Piticodromul de sept-oct 2005 (152)
Raspunsuri - Pagina 4
country girl spune:
"Am numarat, in decembrie platesc toata luna iar copilul o sa mearga maxim 14 zile. Sa nu inebunesti?"
Ioana, nu esti singura care sta sa innebuneasca. Ilinca vreau-nu vreau are vacanta din 24 decembrie. Platita, desigur.
Doar ca noi oricum plecam de data asta pe 21 decembrie. Si ma bate gandul sa schimb cresa de la 1 ianuarie, sa vad daca-mi iese trampa.
si Ilinca (10 septembrie 2005)
jadi spune:
Ina m-am prins, deci imunizarea asta consta in a face toate bolile posibile si deci e copilul imunizat. Eu nu ma mai bag atunci.
Ilincutei.
Copilul meu are 85 de cm si 10 kile si vreo 200 g asa ca am pian mergator, i se vad coastele cand il tin cu mainile in sus si zici ca e somalez. Dar e bucalat la fata si il imbrac cu lucruri bufante sa nu se vada, hehe!
Deni & Vlad 28 sept 2005
RalucaN spune:
Wow, Dana Lucia, multumim mult pt. explicatii!
Ina, am aceeasi curiozitate. Vezi daca avem absente pe forum?
Raluca si bursicutza mea draga (3.10.2005)
jadi spune:
Am muncit asa de mult de azi dimineata asa ca a venit ora sa imi savurez cafeau, ce daca sunt bortzoasa. Vedeti sa nu umpleti vreo 3 pagini cat lipsesc ca iar muncesc azi!
Deni & Vlad 28 sept 2005
Ioana75 spune:
Simo, H&D Mall e pe linga stadionul Steaua; eu nu am mobila in casa, dar umblu de ani de zile prin toate magazinele, poate pina la urma ma hotarasc si eu sa cumpar ceva. Asta ca sa intelegeti de ce bintui des prin astfel de magazine.
Ina, si la noi tot asa, vreau-nu vreau trebuie sa stau cu copilul 2 saptamini acasa de craciun. Te rog mult, pune poze cu jucarii faine].
Bianca, cind ai timp, te rog sa-mi zici ce gradi de 18 luni ai gasit; miruna nu are inca 15 luni, dar trece repede timpul.
Simo74 spune:
Ina stii cum zice Nicolaescu in filmul ala..."un fleac, m-au ciuruit"...da ii dovedesc eu pe ei...mama lor...nu stiu cu cine au de-a face Imi pare rau ca Ilinca budinca e mai tot timpul bolnavioara...da' trece si perioada asta si dupa aia o sa aiba un sistem imunitar beton...trebuie sa privesti partea plina a paharului
Bianca aoleu Ghencea zici...nashpa...pai eu cum ajung pe acolo
Jadi daca ma mai uit de multe ori la poza lui Vladutz, devin fan Dinamo (e o echipa de fotabal, nu? )
cge spune:
Mai, dar aveti un randament de dimineata
Repede scriu si eu, ca dup-aia ma simt exclusa.
Ina, sanatate multa Ilincai.
Dar la cresa voastra cum e: primesc copii bolnavi cu tratament dupa ei ?
Exista un dr. care ii controleaza ?
Acum, sa stii ca si daca ar sta acasa s-ar putea imbolnani. E drept ca nu asa rau.
Kid, "La Multi Ani" fericiti alaturi de familia ta draga.
Si sanatate Alexutei.
Mie imi place cresa la care merge Anca si nu ptr directoare, ci ptr educatoarele care au grija de copii.
Pe lg. muscaturi, Anca a invatat si sa manance singura.
Aseara gasise un castron si o lingura si stia sa bage lingura cum trebuie in gura.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
country girl spune:
In sfarsit, o minuscula raza de soare: am gasit loc la cresa institutiei din ianuarie si o mutam pe Ilinca acolo! Sper sa fie o miscare buna...
Simo, ciuruieste-i si tu pe ei. Unde-i arde mai tare: la rezervoru cu combustibil!
locca spune:
Ioana, nu am ajuns aseara la casa retro. Daca ma duc azi iti spun ce si cum.
Zino, am uitat sa-ti spun ca dupa intalnirea cu Ana, Matei m-a asasinat cu "beeeei"
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
country girl spune:
Cristina, nu-i vina educatoarelor ca se imbolnaveste des. In colectivitate de 15 copii virusii circula mai dihai.
Nu au medic zilinic acolo. Exista un organism care asigura controlul medical lunar al cresei si verifica starea de sanatate a copiilor. dar nu-i prescrie tratament in caz de ceva ci il duci la pediatrul obisnuit.
Daca are doar un tratament homeopat de urmat, poti trimite copilu cu pastilutele la cresa si poti spera ca educatoarele sa-si aminteasca sa i le dea la timp. Daca constata educatoarele ca are febra ii dau antitermic si te anunta.
Copiii merg evident tusind, cu muci etc la cresa. Insa banuiesc eu ca nici un parinte nu-l trimite cu febra 39, bronsita, otita sau mai stiu eu, decat daca chiar n-are de ales.
Cresa unde va merge din ianuarie e a institutiei unde lucrez eu si au medic permanent acolo, care le face si vaccinurile, prescrie tratament etc, le da scutire pt zilele cand stau acasa si nu platesti zilele alea.
La cresa actuala, ca sa nu pierd locul, trebuie sa platesc luna de luna, intreaga luna, indiferent daca merge sau nu.