Piticodromul de sept-oct 2005 (152)
Raspunsuri - Pagina 3
country girl spune:
daca vreti va mai scriu si eu despre jucarii, ca doar bugetul familiei cunoaste acest cuvant
despre alte subiecte, cum ar fi panza de paianjen, nu ma pot pronunta fiindca la mine dorm liliecii demult, cred ca hiberneaza, si nu vreau sa le tulbur somnul
si Ilinca (10 septembrie 2005)
jadi spune:
Eu cred ca brucselesul ala e aerodrom pentru virusi... cand va mutati inapoi in Romania, ca va cheltuiti banii pe medicamente si atunci tot aia e! Lasand gluma la o parte, eu ma gandeam daca ar fi cazul sa facem un program de imunizare ceva tip homeopat, numai ca eu nu m-am tinut nici de primul asa ca degeaba imi bat gura! sanatate multa Budincii.
Dana, sa ne scanezi si noua un masterpiece de la Alberto sa vedem ce van gogh cu 2 urechi o sa ajunga!
Deni & Vlad 28 sept 2005
country girl spune:
Si mai am desigur o mare grija: Ilinca e prea slaba. A crescut in lungime cam 2-2,5 cm in fiecare luna, dar greutatea a ramas la maxim 9,5 kg pentru cei 80 cm. Si cum e bolnavioara cateva zile si nu mananca bine este vizibila scaderea in greutate.
de mancat de obicei mananca bine, cel putin acasa, fiindca la cresa n-am cum sa verific decat dupa cantitatea de kk pe care o face dupa amiaza. ma gandesc ca-mi seamana mie, care pana la 30 de ani am fost sub limita minima a greutatii recomandata de medici. Dar pe de alta parte sunt constienta ca si din cauza asta e atat de vulnerabila la infectii si virusi!
country girl spune:
quote:
Originally posted by jadi
Eu cred ca brucselesul ala e aerodrom pentru virusi... cand va mutati inapoi in Romania, ca va cheltuiti banii pe medicamente si atunci tot aia e! Lasand gluma la o parte, eu ma gandeam daca ar fi cazul sa facem un program de imunizare ceva tip homeopat, numai ca eu nu m-am tinut nici de primul asa ca degeaba imi bat gura! sanatate multa Budincii.
Dana, sa ne scanezi si noua un masterpiece de la Alberto sa vedem ce van gogh cu 2 urechi o sa ajunga!
Deni & Vlad 28 sept 2005
Pai tocmai d-aia ma apuca damblaua, ca cica face de la inceputul lunii program homeopat de imunizare!!!!!!
country girl spune:
Simo 74, salutari Filosofului si pupam mama lui!
Scoate "aia" untul din tine? Ca ai ajuns sa intri aproape la fel de rar ca mine pe forum
BiuMil spune:
Simo...H&D Mall e la mama naibii in ghencea...numai Ioana putea ajunge pe acolo(intre 2 drumuri la Auchan)
edit ca sa ii spun Ioanei ca in cautarile mele am gasit gradi care primesc copii de la 1 an si 6 luni...ma uit si daca re-gasesc adresele iti trimit.
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
country girl spune:
Si mai am o intrebare intrebatoare: cu ocazia mesajului Danei Lucia am intrat si eu pe contul comun de mail. Ma lamuriti si pe mine despre ce-i vorba la mesajul cu "Rezumat situatie DC:D". sa nu mor proasta de tot
b_irina_c spune:
Jadi l-am admirat pe Vlad ! Poza "caine rosu" e dementiala!
Si eu am fost la Auchan si nu mi-a placut... dar se pare ca nu am cascat bine ochii pe acolo . Cred ca o sa ma mai duc si WE asta odata.
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze
locca spune:
Ina Sanatate multa la Ilinca Budinca!
Vreau si eu sa gasesc un homeopat ok, am fost cand cu enterocolita la una si mi-a zis ca matei a facut enterocolita de la mine, ca il alaptez inca si ca eu am mancat ceva aiurea si el a luat de la mine. Oricum, pt. mine a fost destul de greu sa ma tin de tratament, cu toate bilutele alea, dar trebuie sa recunosc ca s-a reglat miraculos baiatul de la ele.
Jadi, m-a dat pe spate Vladut. Caine rosu, zici? Matei are mari sanse sa devina rapidist, spre disperarea mea, avem un vecin care este infocat si deja i-a facut cadou un tricouas visiniu si i-a promis ca il duce pe stadion.
Alina, felicitari pt. mers!
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)