LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (99)
Raspunsuri - Pagina 10
ela27oana spune:
hai sa va povestesc faza la meciul real madrid -steaua
eram cu un ochi la calculator cu altul la televizor,care mergea fara sonor ca dormea fata,si vad ca da banel gol,sar eu in sus de bucurie mai ac-mi dau lacrimile de bucurie,ce mai fericire mareeeeeeeeeeeee,cu toate ca in ma uitam si vedeam ca nu se bucura,si zic eu"saracul e prea socat de de o asa reusita ca nici sa se bucure nu poate"ma asez la calc si ii scriu claudiei(hanuc)gollllllllllllllll,bravoooooooooo steaua,ceva de genul asta,la care ea scrie in acelasi timp:ce pacat ca a fost autogol!!!
mama am trecut de la extaz la suparare nu-mi venea sa cred,cum e posibil asa ceva

si uite ca in seara asta iar dezamagire
ma duc sa beau o bere si ma culc
Ela si Oana-Daria
ela27oana spune:
ai inteles diana de la ce?????
de,daca sunt stelista inraita si i-a bataie
Ela si Oana-Daria
danida77 spune:
Fetelor hai sa postez si eu 2 vorbe despre 2 bone. Hi hi hi...
Sun in seara asta la agentia fetelor (Anda si Mihaeluta)(alta paranteza-nu-i a lor da' ele-s incantate de ea:)) si intreb daca mai au ceva persoane de vizionat. Imi spune tipa ca inca nu au confirmarea; cand o vor avea ma suna. O intreb ce se mai aude cu bona interna aia de vine si pe 6 milioane si-mi zice ca au scos-o din baza de date ca femeia venea in Bucuresti numai daca agentia ii garanta ca familia o va angaja. Stiti ce am facut? I-am zis tipei de la agentie s-o cheme s-o vedem si noi ca-i platesc eu drumul(care costa vreo suta de mii); ii dau 500.000lei sa-si ia si ceva de mancare. Tipa imi zice: aa pai in cazul asta o sa vina foarte repede.
A doua poveste: sun o alta tipa recomandata de o colega. "Tipa" are 67 de ani. Cand a auzit ca e distanta mare intre noi(la drum ma refer) parca parca mi-ar fi zis nu. I-am zis c-o inteleg si ca nu-i bai. Vroia 6 milioane si transportul platit. Culmea e ca mi-a placut. Am lasat-o sa se gandeasca si i-am zis sa ma sune daca intervine vreo schimbare. Si m-a sunat. La 5 minute dupa discutie. :::)))A zis ca vrea sa vina sa vada copilul.:)
Gata povestile. Treaba naspa e ca se scurteaza timpul si eu trebuie sa gasesc si sa aleg repede pe cineva. Om vedea.
Pupici
crissy77 spune:
Alina, soldateii sunt tartine taiate in dreptunghiuri mici.
Cristina Negara cu
Elise-Stefania, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise
Poze 10-11 luni
dordia2000 spune:
Ela pricepui!! Dar lasa mai ca le da Jiji banuti sa isi ia alta masina si le trece supararea. Dar tu nu iti mai face nervi aiurea. Si eu ma oftic dar nu pun la suflet ca nu imi dau ei de mancare si la cati bani castiga.....macar ar putea sa-si de silintza sa nu ne faca de cacao(ma refer la footbalisti romani in general nu la stelisti) Asa ca...Steaua oricum ne-a dus numele destul de departe...ar fi pacat sa ia bataie dar....de aici la ...crize de inima...cale lunga!
si nu mai fii suparata ca baga ei un gol!!!
Daniela bafta cu bonele sa gasesti ceva pe placul tau!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
catutza spune:
Salutare!!!
Multumim mult de incurajari si ganduri bune, tuturor
, Madutza, da vaccinul de un an l-am amanat, noi pe cel de 6 luni l-am facut cu 2 saptamani mai tarziu ca am fost cu ea in spital, si vad ca si pe asta il amanam...
Daniela, 67 de ani? Nu e cam in varsta? Adica e "sprintena" doamna? Ca un copil de un an e vioi rau.
Ela , super faza cu Banel!![]()
Noki , felicitari pentru dintisori, asa e super sa te trezesti cu ei in gurita! Eu stiu ca si noi ne-am trezit ca are fimea 3 masele...
Ma duc sa incerc sa adorm mica scorpie care are un chef nebun de joaca
, revin...sper!
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2
catutza spune:
Diana, noroc cu tine! Ca Mihai schimbase canalul ca nu mai putea de nervi!
Bianca si noi2