LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (99)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

quote:
Originally posted by meems
Am sters-o de cateva ori cu ceai de musetel, o sa continui sa-i curat ochisorii cu apa calduta.

Meems, sa nu fi pus manuta murdara la ochisori si sa i se traga de acolo, saracutza. Ce bine ca te duci cu ea la pediatra!
Edit sa adaug un

Stiam ca musetelul nu prea este indicat datorita micilor particule din floare care pot irita ochiul si mai rau; dar nu stiu sigur, poate gresesc, fetele stiu mai bine.

ma duc iar la culcutaza!

ps- vedeti, veti sti intotdeauna cand sint gravi ( fiindca stau treaza noaptea, nu pot sa dorm, desi acum am luat-o cam devreme cu asa ceva..) nu am cum sa va pacalesc..

Rachel (Nov.23,2005) Ina & simburel(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Ina, esti o draguta! Se prea poate sa se fi sters cu manuta murdara la ochi si de-acolo sa i se traga. Oricum, se pare ca la spital voi primi ceva picaturi speciale pt. bebei si cu alea sper sa-i treaca repede. Cu ceaiul de musetel am sters-o doar in prima ora dupa ce l-am facut, apoi l-am aruncat ca stiu ca nu e bine sa-l folosesti mult timp dupa. L-am folosit la recomandarea maica-mii care in RO a fost farmacista, deci sper sa nu fie too far off.
Am uitat sa-ti spun mai 'nainte... Ce mult ma bucur ca Rachie a revenit pe fagasul normal! E groaznic sa-ti vezi copilul schimbat total. Imi pare atat de rau de experienta asta proasta ce-ai avut-o cu bona... Daca as fi mai aproape, pe cuvant de nu as mai lua-o pe Rachie la mine ca sa-ti mai faci tu treaba. Dar na, nu cred ca va mutati voi incoace dupa ce lucrati din greu la frumusete de casa In plus, cine stie cat mai stam si noi pe-aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hi hi hi, tare misto tura de noapte...

Meemsulici- of, biatza Rianna! Cu sgurantza e conjunctivita, Sarah a facut de 2-3 ori pana acuma, la iesirea din spital o forma mai naspa si api 2-3 minore. NU e musai sa se umflu okisorii sau ploapele. Daca e scurgere galbena, gen puroi = conjunctivita. Io am tratat-o - la sfatul doctorului, normal- super usor cu Kanamicina. E ff bun, e un unguent pe care il aplici cat mai des peste zi - de vreo 6 ori peste okisor si eventual s aintre si ianunru. dar mai mine mergi intra-adevar pana la un doctor cu ea. sanatate multa. e de la mizerie - scarpinat la oki cu manutze murdare sau luata dn aer sau de la altcineva - Sarah a luat-o din spital, cand am adus-o acasa- sau de la curent.

Ina- ce figura esti cu gravidenia care implica insomnii. Of, poate se regleaza treaba treptata, ca pe viitor a fi din ce in ce mai grea si mai obositoare sarcina.

Hmmm...la cumparaturi- in principiu NU fac ca tine, desi recunosc ca taaare m-ai inpresionat cu cumparaturile si misorisile voastre.De ce nu fac? Pentru ca la noi e cam full in hipermarketuri si Sarah nu are rabdare infinita, ba mai mult decat atata, o enerveaza puhoiul d elume. Deci trebuie sa ma misc repede, nu pot sta sa cercetez pe indelete, ca o apuca bocetele si vrea pe jos, ceea ce nu pot face, ca mi-ar darama tot pe acolo si nici nu as pute s-o supraveghez ca lumea. Asa ca la noi e cam meteoric shopppingul.

Fee- corecst se spune "ficsi". La plural "x" devine "cs".

Roxi- asta chiar ca e horror. Muuuult mai horro ca si urarea prostovanei de bone a lui Anda.

Cam asta ar fi prima runda de raspunsuri pe ziua de azi. Sunt in zona, la lectii. Aviz Alinushului.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Subiect de LMA pentru Iulia - Bubulina by Miha2006

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Pentru Lucuta cel mititel La multi ani fericiti ! pentru cel mai dulce nepotel, baietel ...

Sa cresti mare frumusel, mandru ca un copacel, si istet ca mama ta, asta e urarea mea !

Pisi mamica lui Boscu' mic de aproape 6 ani !!!!

Mergi la inceput

Noki, multumesc de sfaturi Om vedea ce zice pediatra maine.

Am deschis subiect de LMA pentru Lucuta al Dienutei: La Multi Ani LUCA STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Anda masura la pantofi se exprima in centimetri cizmaresti. Coversia fata de centimetrii normali: 1 cm cizmaresc = 2/3 cm normali. Adica, daca vrei sa obtii nr de centimetri, imparti centimetrii cizmaresti la 3 si inmultesti cu 2.
Exemplu: eu am masura 36 la pantofi. Asta inseamna: 36/3 * 2=24.

Daca mai tii minte, cand eram noi mici, era si masura alternativa la pantofi: aveam 19-20 pe la 5 ani. In masura alternativa, am 24. (astia-s cm). Masura asta e folosita de ex la sosete.

Silvia acum, la nici 5 ani, are 29 la picior, deci pe la 20 cm. Asa ca nu va ajunge poetul la scoala pana sa-i poarte.

danida mie una bona interna mi se pare naspa - imi pierd intimitatea de tot. Dar unele persoane simt asa, unele altfel...
Hai ca 67 de ani e tanara fata de a mea...

meems ceaiul de musetel se folosea pe vremuri la greu la ochi dar acum toti medicii mi-au atras atentia ca nu se mai foloseste. Ochii se spala cu ser fiziologic, turnat pe o compresa sterila.
O sa-ti dea un antibiotic probabil. Si Silvia a avut. Nati a avut mai complicat, ca era si canal lacrimal infundat.

Ina ai spus familionului de sarcina? Parca amanai sa le spui.

roxi nasoala relatare!
Asa si-a luat si mama-mea femeie la curatenie dupa ce s-a maritat si, cu carpa cu care stergea praful, spala si vasele. Dupa care s-a lecuit si a mai folosit-o numai la spalat pe jos holul din curte, de "sub poarta".

Nati a baut aseara 90 ml de Nestle Junior, din canita cu cioc , inainte de supt. Acum, dimineata, a luat 2-3 guri. Dimineata nu prea vrea.

Constat ca in aceeasi masura bea din bibe sau cana cu cioc asa ca prefer cana cu cioc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

buna dimineata !!!

eu sunt foarte emotionata azi; habar n-aveam ca o sa ma simt asa ... adica noi nu prea facem mare caz de zilele de nastere, dar asta e altfel ... inca de aseara de cand faceam cumparaturile o cam luasem razna la raionul cu articole de petrecere, am luat multe baloane si diverse chestiuni ... acum chiar ca m-am blegit, stau si rememorez ziua in care s-a nascut, ma uit la el si vad cat e de mare si nu-mi vine sa cred ...

asa, si acum ca am citit urarile voastre, chiar ca dau apa la soricei ...

Mergi la inceput

Lavi, thanks. N-o sa-i mai dau cu musetel, oricum in seara asta am spalat-o doar cu apa calduta si maine sper sa intru in posesia picaturilor. Eh, ce sa-i faci, se pare ca si maica-mea a ramas in urma cu farmacia, daca de 11 ani nu mai practica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

mi-am revenit.

ina - exact asa fac si eu cu luca la cumparaturi; mai putin cu cantatul, dar fiindca nu prea imi vine sa cant pe strada, ii cant acasa cand il culc, si ii place foarte mult; dar asta cu vorbitul si consultatul, normal ca si eu fac chestia asta; dar uite acum mi-am dat seama ca nici nu m-am gandit sa ma uit la lume daca se cruceste pe langa mine sau nu. nu prea cred ca se mira asa tare careva, la urma urmei, vorbeste lumea cu cainii, cum sa nu vorbim cu copiii ?

si eu imi vad viitoarea bona sambata; are 46 de ani a mea si si-a crescut nepoata de la 3 luni; am inteles ca ii plac copiii foarte mult si ca e o femeie mai rotofeie si blajina; posibil s-o placa luca si numai fiindca e mai ; am vazut ca trage la grasane. sper sa nu fie asa de grasa incat sa nu poata sa baleteze cu caruciorul pe scarile de la bloc ... mi-o recomanda mama, o stie de vreo 20 de ani, asa ca pentru mine e cea mai buna recomandare. sper numai sa se dezvolte oaresce "chemestry" (sper ca am scris bine, habar n-am) intre ea si lucarinez.
acesta din urma tocmai mi-a facut o bucurie; ca tot am casa plina de omenire diseara, a infrumusetat nitel in camera lui; a desprins vreo 2 m de plinta; uf, nici nu pot sa-l , ca e ziua lui ...

Mergi la inceput