Mamici de ianuarie-februarie 2007 (35)
Raspunsuri - Pagina 4
sraluca spune:
Si eu am cateodata niste arsuri groaznice.
Tot aici sunt, mananc, sunt dependenta de forum.
Am observat ca uneori e de la mancare, de ex acum 2 seri cand am mancat niste piza facuta de maicamea cu sos bolognez si in timp ce mancam ma gandeam ca ce o sa ma arda mai tarziu . Si asa a fost. Poate nu-ti prieste ce mananci ziua. Desi cred ca nu prea conteaza, avem arsuri, punct.
sraluca32+
Amaya spune:
Ralu, multumesc pentru pozele cu patutul...tare frumos...tu ai mai luat salteluta suplimentara sau nu e necesar (scuze ca te zapacesc cu atatea intrebari despre el dar tu il ai langa tine pe cand eu l-am comandat doar dupa poza si specificatii)?
Oana 28+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
aelita spune:
sraluca,pai in ultima vreme nu prea mananc.
inainte credeam ca mananc prea mult,si de-aia.
acum,nu mananc mai nimic,si orice as manca,oricat de usor,tot aia..
asa,e cum zici,orice am face,nu avem incotro.
ma lasa o juma de ora,o ora..si iar ma ia..
n-am ce face,mai e o luna ,trebuie sa rezist.
34+
ralu74 spune:
Amaya- imi face placere sa raspund la intrebari, daca te pot ajuta cu cea mai mare placere. Eu am cumparat o saltea, vezi aici
http://new.photos.yahoo.com/ralucadascalu/album/576460762345413128, pe care o voi pune putin mai incolo, una din fete e plasticata ca in caz de face pipi sa poate fi curatata usor. Salteaua e speciala pentru astfel de patuturi.
Ralu 32+ DARIA
ralu74 spune:
Amaya mai pun o data sa fiu sigura ca veiz bine poza
http://new.photos.yahoo.com/ralucadascalu/album/576460762345413128
Ralu 32+ DARIA
Amaya spune:
Ralu, ...poti sa-mi spui si de unde ai luat-o? poate fi comandata si online?
Oana 28+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
ralu74 spune:
Amaya- am cumparat-o direct de la babies"r"us, iti pun site-ul lor
http://www.toysrus.com/shop/index.jsp?categoryId=2255957
Ralu 32+ DARIA
ralu74 spune:
Amaya - sper sa nu se supere fetele pe noi, uite am deschis chiar la saltele
http://www.toysrus.com/search/index.jsp?kwCatId=&kw=matress&origkw=matress&f=Taxonomy/TRUS/2255957
Ralu 32+ DARIA
Catalina spune:
Neata fetele,
Da si eu ma gandesc ca e de bine si stau linistita. Aelita, sa stii ca atunci cand ma apuca oboseala in pat stau. Aseara si cand va scriam eram in pat. Am adormit pe la 9 si, cu sucelile de rigoare am reusit sa duc somn pana la 4 jumate si apoi intre 5 si 7. Tot e ceva.
Oana, nu a mentionat dr daca cele doua episoade reprezinta o pb daca bebe de obicei e mai vioi. A zis ca pur si simplu, la carte scrie ca daca la varsta asta a sarcinii bebe are numai 2 episoade pe zi de miscare nu e prea bine si tre vazut. Ceea ce poa sa insemne ca poate fi semnul unei pb sau nu. Dar trebuie vazut. Eu asa am interpretat. Oricum, dupa parerea lui (si a mea de altfel) chestia cu interpretatul miscarilor este o pb de maaaare finetze din partea mamei.
Nu poti sa stai toata ziua buna ziua la usa spitalului, tre sa te increzi si in Dumnezeu si sa mergi inainte, altfel inebunesti de tot. Mi-a si zis aseara "dna, dvs sunteti constienta ca nu va pot face ecografie in fiecare zi, da?" Ce sa zic, stie omul cu cine are de-a face.
In orice caz ... bine ca e bine.
De ce m-a chemat miercuri? Pai banuiesc eu ca acuma o sa ma cheme mai des si apoi cred ca ar vrea, daca tot nu nasc natural (adica daca ajunge la concluzia asta) sa scape de mine intr-o zi care nu e nici Craciun nici Revelion (nu va fi de garda de Reve - dar mi-a zis sa stau calma). Pe mine nu ma deranjeaza, va dati seama, eu zic mersi. Daca el m-a chemat, pot eu sa ma impotrivesc? :-)
Lilisor, intru io pe mess mai incolo si te buzzaiesc ca merg si io ma biserica. Vedeti ca e sarbatoare, sa nu faceti cine stie ce. Azi se sarbatoreste Intrarea Maicii Domnului in Biserica.
Dupa ce vin, bag si traducerea cu Strep B. Scuze fetele care o asteptau, aseara chiar am fost in forma de cozonac.
Va pup si va doresc numai bine
Cata 33+
marinar spune:
neata balenute
Dana ai dreptate cu hainutele, si eu as cumpara in nestire pt ca sunt asa frumoaseeeeee.
Shine noi ne intalnim ca sa mai stam de vorba si fata in fata, sa ne cunoastem, nu ca sa facem parada modei. fiecare se imbraca cu ce are.
mirela felicitari pentru bb grasunel.
adinusha felicitari si tie, grasunica tare bebelina. daca tu speri ca treci cu bine de revelion, cu bb in burtik, inseamna ca si eu am sanse...sper. eu am plecat de la dr pe la 16.50, nu cred ca ne-ai intersectat.
aelita ziua beau muuuulta apa de fel, cel putin 2,5 l, si asa fac de cativa ani nu pt ca-mi impun ci pt ca simt nevoia..setea noaptea m-a apucat de saptamana trecuta si am inceput sa beau pt ca altfel nu mai puteam sa adorm.si mie imi dau batai de cap arsurile, dar nu pot sa le vin de hac. am arsuri si dupa ce mananc banane, dar nu mereu, asa ca nu cred ca se manifesta de la mancare.
ce rau imi pare ca nu pot sa pun si eu pozici cu bebelina mea bucalata si botoasa.
eu tocmai am luat micul dejun, 2 oua ochiuri cu branzica si castraveti murati. daca nu ati mancat inca...pofta buna!!!
Marina 30+
burtika
lucrusoare bebe