Cirese de Mai-Iunie 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns neda spune:

Fetelor- va multumesc pt felicitari.

Voi deja le dati carnita?.Mie mi-e frica inca sa-i dau, nici nu stiu ce sa fac.Acum am o alta nedumerire-iaurt le dati bb-lor?Stiu ca lactatele sunt cam interzise aici pina la 1an , dar parca as incerca sa-i sau iaurt pt bebei.De luat l-am luat deja , dar parca mi-e frica.Voi ce ziceti?

Diana79-m-a amuzat ca fetita ta nu poarta scutece noaptea.Nu am ami auzit asa ceva.Dar cum ti-a venit ideea sa o lasi fara scutec?
Totusi eu stiam ca e bine ca bb-ii sa urineze mult desi al meu nu o face.Cantitatea mica de urina poate insemna si o deshidratare.Dar in cazul fetei tale nu e cazul ca se pare ca papa foarte bine.

Neda si Mihaitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Diana79 ce bine ca o poti rasfata pe Nicole fara enervantul scutec. Sa incerc si eu cu al meu bb? Sau o sa ma trezesc ca face patutul varza?? Catalin mai bea si noaptea laptic deci ar fi posibil pishu...

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)
POZE CU PUI MIC SI IUBIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Tocmai l-am laudat ca mananca mai bine si acum dupa 10 lingurite n-a mai vrut.Eu ii dau numai pui de tzara, nu i-am dat de cumparat.Fierb mai mult la ei si sunt mai slabi, dar stiu sigur ca n-au hormoni in ei sau altele.Carne am inceput sa ii dau de acum 2saptamani, deci de la 6 luni jumate.
Iaurt vreau sa ii dau azi, sa vedem cum va reactiona!
Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Inca ceva, voi branzica i-o combinati cu piureul de legume sau fructe , nu? Nu i-o dati goala!Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

RoxanaClaudiaeu ii coc marul si para in folie de aluminiu si apoi i le pasez + o masura cereale si gata (daca este prea gros ii diluez cu apa plata fiarta si racita).
[bVivighe][/b] Marcu ne-a dat o schema pentru el si trebuie cate doua masuri de cereale la masa de lapte sau de fructe - eu i le introduc treptat.

Wapi
Stefanita (19 mai 2006) http://good-times.webshots.com/album/554873877UjOwYh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Cati pediatriiatatea pareri... Pai para de ce sa nu-i dai, mai ales acum in plina iarna? Fructele exotice dau alergii, cele din turcia sunt fade asa ca ramane marul si para. Vladut manca mar de parca manca cuie, cand i-am dat para a cerut mai mult, de ce nu i-as fi dat? Borcanasele nici sa nu le vada...
Nici eu nu le zic pediatrei cu med de fam nimic de meniul lui Timeea, probabil s-ar cruci.
Oricum sa ma mai scuteasca. Schemele astea is ptr pruncii mancaciosi ce nu refuza nimic, dar cand ai prunci ca ai mei deja orice schema e permisa, numai sa manance!

Cerasela, bine ai venit!

Vivi, deci asa sta treaba! M-am mai linistit!

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Ama, poate sunt eu superstitioasa, dar de cate ori mi-am laudat copilul ca mananca sau ca doarme, de a doua zi facea pe dos. Asa ca m-am invatat sa tac malc si sa zic ca e ok.
Iar branzica i-o dau mixata cu banana.

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Vivi, Ingridutzul tau cu limba scoasa este o nebunie de copil. S-a amuzat pana si sotul meu cand a vazut poza, el, care-i un posac din fire si nu rade decat daca rade Alexandru...
Magghy, ce chestie cu para, si mie mi-a zis doc sa nu-i dau si i-am retezat-o foarte scurt: are alta sugestie pentru a-l scapa pe bebelus de constipatie? Nu. Mi-a recomandat debridat care NU I-A facut nimic. In cartea Caprarilor scrie ca nu-s recomandate inca: kiwi, fragi,capsuni. Ce au perele, ma rog? Nu-i inteleg pe doctorii astia. Cat despre dovleac, iar nu vad care-i baiul.Copilului i-a placut, ceea ce nu pot spune despre mere.De la portocala a facut alergie. De la morcov s-a constipat. Nu-ti zic de banane... Pai eu atunci ce-i dau? Aia nu, aia nu. Sa-mi dea un motiv serios sa nu-i dau para...
Azi a mancat Alexandru o jumatate de para maaare, facuta piure, cu lingurita. Poate ca sunt prea dulci... ei si ce, au un continut mai mare de fructoza.

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

cocutica gata, nu-l mai laud de acum. A mai macat acum inca vreo 20 de lingurite, oricum ma delar multumita fata de datile cand dupa 2 lingurite incepea sa planga si nu mai deschidea gura.Am uitat sa pun ceapa in piureurile pe care le-a mancat mai bine, sa fie asta cauza? Da oricum nu i-o pasam..o sa ii pun maine iar ceapa sa vad daca mai mananca la fel.Voi le dati sucuri? Eu de cand i-am bagat mancarea solida, ii dau apa dupa fiecare masa.Doar de 2 ori i-am dat suc: o data hipp ca era constipat cu piersici si ananas parca si alta data i-am facut eu acasa suc de mere si nu i-a placut.Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by magghyc

Feetelor,
ce parere au pediatrii vostri ca le dati bebelusilor dovleac copt sau para coapta?

Ca dr. Marcu a ramas socata cand i-am zis, mi-a spus ca e pt prima oara in viatza ei cand aude de copil care sa manance dovleac copt si para coapta la 6 luni!!(nota bene: suntem asa de ciudati, ca stie fiecare vizita a noastra la cabinet, ne-a si relatat ultimile trei, m-am amuzat foarte tare, dar m-am simtit un pic extraterestra...asa cumva...

NU am facut vaccinul, ne-a amanat pana sambata...

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"

Nic cel Mic

Sigur ca esti o ciudata

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput