LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (99)
Raspunsuri - Pagina 7
anda77 spune:
Ii inmanez azi bonei o punga de diverse chestii bebelusesti, pentru cumnata ei insarcinata. Ea, vizibil incurcata, imi spune:" Cum sa zic, bogdaproste, sa fie pentru sufletul lui pe lumea ailalta" si arata cu capul catre nichita!
Am crezut ca o pleznesc!
Io cre'ca e tembela, ca sa nu zic altceva...
Am batut in lemn, i-am zis sa nu mai zica niciodata asa ceva, voi ati auzit sa zici bodaproste pentru un viu, sa fie dupa moarte?
ce m-a intors pe dos.
mai avea maica-mea o prietena cu care se amuza ca soacra aleia isi facea singura pomeni ca zicea ca fiu-sau sigur n-are timp dupa ce moare ea...
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
lavi02 spune:
N-am citit tot.
Ina eu am masina de spalat Whirlpool de 8 ani si n-am avut nicio problema cu ea. Aragaz am Zanussi facut la Satu Mare, de la nasterea Silviei, sunt f multumita de el. Nu e din inox, e cu email alb deasupra, mie mi se pare ca se curata mai usor decat ala de inox.
Madau eu mi-am dat cu presupusul ca poate sa o urce pe Nati si apoi caruciorul. Sa o lase in apartament, normal, doar nu pe casa scarii. N-am discutat cu ea acest amanunt, vreau sa o vad cum se descurca la fata locului. Of!
Anda de la mine ai primit numele la tranzactie? Parca l-am scris la detalii sau asa ceva.
anda77 spune:
ashea, altfel, fiu-meu sta de 20 de minute in tarc fara sa planga si asta este o premiera.
de 3 zile e constipat, inclusiv azi dimineata. acum m-a anuntat bona ca are diaree, a schimbat 4 pampersi aposi azi. Brusc asa, din constipatie...Daca asta nu e de la dinti, sa-mi nu-mi ziceti Andreea...
Denumesc oficial aceasta diaree: Diaree smaltzuita!
mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
lavi02 spune:
anda brrr!
groaznic! De ce un simplu multumesc n-a fost suficient?
maria a cam inceput sa-mi scada lactatia. Nu ma mai stresez, o las sa scada. Am observat ca seara mai accepta cu chiu cu vai lapte praf, dimineata in nici un caz. Sper ca treptat, treptat, o sa mearga. I
anda77 spune:
Mama di tutti, permite-mi un sfat prietenesc, de la un angajator de bone: Nu incepe sa dai teste mai mult sau mai putin organizatorico-psihologice unei bone, ca vei fi dezamagita. Si vei fi pe mana ta, ca sa zic asa.
Bonei trebuie sa-i spui foarte clar de la inceput ce vrei de la ea, asta diminueaza numarul posibilelor neintelegeri ce vor aparea. Program, miscare, atitudine, de la bun inceput. Iti raman si-asa destule probleme de evaluat, nu incarca femeia cu alte decizii pe care trebuie sa le ia singura si p-orma tu sa stai sa te gandesti de ce a facut asa si nu altfel.
Oricum foarte multa lume, din diverse motive, practica metoda: coborat caruciorul, lasat acolo, urcat , luat copilul din patut, coborat si cpilul si invers la intoarcere, nu vad nicio problema.
mami de poet(09.12.2005)
anda77 spune:
mama di tutti, nu sstiu inca referitor la tranzactia ta ca a fost inainte de data de 15, cand am deschis io net-brd-ul, deci abia pe extrasul pe hartie de la sfarsitul lunii vad toata luna in operatiuni
pana la urma am reusit sa identific toate operatiunile ulterioare datei de 15. din pacate nu ma lasa sa le vad inca pe alea anterioare datei de 15, data de la care am accesat acest serviciu pe net, sa le confrunt cu ce am io pe hartiile mele. trebuia sa-mi fi facut io internet banking de la inceputul lunii, dk stiam ca voi avea multe operatiuni, dar am fost bleaga, ca sa nu zic altfel...
mami de poet(09.12.2005)
lavi02 spune:
anda ai dreptate, stai linistita, nu vreau sa o pun la teste. Ideea e ca in primele zile stau eu cu ea, eu duc carutul cu tot cu Nati pe scari. Apoi am sa o asist sa vad cum face ea. Am sa vad daca poate sau nu. Si daca il duce cu totul si separat, pt mine e OK, Important e sa scoata copilul la plimbare.
canuta-om-sucit spune:
Danida nu-i asa ca e frumoasa foc nora-mea? Pupa Dimitrie fata frumoasa (tot pup balos, ca numai din ala avem in dotare).:))
Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience. ![]()
lavi02 spune:
Noki lasa aberatiile cu cure de-alea de mori de foame incepand de dimineata.
Iti zic cum am slabit eu dupa Silvia:
-dimineata iaurt cu cereale si fructe
-la pranz papa normal fara multe grasimi, fara prajeli (fara cartofi prajiti) fara paine; desert 1 patratica (doar 1) de ciocolata, asa, pt moral
-seara cruditati + un pic de branza
Intre mese, cate un fruct si apa plata la greu. Ai o sticla de apa la indemana. Cand simti ca ai rontai ceva, iei o gura de apa.
Nu am lesinat, nu mi-am busit sanatatea, dimpotriva.
anda77 spune:
chiar, noki, te chinuiesti degeaba, io mananc de toate si nu ma ingras, dk vrei, imi spui si-ti povestesc cum. curele astea sunt vax
mami de poet(09.12.2005)