Mamici de ianuarie-februarie 2007 (35)
Raspunsuri - Pagina 5
ylilimic spune:
aelita- vad ca nu te dezminti si scrii tot pe la ore imposibile pt mine! Pai, daca stau sa ma gandesc bine, la ora aia nici iarba nu creste, fata mamii, tu cum de intrii in ritm asa dimineata?
Azi s-a schimbat tura, am vazut ca nici sraluca nu a avut somn. Sa va spun ca si eu intre 2 si 5 dimineata nu prea am dormit?! Am un aerator automat in dormitor, pt ca stam la ultimul etaj 4, si cand e necesar isi face singur aerisirea. Cine si-ar fi inchipuit cand l-am montat ca astia o sa faca manevre cu apa chiar in creierii noptii?!
Am trimis acum pe mailul comun un fisier cu date referitoare la apucaturile viitorilor nostrii copii (chiar si pt bb1)! Asta ca va vedeti ce va rezerva din burtica!
Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 30+ (32 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
Haricleea spune:
MIRELA 73,eu nasc inainte de Craciun.Saptamana viitoare,joi avem programare la dr si atunci ne va stabili data pt cezariana...Am asa emotii ca aflu cu certitudine cand vine bb bine daca Doamne fereste nu apare vre-o problema.
In rest vreau sa va spun ca m-am luptat si eu cu o mega contractie.M-a luat cu transpiratii si dureri mari dee ziceam ca gata sunt!!!!
Va pup,intru mai tarziu ca imi fac ciorbita de fasole!!!
sraluca spune:
Lilisor bestiala faza cu zodiile. Nu stiu cum or sa se aplice la bebe dar deocamdata la adulti mer manusa
sraluca32+
Messa spune:
Fetelor, de unde va iau de la Eroilor pentru intalnirea de maine? E bine din fatza de la gura de metrou care da spre Municipal? De la coltul unde stau tigancile cu flori? La doo fara douazeci?
Liuda spune:
buna dimineata ! sant cu cracii in sus, ma dor oasele bazinului, mi-au zis fetele sa beau calciu cu magneziu! Pana atunci sant ca o varza murata... offf. o zi buna, doua proaste, niciodata nu stii cum va fi maine.
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 31 sapt 1 zi
Daconst spune:
Aelita,sterilizatorul meu e doar pentru 3sticle si se baga la microunde.Dar pentru 10€ cit a costat e super.Mi-am facut damblaua.
Rochita cu dantela e superba...pe cea rosie tot n-am vazut-o.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 33+
Messa spune:
Dar ai luat calciu? Ca tu parca aveai in casa? Eu am fost pana pe langa farmacie si am uitat sa cumpar, fir-ar. Acuma trebe sa plec iar.
Messa spune:
Si inca ceva, ca vad ca vorbiti de sterilizator... chiar credeti ca e necesar? Eu inca oscilez - sa cumpar, sa nu cumpar... si asta pentru biberoane cu ceai, ca am de gand sa alaptez...
Liuda spune:
ei Messa am luat... de unde, ca sant la birou si abia astept sa discurc itele aici si sa ma duc acasa special dupa acel calciu... ca ma doare parca a trecut trenul pe mine!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 31 sapt 2 zile
Maryela spune:
Fete dragi, ce zi urata e afara..
Am intrat sa va intreb poate a trecut vreuna din voi prin asa ceva:
de aseara ma tine tare rau aproape de capul pieptului , de limita superioara a uterului.
Ma deranjeaza foarte rau cand respir mai adanc, cand trec mana usor pe acolo.E doar o portiune de 3 cm si mai rau e cand stau intinsa sau in picioare.E ca o vanataie pe interior...
Ma gandeam sa vedem ce ziceti si voi si daca nu ma lasa sa o sun pe doctora.
In fine stam linistiti si sa speram ca trece.
Abia astept sa mergem si noi la eco pe 29, sa ne mai linistim.
V-am pupat tare!
Sa aveti o zi frumoasa!
32+
Marilena cu (un pui mic si iubit)