Cirese de Mai-Iunie 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

magg eu nici nu i-am spus ca si a mea se minuneaza Si nu numai ea, toata lumea care aude.Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Ama,
Ok, am inteles...
Eu o sa continui sa o sochez si sa ii spun...
Pupam dulce baiatul si cerealele,

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"

Nic cel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

quote:
Originally posted by cerasela72

Salut fetelor!Sunt si eu mamica unei cirese din 19 mai2006-Maia Alessia.Vrem sa aparem si noi pe listuta voastra!cum procedam?

Bine ai venit!Da-ne datele tale si doroti te va trece pe listuta!Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Fetelor nu stiu daca v-am spus dar a mea printesa nu poarta pampers noaptea si de multe ori nu face pisu deloc pana la 6 dimineata cand are pamapersul pus, il pun pe la 5-6 cam asa. MAi face si piusu dar nu mai mult de 1, 2 ori max si o schimb, se intampla mai rar.
Este confortabil pt ea, ii place tare mult sa doarma asa.

Diana ma bucur ca si tie iti plac pampers si Nicole poarta tot 3 dar i-am luat deja 4 urmatoarele.

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Originally posted by cerasela72

Salut fetelor!Sunt si eu mamica unei cirese din 19 mai2006-Maia Alessia.Vrem sa aparem si noi pe listuta voastra!cum procedam?

Bun venit Cerasela.Sedere cat mai placuta in livada cu cirese.Spune-ne mai multe despre tine si cireasa din dotare.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Eh...Diana...asa bine mananca atunci cand nu e in greva...adik are momente in care nu vrea altceva decat lapte da macar pe ala il papa de rupe.A avut o saptamana in care m-a umplut de nervi dar am dat fuga la dr.Spock si am citit acolo ca de fapt tre' sa fi indiferent cand ii dai sa manance,nici sa nu-l certzi,dar nici sa-l lauzi...sa nu te cramponezi atat...si chiar s-a nimerit sa am niste conversatzii lungi cu sotzul fix cand ii dadeam ei de mancare asa ca n-am bagat-o in seama deloc...si sa vezi ce a mancat...si de vo 3 zile mananca dupa schema de mai sus.

Mag...si mie mi-a zis Marcu sa-i dau pere mai tarziu...io ce-i drept nu-i fac eu pere ca habar n-am care e soiul ala bun...ii dau de la Hipp toate borcanelele cu fructe pe care scrie 4 luni...sunt si cu pere si cu piersici...unul e cu tot soiul de fructe altul cu afine...daca pe ele scrie de la 4 luni de ce nu i-as da?Oricum mar cu banana nu vrea sa mai vada in fata ochilor asa ca n-am alternativa.O sa incerc sa-i mai pun banana pe langa ce e in borcanel ca sa fie cantitatea mai mare...borcanelul n-are decat 125 gr.

POZE
Filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

Maghyy si pe mine m-a intrebat Marcu de ce ii dau para, si i-am spus ca i-am dat-o pentru constipatie si a zis ca pentru asta e ok, daca nu e bine mai tarziu.
Vivighe m-am mai linistit cand am vazut cat mananca Ingrid, ca Stefanita mananca si cate 260 ml odata (3 mese de lapte) + 170ml supa crema + 200g/ml piure de fructe cu o masura de cereale. Si in lapte ii pun cate o masura de cereale, de maine trebuie sa-i pun cate doua. Mie mi-e frica sa nu manance prea mult - ca nu se opreste decat atunci cand e "cimpoi". Doar la supa se opreste ceva mai devreme
Ma duc sa-i prepar deliciul din mere si pere coapte.

Wapi
Stefanita (19 mai 2006) http://good-times.webshots.com/album/554873877UjOwYh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Wapi...de ce-i pui 2 masuri de cereale de maine?

POZE
Filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

vivighe multumesc pt cantitati !

al meu papa in jur de 850 ml / zi in total de papa si are 6 mese. Ieri a papat chiar 920 ml, dar asta pt ca la ultima masa i-am dat cereale in biberon si a mancat 200 ml. Eu nu as vrea insa sa-i dau asa multe cereale ( ii mai dau si pe la 8 dimineata ca nu prea papa mult lapte si ce ramane amestec cu cereale ) pt ca nu vreau sa-l ingras din fainoase...dar nu stiu ce sa-i fac cu laptele asta...

Ellax si al meu face urat de tot cand il imbrac de iesit afara, caciula i-o pun chhiar cand iesim pe usa ca e scandal mare, si isi tot suceste capul si se suceste si caciula...

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Wapi vreau si eu reteta deliciului tau. Eu am dat lui Catalin mai mult frcute din borcanele, dar am incercat si acasa diverse retete de fructe. Si para ii tot dau ca e constipat dein auza fierului. pot sa o coc? Trebuie musai para romaneasca, pt ca eu chiar nu gasesc...

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)
POZE CU PUI MIC SI IUBIT

Mergi la inceput