LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (99)
Raspunsuri - Pagina 5
bb_alinus spune:
Apropos, cand intru intr-un magazin de incaltaminte pt copii, tantile de acolo vin rapid cu "convertorul" - daca s-o numi asa. Io cum stiu exact ce masura are missa ( ca deh umblu o gramada prin astfel de magazine) le zic ca vreau nr 19 si toate sar in sus si incep sa ma contrazica. Stiu ele ca e nevoie de o masura prea mare...dar se conving repede ca am dreptate. Nu stiu de ce li s-o parea ca are piciorul asa de mare...
Ai mei i-au trimis pachet missei o pereche de ghetutze din piele ( made in Ro) absolut superbe si tare practice, care tin glezna bine si au siret ( btw EVITATI SCRATCHUL, e foarte usor de desfacut si copchiii adora), iar pe talpa era scris 12 ( banuiesc ca se referea la luni...)
Alina si Amalia 17.11.2005
Avem 1 anisor!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
Madutza10 spune:
Noki ,felicitari pentru dintisori ..si noi ne chinuim acum cu inca 2 ..,sau mai multi ,pupici la fata!!
Catutza,sanatate Biancai!!Si mie mi-e tare frica sa nu raceasca sau sa se intimple ceva pina peste 2 sapt cind tre' sa facem vaccinul .Voi care-l faceti acum ,cel de un an ???
Anda ,habar n-am despre numerele de afara la copii ,eu in general ii iau tot 20 sau iau cu mine o pereche buna si-i masor pe talpa ...,am gasit convertot decit in inches:(
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE 10 LUNI
anda77 spune:
am gasit un convertor, nu stiu de ce le trebuie alora in germania, adik masurile in centimetri (20 in speta) ar trebui sa se aplice in toata europa, mai putin UK unde bulina poarta 2,5 maxim 3, iar in USA/Canada poarta 3,5 maxim 4. in germania or avea pantofiori canadieni, hi,hi,hi, io i-am trimis toate masurile internationale:))poate vine prietena asta cu adidasi prea mici sau prea mari, ce ma oftic...
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
madau spune:
Noki felicitari ptr dintosi

. Miruna vad ca inca nu mai "produce" nici unul...zgarcita rau
Anda si eu tot 20 ii iau ghetutele. Nu stiu nimic de corespondenta masurilor, sorry
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
anda77 spune:
GHICITOARE/ va rugam recunoasteti personajul/ EMISIUNEA CU MASCA SI FARA MASCA: ZIUA (EDIT) distruge tot, se catzara peste tot, este maimutica grupului, iar noaptea ii ies cate doi dinti deodata, ba mai mult, dk si la noapte iese ceva, ar fi noaptea si dintele, noaptea si dintele
Cin'sa fie, cin' sa fie?
edit: informatii suplimentare: maica-sa e la cura de slabire![]()
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Noki_Lara spune:
Ando- hmmmmm...sa ma gandesc...suna totusi familiar. 
Numa' ca noaptea slava cerului nu distriuge tot, ci ziua.![]()
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
bb_alinus spune:
Fetelor care sunteti studioase, ziceti-mi si mie cum invatati voi cu bebe mic prin preajma? Ca eu nu reusesc sa ma mobilizez nici cand doarme miss ca imi tot zic ca n-are rost sa ma apuc ca acu' se trezeste...si tot zic de vreo 3 ore....
Alina si Amalia 17.11.2005
Avem 1 anisor!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
madau spune:
Alinush io am renuntat la treaba cu invatatul tocmai din cauza expus de tine. Norocul meu ca nu ma preseaza nimeni...dar tare sunt in urma cu toate legile...vai de capul meu
. Nu stiu cand oi apuca sa ajung la zi, in ritmul asta..niciodata
Dordia chiar vroiam sa intreb ce e cu tine ca nu mai spusesei nimic
Ioana+Catutza sanatate multa la piticoate, si sa treaca mucisorii rapid!
Am de lucru..tre sa "nasc" un contract, ma duc deci sa ma apuc de el. Am un chef

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Noki_Lara spune:
Ehehehe...pai draga Alinush descrierea situatiei: PC deschis, dat refresh din 3 in 3 minute. Completat cate o grila la microeconime. Daca e text de scris gen comentariu economic, amanat pana maine, apoi maine, si tot asa. Bilantz: intr-u LUNA de zile mi-am facut o amarata de tema la franceza, 2 teme amarate la microeconomie si am citit in parc 15 pagini din cartea de info din care dau lucrare pe data de 2 dec. Cum suna????? Cunoscut nu?
Acuma sunt la mama, copilul doarme, mama nu e acasa. ce fac io????????![]()
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
fee spune:
alina , eu muncesc noaptea
pentru ca numai asa am putina liniste si termin mai repede
Monica et Daniel (04.11.2005)
ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>