Piticodromul de sept-oct 2005 (152)
Raspunsuri - Pagina 5
alexuta2005 spune:
Neata' fetelor, asa pe la pranz!
Ia sa vedem noi ce avem azi pe agenda?O sarbatorita!
La Multi Ani Kid-ule !
Alexia a venit langa calculator si ma bate la cap sa-ti zic si din partea ei o urare!
Casiana si Alexia
kid2003 spune:
Buna fetelor si multumesc din suflet pentru urari!!!
V-ati amintit de mine si lucrul asta chiar m-a "atins"! Touchee, cum ar zice Danalucia sau Ina belgianca!
Sper sa fie o zi frumoasa azi, am de sarbatorit la serviciu, mai am un coleg nascut tot azi si facem chef mare cu mici, snitele, cartofi prajiti si tot ce la place colegilor! Asa facem in fiecare an si e mult mai bine decat cu vesnicele pateuri si saratele pe care le aduc ceilalti colegi la zilele lor! Toata firma asteapta potolul de dupa amiaza care va fi udat din plin cu bere rece! Ce dezmat!
Azi dimineata m-am culcat langa Alexandra pe la 7 dimineata, dupa ce ea si-a baut biberonul de dimineata si am adormit ca valizele amandoua! La 9.30 m-am trezit si m-am ingrozit, eu la ora asta trebuia sa fiu la serviciu. Am fugit repede de acasa si am lasat-o pe pitica dormind ca ursul iarna!
Va doresc si voua toate cele bune! Si Valen, multumiri speciale pentru gandul tau frumos! Sper ca la anul in vara sa ma fac si eu (intr-un mare final) o mireasa frumoasa, ca am ramas necununati in biserica si trebuie sa rezolvam si acest aspect. Iata si de ce ma cam codesc sa raman insarcinata acum, nu as vrea sa fiu o mireasa cu burta! Daca tot am asteptat atat sa imbrac rochia alba macar sa imi vina bine Uite si o sampanie virtuala de la mine
country girl spune:
Aspectele de la cresa actuala care nu prea imi convin: copiii daca transpira, nu-i schimba, in schimb mai deschid ferestre pentru aerisire etc (Belgia e una din tarile alea unde nu exista notiunea de "curent").
La fel, daca-si uda pantalonasii ii dezbraca si raman in body chiar daca au pantaloni de schimb la ei. Dar e mai comod pentru ele sa-i tina asa...
In plus aici la cresa, duc eu scutecele, deci nu se grabesc sa-i puna pe olita. La cresa institutiei scutecele sunt incluse in pret deci poate-poate au s-o invete la olita. Ca e si in interesul cresei!
Ma rog, ar mai fi. In general sunt multumita si cu cresa actuala. Mai ales ca-i la 5 minute de casa. Ailalta e cam la 15-20 si nu mi-e tocmai in drum dar sper sa fie mai bine pentru ea.
si Ilinca (10 septembrie 2005)
country girl spune:
Kidule, tot asa si eu: sper sa fac cununia religioasa la anu'. Dar nu in rochie alba.
Ma rog, sper ca luna asta sau cea viitoare sa fie gata si verigheta mea pe comanda. (ca nu facea firma marime asa mica!)
country girl spune:
Ah, si mai ramasese sa va spun ca pana la urma, se pare ca ramanem la Briusel... desi cu o oarecare nostalgie dupa Frankfurt.
[pe mine parca ma mananca sub coada si nu pot sta prea mult intr-un loc. credeam ca venirea Ilincai ma va linisti, dar vaz ca tot mai freamat in bocanci a schimbare din cand in cand]
alexuta2005 spune:
Dana Lucia multumim pentru informatii !
Alexia bea alternativ: milli, zuzu si campina.Adica ii cumpar iaurtul cel mai proaspat de pe raft
Oau Alberto isi deseneaza conturul mainii!Pe Alexia nu o tenteaza scrisul deloc, pentru ea creionul e un obiec care se baga in gura si atat!Trebuie sa recunosc insa ca ei ii place sa citeasca.Isi ia cate o revista in manuta si o studiaza serios, apoi tacticos da pagina.
Nicole daca Ioana e sanatoasa eu zic sa nu-ti faci probleme.
Ioana am admirat si eu jocurile Mirunei.Trebuie sa caut si eu prin urbea mea sa vad daca gasesc.Am si eu aceeasi pasiune!
Alexia are cuburile de la fisher price, setul de pahare,jocurile tcm din lemn(cele cu bete pe care se baga cercuri si cuburi) un set de cuburi de plastic si inca ceva , sotul meu a gasit un set de cuburi de lemn cu care s-a jucat el cand era mic.El a fost un baiat cuminte si nu si-a stricat jucariile.Cred ca le stii de cand erai la gradi.
Dar sunt cam putine si mai vreau.
Casiana si Alexia
Ioana75 spune:
Ce sa va zic de gradinita: imi plac dotarile, dar nu ma omor dupa educatoare: mi se pare ca Miruna a invatat mai multe lucruri rele decit bune. Iar directoarea e o mare shmechera, si se apropie de fapt de hotzie: inca nu am primit nici contract, si nici factura. Contractul s-ar putea sa-l vad pina la urma, dar tare mi-e frica ca o sa "uite" de factura pe noiembrie.
Anya20 spune:
LA MULTI ANI KID!!! Sa fii fericita si sa ai parte de bucurii. Multe cadouri frumoase si petrecere la fel.
Alina 7+, mamica d-rei Anya (1 an)
gabiarama spune:
Buna dimineata , mai pe la amiaza .
Nu am apucat sa recuperez nimic din ce ati scris , sint inca la capitolul trecut .M-am grabit sa va spun cum a fost aseara la ecografie .Din nefericire vestile nu sunt chiar atit de bune .Daca pina acum eram acum sunt in stare de soc .Dupa ce s-a chinuit aproape 3 sferturi de ora sa prinda o pozitie buna a bb-ului din care sa poata masura pliul nucal , a cazut cerul peste mine .Concluziile dr-ului au fost :sarcina cu risc crescut pentru trisomia 21( riscul recalculat post-ecografie e de 1/202).Valoarea masurata a pliului nucal a fost de 2,5mm .Prin urmare mi-a recomandat o punctie amniotica si cariotip fetal intre 16-18 sapt .Cariotipul fetal va trebui sa il fac la Bucuresti .El mi-a recomandat pe dr Albu care are un cabinet particular .Va spune ceva numele asta ?
O sa caut si eu informatii suplimentare pe net , dar tocmai m-a anuntat sotul ca trebuie sa vina cineva sa ii monteze un joc pe calculator .Va citesc mai tirziu
GABI10+ ,de 3 ori mama
Poze
country girl spune:
quote:
Originally posted by Ioana75
Ce sa va zic de gradinita: imi plac dotarile, dar nu ma omor dupa educatoare: mi se pare ca Miruna a invatat mai multe lucruri rele decit bune. Iar directoarea e o mare shmechera, si se apropie de fapt de hotzie: inca nu am primit nici contract, si nici factura. Contractul s-ar putea sa-l vad pina la urma, dar tare mi-e frica ca o sa "uite" de factura pe noiembrie.
Ioana, nu numai in Romania e asa. Sa stii ca nici la cresa din Belgia nu am primit nici o chitanta lunara pentru bani. Am vrut sa-i virez prin banca si mi i-au cerut "in plic". Avem contract dar nu si chitante. Exceptand o chitanta intitiala pentru "garantie".
Ca e asa la Bucuresti, nu ma mira deloc.