LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (99)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Pt ca nu gasesc subiectul, dar stiu sigur ca Anda il va deschide(pupici la poetul cel dulce), zic in avans:
LA MULTZI ANI RACHEL! SA fii santoasa, baftoasa si sa ii bucuri mereu pe perintzi alturi de bebe care e pe drum!
Va pupam si sa avetzi o zi deosebita!

Numai bine tuturor celorlaltzi bebei si sa fie sanatosi!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

pai, stai asa, denisa, ca nu maine e 23, ci poimaine. mai putintica rabdare

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Hai ca mi-a zis Noki ca ati vorbit in scutecul trecut dar mai ziceti odata va rog ce sunt aia soldatei ce dati voi de mancare la bebei.
Noi mancam tartine pe felie normala ( ca si voi Ioana) insa se pare ca nu ne mai saturam doar cu asta.
Deci in seara asta am facut cartofi cu dovleac gratinati la cuptor cu cascaval ras si smantanica lichida pt toti 3, deci o sa mancam ca in familie. Sa nu uit, plus un pui la cuptor....hai ca mi-e foame.

Of, a trebuit sa o facem si noi, tocmai ce l-am avertizat pe Phil sa aibe grija de miss sa nu cada din pat cat isi bea bibele si...eu am zis eu am auzit. A cazut missa fix in cap( la cat e de fataita nici nu ma mir).... uf, am linistit-o numai cu ...lanterna de carte, asta e "jucaria" extrema la care are acces doar in caz de urgenta

Ma duc sa mananc.

Revin: Anda pai tu ai zis 20 fara sa il masori? Sau poate ai zis marimea 20 ( ca doar si-or da aia seama cand aud ca e vorba de un bb de 1 an)

Alina si Amalia 17.11.2005

Avem 1 anisor!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

seara buna si de la noi

la ghetute si eu i-am luat nr 19 si ii vin bine am avut o pereche te pantofiori nr 14 care ii veneau f bine si reuseanm si eu sa o incalt usor dar d-ra mea a scos unul din picior duminica la plimbarica si l-am pierdut asa ca acum e chin la incaltat
CHIAR COPILASII VOSTRII STAU SA-I INCALTATI USOR?????/
LA NOI E CHIN CA ISI INDOAIE DEGETELE DE LA PICIOARE SI ABIA O INCALTNU SPUN CATE PERECHI DE GHETUTE AM PROBAT PANA AM GASIT UNELE CU FERMOAR PE LATERAL SI SCAI PE FATA CAS A O POT INCALTA CA LUMEA

DANIDA tare mult mi-a placut azi in parculet,fetelor cat a stat in parc ,aproape o ora d-ra mea nu a vrut decat sa mearga,vazandu-l pe nico,si apoi mai pune-o ela in carut daca poti, atrebuit sa plec cu ea in brate ca sa nu-l mai vada pe nico si la iesirea din parc abia am reusit sa o fac sa stea in carut
tare scumpic nico pupam baiat frumos si cuminte

DANIDA SI CUSCRA multumim de aprecieri

ieri am fost la nasi cu daria si sa vezi minune a mers fata mea singura de vreo 10 ori se ducea prin toata camera sa cerceteze asta seara face iar cate 4-5 pasi singura si ii afce f bine

CUSCRA -un pup mareeeeeeeee de la daria pt dimitrie,si sa stii ca e fata cuminte,am eu grija de asta chiar daca e inconjurata de 3 baieti vladut(JOY) luca(hanuc) si nicholas(danida)mamaaaaaaaaaaaaaaaaaa sa vezi cate prostii vor face cand vor fii mai mari sis e vor intalni,si mai ales fii mea daca va semana cu mine

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Am culcat piticu' ,ce bine e in liniste !!!!
Feli,bine ca stateam pe scaun cind am vazut preturile:))) ,sint prea mari ,..imi spusese cineva ca's pe la Metro 600-700 ron ,asa da dar 1500 nu dau sub nici o forma .Vreau sa merg si la magazinul ala pe Bdul Dacia ,a fost tati sa ia ceva pt. un prieten si mi-a zis ca's multe chestii misto pentru copii ,inclusiv casute!Vreau ceva voluminos ,sa se bucure ,sa simta ca e ziua lui ,ca haine i-am luat si eu ,am dat vreo 4 milioane dar cu siguranta nu-l incinta deloc:)
Bai m-ati facut sa-i masor piciorusu' lu' fi'miu ,l-am asteptat sa adoarma ,ca altfel nu sta deloc ,se gidila rau :) ,are 12 cm!
Dordia ,al meu are 12 cm si-i cumpar nr 20 ,21-22 nu's prea mari pt. Stefanel??
Cu soldateii si noi stam bine ,baga la greu cu cascaval si sunca de pui ,bucatele destul de mari dar daca-i dau un piure si ramane p'acolo vreo bucatica ne blendurita scuipa imediat ,de ce oare??

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE 10 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Ela ,al meu sta sa-l incalt ,e amuza chiar ,deci sintem ok macar la capitolul asta!:)

Fetele va doresc o noapte linistita ,am fugit la meci !!!

HAI STEAUA!!:))))

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE 10 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Hop si io acu' daca tot e lumea la meci.
Anda, io zic sa nu te stresezi cu ghetele; daca i le ia mai mari e super ok. Adica imi inchipui ca va veni frigul si-i mai bagi o soseta mai groasa, plus ca nu trebuie sa stea fixa pe piciorus.

Maria sta la incaltat si are o placere IMENSA sa desfaca scaiul dupa

Ma minunez de la o zi la alta de cata tenacitate da dovada in a descoperi branza de vaci, care nu-i place deloc. In seara asta i-am combinat-o cu unt, sa i-o pun pe paine si isi facea greata cu ea. Ii dadeam paine cu unt simplu si era cea mai fericita.

Alinush, ce fericire pe burtile voastre
Pischi, of, pana la urma tot au dat mucisorii peste voi, vad ca circula prin Iasi mai ceva ca in Bucuresti. Sanatate lui Alex!
Dordia, stai linistita, ca nu te uita lumea asa usor, ai vrea tu

Nici eu nu recomand aragaz din inox, super naspa de intretinut. Noi avem arctic simplu, si ma impac super bine cu el.

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

eu inchid televizorul si ma culc ca ma lasa inima ori de nervi ori de suparare

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Madutza Stefan are talpa cam de 12.5 cm iar la incaltzaminte tb sa fie cu un nr mai mare ca sa pot baga un ciorap mai gros...etc. Primele ghete care i le-am luat am plecat cu ruleta dupa mine si am cautat sa aiba 13.5-14 cm. Asta insemna nr.22 Si am ajuns acasa si...sunt un pic mari. Adica daca ma iau dupa regula ca tb sa imi incapa mie un deget in spatele piciorului sunt ok, daca nu ... atunci nu ii sunt fixe ci un pic mari, tocmai bine pt iarna. Apoi m-am plimbat cu el si am fost ci tati si cu el prin mag. Titan si am gasit niste adidasi din piele suuuper si am probat nr 21 era mic, adica nu intra in picior...iar 22 erau superbuni. Asa ca...Stefan sigur poarta 22 la picior!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Ela dar ce patzishi??? ce s-a intamplat de te-a luat inima???

Mai eu sunt singurica pe aici...???!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput