LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (99)
Raspunsuri - Pagina 8
canuta-om-sucit spune:
Lavi uite eu de ex i-am spus bonei sa imi duca copilul mai intai sus si apoi carucioru. Cat timp se duce caruciorul pune copilul in tarc. Am luat decizia asta pentru ca am vazut ca nu e safe, adica o data sa mi se impiedica, sansele sunt mai mari, nu are vizibilitate, carutul e greu cu copilul in el, nu are prindere calumea cand e deschis, si m-am ras. Asa ca eu i-am impus sa imi duca mai intai copilul si apoi carutul. Acum am vazut carucioare lasate jos si legate cu chestie din aia cu cifru ca la bicicleta de balustrada scarii. Eventual daca merge in casa numai pentru papa si apoi merg iar la plimbare poate sa il lase asa, sau copil marait trebuie stat langa el si nu mai ai timp si de carucior. Mie, iti spun mi se pare foarte ok asa. Si ce spunea anda, sau nu mai stiu cine, cu sarcini clare, concise, e foarte adevarat, Nu trebuie prea mult lasata sa gandeasca bona. Pentru ca va gresi. Eu ii spun si ce trebuie sa faca atunci cand se joaca cu el, adica sa urmareasca anumite puncte. Ori sunt eu dusa... dar asa mi se pare corect. Pentru ca ea poate sa ii impuna de exemplu sa se duca nu stiu unde, sa stea nu stiu cum,etc. ori eu vreau sa initieze el jocul sau sa urmareasca sa invete ceva. Oricum nu imi fac griji ca ea se joaca frumos cu el si uneori ii sufla prea mult in fund.
Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience. ![]()
lavi02 spune:
Ai dreptate, canuta, mai bine ii impun eu direct sa duca copilul separat decat sa ma trezesc cu cine stie ce surpriza.
Si eu la fel, la Silvia, (am avut bone timp de 1 an jumate aproape) le lasam cu ce sa o imbrace daca o scot afara, cu ce in casa, ce sa-i dea sa manance, TOT.
anda zi-ne metoda, eu sunt curioasa.
dordia2000 spune:
Mada am mai aparut si eu ca sa nu ma uite lumea de tot!![]()
Felicitari dintzosilor si mergaciosilor!!!

Eu cred ca lui fi'miu ii ies masele ceva ca toata ziua e cu degetul in gura in lateral si tetina de la bibe cu suc sau compot o mesteca pe o parte, insa...nu ma lasa sa ma uit!
Noi bem laptic de vaca de ceva timp si un bibe de 250 plin ochi abia ne ajunge. Cred ca voi trece la cel de 300 sau 330 ca...se pare ca nu ii mai ajunge. Dar...deocamdata merge asa. Sau o sa ii mai bag o gustarica seara.
Noi nu mancam soldatei pt ca muscam din felia intreaga pana o terminam. E vb de o felie din aia patrata de franch toast. Dar...noi suntem un mancacios maaare.
La 1 anisor aveam 11.600 kg iar h nu am masurat-o dar...cred ca in jur de 80 cm.
Cam ata despre noi.....aaaaaa...uitam purtam 22 la picior.(adica o talpa de 14 cm).
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
Madutza10 spune:
Anda ,m-am tavalit de ras dar m-am si ingrozit ,chiar ca-i tembela bona asta ,n-am mai auzit pe cineva sa zica unui copil,,sa fie pentru sufletul lui pe lumea ailalta" ,ori a fost prea bucuroasa de ce-i dadusei si nu-si mai dadea seama ce zice ...
Bai cu slabitu' asta am si eu pentru prima data probleme ,m-am ingrasat 2 kg in ultimul timp si nu le mai pot da jos ,eu slabeam super repede fara nici o cura ,doar ma abtineam putin de la citeva chestii,acum chiar nu stiu ce sa fac ,imi trebuie o cura cu siguranta !
Stiti pe unde gasesc si eu casuta pt bb ??Ca era una la Medlife care-l fascina foarte tare ,iar acasa se baga in cutii ,dupa usi ,sub scaunelul de masa ,deci casuta ii va placea cu siguranta ,un loc in plus sa se ascunda !
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE 10 LUNI
anda77 spune:
dordia, ups, adik nr.20 nu inseamna 20 de cm la labuta? doar 13-14cm? ca noi toate stiam ca sunt cm...esti sigura? sa ma apuc sa masor...
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
dordia2000 spune:
Anda si eu am auzit de multe persoane care isi dau de pomana ca sa aibe pe lumea aialalta dar...sa zici asa pt cineva care traieste....e macabru!!! probabil habar nu are de ce o fi zis asa. Poate e obisnuita sa primeasca de pomana si...raspunde automat.
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
dordia2000 spune:
mai masor si eu o data dar...eu asa am masurat pt ai cumpara ghetutze.
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
dordia2000 spune:
Mai eu l-am masurat acuma si labutza este de 12.5 cm si eu i-am luat ghetutze cu talpa 14 cm , deci nr.22. In lungime are 80 cm.
Iar adidasii pe care i-am luat vineri...au 15 cm lungime si sunt tot 22 ca nr.
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
anda77 spune:
e clar! o sa-mi aduca prietena mea ghetute pentru cand se duce la scoala, ca i-am zis 20-21 cm.....
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
felicia74 spune:
Madutza uite aici casutze:
http://www.buburuza.com/Scripts/prodList.asp?idCategory=39
Aseaza-te mai intai pe scaun ca sa te uiti si la preturi...
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Cel mai destept cedeaza primul