LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (99)
Raspunsuri - Pagina 11
Noki_Lara spune:
Bau! pai daca-i fotbal, io-s pe forum, cu sa-l las pe Adila singurel la TV?
Subiect de LMA pentru DL TZITZI!!!!!!!!!!
Citesc in urma si vin cu mesaje.
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
dordia2000 spune:
Ai vazut Ela ca nu mai ai motiv de suparare??? Gata!!! S-a rezolvat!
De cand ma uit eu la footbal niciodata nu am vazut un arbitru care sa ne avantajeze si pe noi. Acuma am vazut 30 min din partida si...prima oara in viatza cand un arbitru ne avantajeaza. Uraaa!

Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
Noki_Lara spune:
Asa..raspunsuri:
Maria-Alexia- hi hi hi, tu si cu mama, la fel sunteti cu revelionul. Mama ar vrea sa-l scoata din calendar.![]()
Feli- la noi a fost dezastru cu somnul. Sa trezit dupa doar 40 de minute si nici gand sa se culce la loc pana seara. Cand a adormit tun, deci e ok. Asa face sarah, daca o pui la nani cand nu are ea chef, doarme putin.
Aragajul nu a fost vreo oferta ceva, sa zici ca era dubios. Nu, l-a, luat din acelasi magazin din care am luat si hota si frigiderul, ca sa ne faca reducere. Pur si simplu e o porcarie de aragaz.![]()
Danida- nu ai intel corect. Io sunt tot la distantza, pai cum altfel...nu vezi ca nici asa nu facem fatza, zi ne-ar fi trebuit!

Ando-
quote:io cred ca vrei sa trezesc copilul cu hohotele de ras!
Denumesc oficial aceasta diaree: Diaree smaltzuita!

asa e, dintii in eruptie dau diaree, asta de la soacracitire. ea super panicata fiind de diarei, cand e treaba cu dintii imi zice sa stau absolut calma, ca e normal sa creasca numarul de scaune.La noi ieri tot asa a fost: 3 kk mari, de unde suntem demult la unul pe zi. Iar azi noapte stii ca au iesit banditzii de dinti.
Cu bona, ce sa zic, e prostutza. dar nu cred ca e rau intentionata.
Anda+Lavi- saru-mana de incurajarile referitoare la cura. E mai bine acuma, prima zi e cm grea. o continui cat pot. problema la mine e ca sunt omul extremelor cu mancatul: sau bag in mine ca sparta - si dulciurile sunt dusmanul nr 1, sau tin cura. cale de mijloc nu exista, desi, credeti-ma, am incercta de n ori.
Pentru ca pentru mine mancatul este o placere imensa, poata chiar cm mare. sau ma rog, pe acolo..
Incaltaminte- noi purtam 19-20. Normal ca nu coincide nr de cm de la talpa cu cel de la numar. Io am citit mai de dimineatza ce ziceti pe acicea, dar zau ca am crezut ca am inteles io gresit. Mai bine ziceam...

Alinush- of, biatza missladea. Pupici multi sa treaca!

Madutza- si noi la fel facem cu ainica cu unt. ii place si o papa daca e mini-soldatel. dar tot asa, daca simte ceva fructo-legumo-carnet in mancarea pasata sau blenderuita scuipa bucatica respectiva...banditzi, ce mai!

Ela- apoi cam asa as fi facut si io si cam asa ma uit si io la meciuri...sa vezi cat imi ia sa ma desmeticesc care unde trebe sa dea gol si cine cu ce culoare de echipament joaca...

Cam atata. Fug la nani, ca maine e zi plina-ochi.

Poze cu Sarah si mami

Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
roxisialexia spune:
hello!
anda poate iti foloseste:http://www.onlineconversion.com/
alina, eu ii dau bucatele de paine cu branzica sau cu cascaval, paste cu branza si putin cascaval ras si apoi bagat un pic la cuptor..alte idei nu am deocamdata( si aste sunt la masa d ela ora18).Ce ii dai tu la 16?
noki...sa stapaneasca intregi dintosorii ![]()
ela,
pentru uka cea plimbareata.Mai sta picior peste picior?
din ciclul, ce mai fac bonele
Sa va povestesc ceva, am o cunostiinta care are o fetita de 2 anisori, si i-au aparut bubite la pasa...ce credeti;bona spala copilul la fund cu mannusile de menaj( adica dupa ce spala prin casa cu ele, le folosea si la copil).
Saraca cred ca are probleme cu capul, ma mir ca nu si-a pus is masca de gaze
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
? Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare ?. Honore' de Balzac
bb_alinus spune:
Fac si eu ca Fee, invat la ora asta dar nu prea am spor...
Cristina Negara,multam de explicatie...mama ce de imaginatie pe voi: soldatei, mergaret...![]()
Roxi, brrrrrrr ce faza cu manusile alea, si cine stie cate altele se mai intampla fara ca noi mamicile sa aflam vreodata.
La ora 16 ii dau o gustare: fie biscuiti bledina, fie un iaurt de fructe sau compot de fructe, sau si una si alta.
Danida sper sa gasesti cat mai repede o bona...buna! Bafta! Te intorci la servici in curand?
Ina vroiam sa te intreb ce mai face Rachelita, sper ca nasucul s-a desfundat si si-a revenit la ritmul obisnuit!
Alina si Amalia 17.11.2005
Avem 1 anisor!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
fee spune:
Gata, mi-am terminat munca de birou si cred ca intru in greva o saptamana si o sa cer si salariul mai mare ca deh sunt ore de noapte ...
ia uite ca nu singura pe aici , spor la invata Alina
si acum raspundem
roxi, para tu m-ai intrebat de tort : era torul de la botez cu pere si mai multe tipuri de cioc .Cat despre bona , zau ca as pune mana pe pusca (adica oamenii se sacrifica si se duc la munca si aia o nenoroceste ...
despre incalatat :Daniel poarta acum 22 dar au inceput sa fie cam ficxi ( cum se mai scrie ??
) deci o sa tecem in curand la 23
ina , mama ce amenajari , nu iti trimiti sotul si pe la noi ?
eu astept de vreo luna sa puna al meu lustrele (dar cred ca ma prinde craciunul si tot in cutii raman si eu cu becurile atarnate ).Ma bucur ca rachel este mai bine
alina, saracuta Amalia , lasa ca trece cucuiul ( banuiesc ca o sa ii iasa unul de toata frumusetea ) , multi pupici .Daniel are talentul sa isi faca vanatai numai pe fata
despre foot .....eu nu o sa inteleg niciodata sportul asta , nu-mi place deloc
dau send si mai caut ceva de citit
Monica et Daniel (04.11.2005)
ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>
meems spune:
Ina, no dintzisori inca
De vreo 3 saptamani are gingia de sus umflata si e maraita, dar inca nici un semn sa sparga. Poate patim si noi ca Saralina, ne trezim cu 2 dintzosi deodata
Rianna are din nou nasul infundat, nu e rau dar cam ii curge in timpul zilei si in dupa-masa asta am observat ca-i curg si ochii. Cand s-a trezit din somnul de dupa-masa avea ochisorul drept aproape inchis si ii curgea lichid galbui. Nu stiu de la ce... Of, of...
Anamari, normal ca am glumit la faza cu spalatul biberoanelor![]()
Ina869 spune:
quote:Ina vroiam sa te intreb ce mai face Rachelita, sper ca nasucul s-a desfundat si si-a revenit la ritmul obisnuit!
Alinus, si-a revenit la normal, multumim, nu mai este bolnavioara, agresiva, s-a cumintit ( mai putin cand vreau sa-i schimb pampersul, atunci o ia la sanatoasa cu kk la fund
Pupam Amalica cucuiata

Fee, ti-l trimit cu placere, el intotdeauna prietenilor/cunoscutilor nostri le face treaba repede si bine, doar in casa noastra se mosmondeste de ma apuca toate cele...

Meemspupam Rianna si speram sa-i apara odata dintisorii aia si sa scape de nasuc infundat.
Nasoala treaba cu ochisorii care curg, nu cumva a tras-o curentul? Fetele verisoara-mii au trecut toate prin faza cu ochisori curgatori fiindca la ei se lasa geamurile deschise, si acum chiar m-am intristat sa vad ca si mezina lor care are numai o luna are aceeasi problema.
Denisa

a fost prima care ne-a felicitat dar Nichita 

a fost primul care ne-a dat cadoul de ziua noastra si o felicitare frumoasa de dragoste...

pe care i-am aratat-o si lui tati ( si care a ras pe sub mustati ca fica-sa primeste asa ceva la nici un an! Si apropo de Nichita, sa stiti ca maica-sa este buna-"rau" cu cititul astrelor...mie una mi-a prezis ca o sa am un bebe chiar cu putin timp inainte sa-l concep
Ripleyutza-dragutza, te

si-ti tin pumnii .Stiu cum este, asta-vara ni s-au stricat una dupa alta masina, televizoarele, nu stiu ce aparatura...toate pe rand, de mi-era frica sa ma dau jos din pat dimineata gandindu-ma ca nu mai pot duce cate vin asa, zilnic. Plus situatie financiara nasoala.
Cuscra-mea
a luat iar stelele la intrebari si mi-a spus "stai, soro cuminte, o sa va reveniti repede!" si asa a fost. Nu stiu cum si in ce fel, dar ne-am revenit la normal.Mai, am o cuscra super dotata! Fiica-mea nu o sa miste in front pe aici, ca o prinde repejor cu cioara vopsita
Vroiam sa va intreb cum va comportati cu puii vostri pe afara, la cumparaturi, pe strada, etc.?
Eu cand o plimb pe strada ii cint, in magazine ma urc pe carutul cu cumparaturi si ne dam in el cu viteza,ca doua fete puse pe sotii,nu am vazut pe absolut nimeni sa se uite chioras la noi, o intreb daca ii place samponul cutare ( si absolut tot ce miros eu ii dau si ei; sampoane, parfumuri, sapunuri, balsam,dero,etc.si o intreb ce crede, ba chiar am pus-o la incercare odata , am mirosit o pasta de dinti si am pus-o la loc si fata mea s-a uitat cu ochii mariti la mine " ce faci, draga, eu nu am niciun cuvant de spus??? si astepta sa ii dau s-o miroasa)sau ce fel de cascaval sa cumparam, ce fel de paine ( alba, neagra, cu seminte, fara, etc. - ma rog, noi preferam neagra, dar conteaza o opinie in plus, mai ales ca ea este o membra a familiei foarte importanta, adica CEA mai importanta).
O prietena mi-a spus ca i se pare caraghios sa intreb un copil de nici un an ce parere are despre cutare marca sau cutare culoare...eu o consider de cele mai multe ori prietena pe Rachelutza mea si doar cand ii dau sa pape sau ii schimb pampersul atunci trece la statutul de copilas...are si ea personalitetea ei, nu stiu/pot s-o tratez ca pe un bebelus, deja este fetitza.
ma duc la culcutza ca ma asteapta zile pline ( cumparaturi, aranjamente, etc. de parca se marita fica-mea)
v-am spus ca pina la urma s-au strans 40 de invitati? eh, pina simbata mai este timp sa se mareasca listutza.
Rachel (Nov.23,2005) Ina
& simburel(a)
meems spune:
Ina,
Si eu la curent m-am gandit prima data, dar nu prea cred ca asta-i cauza ca nu a stat deloc in curent. Ii curg amandoi ochisorii si lichidul ala arata tare nasol, asa ca un puroi... Am sunat la spital si mi-au zis ca, pentru ca e mai mica de 1 an, trebuie sa ma duc cu ea s-o vada pediatra, nu-mi pot da sfaturi la telefon doar. Am facut programare pe maine dimineata, daca peste noapte e mai bine atunci anulam programarea. Am sters-o de cateva ori cu ceai de musetel, o sa continui sa-i curat ochisorii cu apa calduta. Ea pare ok, nu mi se pare sa o doara ochii, nici nu i s-au umflat pleoapele sau altceva ce m-ar face sa cred ca e vreo conjunctivita. Nu stiu, acuma sa vedem ce se intampla peste noapte.

Ina vroiam sa te intreb ce mai face Rachelita, sper ca nasucul s-a desfundat si si-a revenit la ritmul obisnuit!