Piticodromul de sept-oct 2005 (152)
Raspunsuri - Pagina 3
country girl spune:
daca vreti va mai scriu si eu despre jucarii, ca doar bugetul familiei cunoaste acest cuvant![]()
despre alte subiecte, cum ar fi panza de paianjen, nu ma pot pronunta fiindca la mine dorm liliecii demult, cred ca hiberneaza, si nu vreau sa le tulbur somnul![]()
si Ilinca (10 septembrie 2005)
jadi spune:
Eu cred ca brucselesul ala e aerodrom pentru virusi... cand va mutati inapoi in Romania, ca va cheltuiti banii pe medicamente si atunci tot aia e! Lasand gluma la o parte, eu ma gandeam daca ar fi cazul sa facem un program de imunizare ceva tip homeopat, numai ca eu nu m-am tinut nici de primul asa ca degeaba imi bat gura! sanatate multa Budincii.
Dana, sa ne scanezi si noua un masterpiece de la Alberto sa vedem ce van gogh cu 2 urechi o sa ajunga!
Deni &
Vlad 28 sept 2005
country girl spune:
Si mai am desigur o mare grija: Ilinca e prea slaba. A crescut in lungime cam 2-2,5 cm in fiecare luna, dar greutatea a ramas la maxim 9,5 kg pentru cei 80 cm. Si cum e bolnavioara cateva zile si nu mananca bine este vizibila scaderea in greutate.
de mancat de obicei mananca bine, cel putin acasa, fiindca la cresa n-am cum sa verific decat dupa cantitatea de kk pe care o face dupa amiaza. ma gandesc ca-mi seamana mie, care pana la 30 de ani am fost sub limita minima a greutatii recomandata de medici. Dar pe de alta parte sunt constienta ca si din cauza asta e atat de vulnerabila la infectii si virusi!
country girl spune:
quote:
Originally posted by jadi
Eu cred ca brucselesul ala e aerodrom pentru virusi... cand va mutati inapoi in Romania, ca va cheltuiti banii pe medicamente si atunci tot aia e! Lasand gluma la o parte, eu ma gandeam daca ar fi cazul sa facem un program de imunizare ceva tip homeopat, numai ca eu nu m-am tinut nici de primul asa ca degeaba imi bat gura! sanatate multa Budincii.
Dana, sa ne scanezi si noua un masterpiece de la Alberto sa vedem ce van gogh cu 2 urechi o sa ajunga!Deni &
Vlad 28 sept 2005
Pai tocmai d-aia ma apuca damblaua, ca cica face de la inceputul lunii program homeopat de imunizare!!!!!!

country girl spune:
Simo 74, salutari Filosofului si pupam mama lui!![]()
Scoate "aia" untul din tine? Ca ai ajuns sa intri aproape la fel de rar ca mine pe forum![]()
BiuMil spune:
Simo...H&D Mall e la mama naibii in ghencea...numai Ioana putea ajunge pe acolo
(intre 2 drumuri la Auchan
)
edit ca sa ii spun Ioanei ca in cautarile mele am gasit gradi care primesc copii de la 1 an si 6 luni...ma uit si daca re-gasesc adresele iti trimit.
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
country girl spune:
Si mai am o intrebare intrebatoare: cu ocazia mesajului Danei Lucia am intrat si eu pe contul comun de mail. Ma lamuriti si pe mine despre ce-i vorba la mesajul cu "Rezumat situatie DC:D". sa nu mor proasta de tot
b_irina_c spune:
Jadi l-am admirat pe Vlad
! Poza "caine rosu" e dementiala!
Si eu am fost la Auchan si nu mi-a placut... dar se pare ca nu am cascat bine ochii pe acolo
. Cred ca o sa ma mai duc si WE asta odata.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Poze
locca spune:
Ina
Sanatate multa la Ilinca Budinca!
Vreau si eu sa gasesc un homeopat ok, am fost cand cu enterocolita la una si mi-a zis ca matei a facut enterocolita de la mine, ca il alaptez inca si ca eu am mancat ceva aiurea si el a luat de la mine
. Oricum, pt. mine a fost destul de greu sa ma tin de tratament, cu toate bilutele alea, dar trebuie sa recunosc ca s-a reglat miraculos baiatul de la ele.
Jadi, m-a dat pe spate Vladut. Caine rosu, zici?
Matei are mari sanse sa devina rapidist, spre disperarea mea, avem un vecin care este infocat si deja i-a facut cadou un tricouas visiniu si i-a promis ca il duce pe stadion.
Alina, felicitari pt. mers! 
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)