LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (99)
Raspunsuri - Pagina 6
bb_alinus spune:
Noki ne luam de mana...m-am regasit exact in descrierea ta!
Laptop langa mine, refresh, tradus nitel la olandeza....si asta cand doarme miss.
In rest nimik.
Fee, io noaptea stau sa scriu mesaje, sau sa ma uit la seriale inregistrate...
S-a sculat missladena!
Fug
Alina si Amalia 17.11.2005
Avem 1 anisor!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
maria_alexia spune:
Cu propunerea de albume tematice: nu vreau deloc s-o incarcam pe Cristina si cu asta! Albumele se pot deschide in contul comun si fiecare isi livreaza pozele singurica, cum faceti la intalniri de ex.
Lavi, eu zic ca are sens sa-ti scazi lactatia inainte s-o vezi pe Nati trecuta la biberon: acum , daca are alternativa mai buna, normal ca o prefera. Cand nu-i va ajunge laptele, va bea si praf, o sa vezi.
Totusi, mi se pare dur s-o treci direct de la san la canita - cred ca nici un bebe de pe-aici nu a renuntat inca la biberon - sau ma insel ??
Altfel, de acord ca e mai practic laptele praf decat Parmalat-ul.
Eu una chiar m-am hotarat sa pastrez Bebelacul (sau altceva??) pentru noaptea-dimineata devreme si sa-i dau lapte de vaca seara. Nu ma vad pe mine coborand in bucatarie la 2 noaptea sa-i incalzesc laptele
. Sper sa tina figura asta, altfel va fi jale (de cel putin unul dintre noi
)
Cu Revelionul... eu urasc starea aia de dinainte, cand te tot agiti unde sa-l faci, cu ce sa te imbraci, pregatiri... De fiecare data imi vine sa renunt si sa dorm, ca si cum n-ar fi
. Anul trecut am avut pretext bun pentru asta, sper sa mai tina si anul asta ![]()
Maria &
Cristian (22 dec 2005)
danida77 spune:
Hello hello
Noutati: am fost la intalnire cu Ela. Mi-a placut. Si de ea si de Dariuca. Mai are fata asta niste ochi albastri...ptiu ptiu din nou. Sper sa n-o deochi.
Acu' Nicholas doarme dus. L-a extenuat intalnirea cu Dariuca. ![]()
Io bantui pe-aici ca atata timp cat doarme nu pot face nimic.
pischi2003 spune:
Saalluuuttt si de la noi, c-am disparut o vreme, da' de treaba nu de altceva.
Maaaiii, da' avem dintosi noi in grup, vazusi acum. Sarariciule sa-i stapanesti sanatoasa.
Daca a intrebat cineva de noi, ca am vazut ca a raspuns Ioana
ca sunt intr-o perioada mai aglomerata, suntem bine, saru mana. Adica nu f. bine ca ne-au aparut cativa mucisori si trebe sa scapam de-o infectie urinara
. Vorbesc de Alex, evident. I-au iesit la sumarul de urina leucocitele numeroase si o flora microbiana prezenta. Facem si urocultura si luam masuri.
Cami, tare faza cu osul de pui, saracu copil.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
maraki spune:
Anda, eu cumpar pt. Angelo incaltaminte nr. 21 si sant putin mai mari. Daca sant pt. acum, spune-i prietenei sa cumpere 22 sa fii sigura ca iese din iarna cu ele. Chiar daca a luat ceva se poate duce sa le schimbe si maine cu conditia sa aiba bonul de plata la ea.
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2
danida77 spune:
[quote]Originally posted by madau
Acu' intrebarea de 1000 puncte, io nu pricep. Duce copilul si unde il lasa pana vine dupa carut???? Singur sus pe scari?
.
Madau 

Io zic ca se va descurca. Uite si eu trebuie sa sun in seara asta o "batranica" sa vedem ce zice. Mi-a recomandat-o o colega.
Bianca Mo si noi tot de-o manutza. Sau de doua. ![]()
![]()
Am admirat-o pe Dariuca azi in parc cum dadea ea mititica roata la bancutza tinandu-se de ea. Dulce foc. Nicholas inca nu face asa.
Ohhhooohooo Madau si celelalte fete ai caror copii mananca sau mancau cate 250 ml lapte. Pai al meu nu a mancat niciodata atata lapte la o masa. El cel mai mult mananca 180 ml si asta in reprize. de regula mananca 100 ml. :(
Noki la mai multi dintzosi. 

Hmmm...vorbiti de electrocasnice...Eu am aragaz Zanussi si n-am folosit inca cuptorul cu rotisor si toate alea pt. ca face poc poc poc de cate ori incerc sa-l aprind. E nou noutz. O sa-i chem pe aia de la service probabil.
felicia74 spune:
Mama, a adormit copilul la 4,30, mi-e mila s-o scol, dar nu vreau sa faca noapte alba. Din pacate bunicul a lasat-o sa doarma chiar inainte de masa de pranz asa ca nu i-a mai fost somn dupa. Insa maraia de nu pricepeam ce are. Cum sa nu-mi vina in minte chiar dintosii? O mai mananca si dupa ce plezneste gingia?
Dar dupa ce i-am masat gingia cu Dentinox a adormit imediat. Biet copil cu mama fraiera!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Cel mai destept cedeaza primul
danida77 spune:
Catutza sanatate multa Biancai. Chiar ma intrebam azi noapte cand bantuiam pe-aici unde esti. 
Canuta nici Nicholas al meu nu mai sta deloc in carut.
Sa aveti o petrecere frumoasa sambata. Inteleg ca-i luati si motul? Io cand aud de invitati multi...brrrr....probabil insa ca si la noi se vor strange destui da' io nu-i iau motul si as vrea sa fie copii pt. el ca e ziua lui si sa mai socializeze si el. :)
Editez:Alina io nu m-am apucat inca de invatat ma uit doar pe site-ul lor sa vad ce mai e nou. Da' cand ma apuc iti zic cum fac. :)
danida77 spune:
Noki sa inteleg ca tu esti la zi la facultate? Hmmm...pai daca-i asa...cum o sa te descurci cand te intorci la serviciu? Oricum esti o curajoasa. 
Felicia pe Nico dupa ce i-a spart dintele gingia nu-l mai deranjeaza. Dar probabil ca nu e la fel la toti copiii. Sau.. stiu eu... Si al meu doarme si acum da' cand ajunge ta'su acasa vreau sa iesim ca sa poata dormi Nico si la noapte.
felicia74 spune:
Madau si eu o duc sus pe Ilinca, o dezbrac si o pun in patut, apoi ma intorc dupa carutz.
Nici Ilinca nu mai bea acum atat lapte (vreao 100-150 fata de 250), deci se poate. Nu i-e foame si se cam plictiseste sa pape abia asteapta sa plece la joaca.
Madutza noi am luat leagan, cuburi lego, carte "alba ca zapada" si tractor. Cam multe
Noki ce ai patit tu cu Gorenje mi se pare escrocherie. L-ai luat la oferta? Dar m-ai convins sa ma indrept spre alte marci.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Cel mai destept cedeaza primul