Cirese de Mai-Iunie 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Hai sa ma laud si eu! M-am muls 60 ml si i-am facut cu Milupa, orez porumb si tapioca si le-a ras! Si inca in viteza maxima! Nu stiu daca i-au placut in mod deosebit cerealele mai mult decat cele de la Nestle sau Humana sau pozitia: i-am dat tinand-o in brate si cu lingurita de metal. Asa i-am dat si supa la pranz si a devorat-o. Oh, de-ar tine-o tot asa!

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

quote:
Originally posted by cerasela72

Salut fetelor!Sunt si eu mamica unei cirese din 19 mai2006-Maia Alessia.Vrem sa aparem si noi pe listuta voastra!cum procedam?

Bine ati venit si sedere placuta!Va asteptam cu detalii!

Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186c913b8eeeef8c64af1e" target="_blank">Sa ma prezint...montaj

Mergi la inceput

M-am mai uitat pe progrese, si ultima rubrica nu stiu ce inseamna: TAPUSELE TAPUSELE
SEBY (AMA_KALY) - 6luni

Ama, poate ma lamuresti tu ca Doroti a plecat acasa... Hai nu ma lasa sa mor de curiozitate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Nici eu nu stiu ce inseamna "tapusele", eu i-am zis lu' doroti sa treaca la progrese ca sebastian bate din palme, cred ca asta inseamna!Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Fetelor,multumim pt felicitari!
Magda,eu i-am zis pediatrei ca ii dau para si dovleac copt si mi-a zis ca,daca nu il doare burtica si ii merge bine cu ele,e ok.Asa ca eu ii dau!Bananele,lui Andrei nu ii plac.Daca ii pun in fructe sau ii dau cereale cu banane,le scuipa.
Ama,eu branzica ii pun in fructe.Si poti sa ii dai iaurt ,nu ii face nimic.dar galbenus de ou cand ii dai?
Doroti,te rog sa nu te superi pe mine,dar ce inseamna noul progres trecut de tine,ca nu inteleg! si sa nu te superi!

poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186c913b8eeeef8c64af1e" target="_blank">Sa ma prezint...montaj

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ama_kaly

Nici eu nu stiu ce inseamna "tapusele", eu i-am zis lu' doroti sa treaca la progrese ca sebastian bate din palme o data cu tine, cred ca asta!

Eu de Seby (27 aprilie 2006)

Poze mami, tati si Seby

Erik Sebastian

adica un fel de bravo, bravo!

Mergi la inceput

Adica "TAPUSELE TAPUSELE?

poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

M-am distrat!
Adica sunt extraterestra, dar ma potrivesc manusha pe planeta DC
Eu ii zic pediatrei ce mananca , pentru ca asa mi se pare corect

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"

Nic cel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Dana ou mi-a zis pediatra sa ii dau de la 7 luni.Si abia dupa aia ficat.De iaurt am uitat sa intreb, de aia va intreb pe voi daca sa ii dau sau nu.Noul progres, cum i-am zis si Dianei, cred ca inseamna "bate din palme" ca eu asta i-am zis lu' doroti sa treaca!Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by puiudana2004

Adica "TAPUSELE TAPUSELE?

poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

Dana, uite mai sus ca tocmai ce ne-am lamurit ce inseamna eu cu Ama.

Doroti, sa nu te superi, noi te iubim si iubim si dulcele grai moldovenesc!

Mergi la inceput