. Si cat vreau...
Dar, cand o sa termin cu alaptatuuul...
Noi nu avem progrese, suntem puturosei rau! Abia ridica din fundulet si se impinge inainte cand sta pe burtica. Am mai introdus in "repertoriu" expresia "gli-gli" intrucat s-a repetat de mai multe ori. Modest... dar radem mai tot timpul, viata de zi cu zi este o continua distractie pentru noi

Nici de mancat nu prea mancam dar suntem in grafic cu greutatea.
That's all.
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
shoricutza spune:
Dana felicitari ptr dintoc!!!
Gabi daca zici ca-i ciuperca ar trebui sa te duci la dermatolog ca altfel e cam greu sa scapi de ea si se mai si intinde rau daca nu intervi mai repede. Trebuie sa-i dai cu un antimicotic ceva ...
angelica_g spune:
Shoricutza, Dana, felicitari pt dintzoasele cireshele!
Cerasela, bun venit! Trebuie sa revii cu date amanuntite!
Arleena, pai tocmai de aceea spuneam ca stiti voi unde bat...
Luana, totusi cred ca de vina sunt dintisorii... Ne inscriem si noi in clubul nedormicoaselor cirese.
Numai bine!