Piticodromul de sept-oct 2005 (152)
Raspunsuri - Pagina 6
country girl spune:
Gabi, imi pare tare rau pentru voi. Speram insa sa fie doar o alarma falsa. Iti tin pumnii sa iasa bine rezultatele, desi numai tu stii ce e in sufletelul tau acum.
country girl spune:
V-am pupat pe cu toatele, ca plecam cu Ilinca la pediatra la consultatie. Sper sa nu fie otita (desi a zis tat-su ca i-a scos un aspirator de muci verzi cleiosi) si sa nu-i fi perforat timpanul, ca ma arunc de pe bloc!
Va dau de veste cand ma intorc.
si Ilinca (10 septembrie 2005)
Ioana75 spune:
Casiana, faine jucarii! Mie imi pare rau ca nu i-am cumparat cuburile de la fisher price, in mod inexplicabil mi s-au parut cam scumpe. Setul de pahare si betzele de la tcm le avem si noi. Cuburile alea de la gradinita inca nu le avem, dar le voi achizitiona cit de curind.
Gabi, imi pare rau sa aud de risc. Nu stiu nimic de Dr Albu. Incearca sa nu te stresezi prea tare, punctia amniotica o sa iti spuna 100% cum e bb, pina atunci ai 201/202 sanse ca totul sa fie bine.
jadi spune:
Gabi Dr.Albu este de la Giulesti si are consultatii si la genetic lab. Suna si te programeaza, stiu ca pentru cariotipi se fac programari cu 1 luna inainte, daca e sa fie mai devreme, spune si tu ca esti din provincie si ca atunci poti veni. Sap dupa un numar de telefon. Nu poti face ecografia si in alta parte? Ca ma gandesc ca totul este relativ si poate nu este asa!
Deni & Vlad 28 sept 2005
BiuMil spune:
Gabi, nu poti repeta echo, poate totul e bine totusi? sau sa faci un triplu test? parca asta se facea, nu? nu stiu daca se face si in afara buc...de dr.Albu nu stiu nimic, nu am auzit. bafta multa! daca ai nevoie de dr in buc, ne mobilizam si gasim pe cineva...
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
locca spune:
Gabi, nu te stresa tare de pe-acum. Poate nu a reusit sa masoare ca lumea, daca zici ca s-a chinuit sa-l prinda pe bebe. Mai incearca o ecografie. Poate cand vii la bucuresti, desi e cam tarziu de programat.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
jadi spune:
Asta am gasit are si site www.geneticlab.ro/Contact/contact.html" target="_blank">geneticlab.
Deni & Vlad 28 sept 2005
gabiarama spune:
Dr la care merg la eco are renumele de a fi cel mai bun in Iasi .Dupa ce am iesit din cabinet am sunat-o imediat pe sefa de clinica de la neonatologie , care ne e foarte apropiata , si a vorbit personal cu dumnealui .Si d-na dr .a spus ca trebuie sa merga sa imi fac la Bucuresti cariotipul fetal .S-a oferit chiar sa imi faca ea programarea si sa vorbeasca personal cu dr Albu .Nu degeaba spun eu ca "cineva acolo sus ma iubeste " de fiecare data cind ajung la maternitate .(d-na dr are cabinet la et 6 al maternitatii )
Chiar daca as merge la altcineva sa repet ecografia , nu cred ca ar mai putea elimina indoielile si spaima din sufletul meu .Triplul test nu se face tot in perioada 16-18 sapt?
GABI10+ ,de 3 ori mama
Poze
cge spune:
Gabi, si eu zic ca e alarma falsa, voi aveti deja 2 copii perfect sanatosi.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati